Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheSaints [Wojny Frakcji] [Mody] [non-premium] [no wl]

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nad odblokowaniem moba pomyśle jeszcze (aktualnie nic nie będę odblokowywać) niech się lagi ogarną (niech mape wygenerują najpierw)

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwa, cały czas problemy, albo nie ma mobów albo są laggi...

A potem jeszcze dostałem bana permamentnego na ip jak rozwaliłem gildię tego popierdolonego H@

Opublikowano

Po 1. Nie rozwaliłeś mojej gildii ;p bo była cała.

Po 2. Lagów już nie ma.

Po 3. Bana dostałeś za próbę włamania się na konta innych oraz okradanie ich. Jeśli nie wierzysz to mogę wkleić ci logi jak prawie pod każdym kontem widnieje twoje ip i tak co 5min, na inne konto wbijałeś.

Dziękuję i do widzenia, dzieci na serwerze nie potrzebujemy.

Opublikowano

Zauważ może że nie złamałem przy tym regulaminu.

Opublikowano

Nieogar nie wiem czy wiesz ale od wczoraj jest nowy regulamin który znajduję się na forum serwera. Więc zgodnie z nowym regulaminem złamałeś pkt. 15.

Opublikowano

Czy mogę sam dodać do mod packu Optifine tak aby nic się nie zepsuło? Próbował już to ktoś bo u mnie gra bez Optifine to nie gra zleksza. Jest jeszcze u mnie problem (Przynajmniej wczoraj był, dzisiaj nie miałem dostępu do mc), że jak najeżdżałem na szkieleta to LAG i J*B! Crash mc. Coś z tym zrobione jest? Próbowałem z ponownym pobraniem paczki a tu lipa dalej.

Opublikowano

Możesz dodać optifine. Ale jeśli po dodaniu optifine ci mc nie działa to napisz wyślę ci minecraft.jar z wgranym optifine.

Opublikowano

Krótka informacja: ip z którego próbowano włamać się na konta Administracji zostało zbanowane :) dziękujemy za gre osobie która jest aż tak tępa że myślała że nawet tego nie zauważymy. Niestety z nudów lubię sprawdzać sobie logi :)

Opublikowano

Ogarnijcie się, włamałem się tylko na adriana i H@ -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...