Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheSaints [Wojny Frakcji] [Mody] [non-premium] [no wl]

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No każdemu chyba się tak ładuje, bynajmniej mi też ale to nie jest problemem. Aa ja mam takie pytanie. Czy jest na serwie taki mod który dodaje taki crafting table co tak jakby sam patrzy co masz w eq i co możesz z tych itemków zrobić? A jeżeli nie ma to dałoby rade taki mod dodać? No oczywiście jak będzie technik czy coś. Myślę, że EasyCraftingtable może być dobrym modem :)

Opublikowano

Technika nie ma. Aktualnie poszukuję nowego, a przez ten czas sprawami technicznymi zajmuję się ja. Serwer będzie cały czas otwarty, mimo większej ilości ram serwer i tak będzie potrzebował minimum 1 restartu dziennie (będę je robić rano lub w nocy) bo prawie all problemy już naprawiłem (został jeszcze tylko 1) problem z wczytywaniem się chunków, mod DivineRpg powoduje ten problem, a większa ilość ram dużo tutaj nie da xD bo strasznie dużo to ram zżera. Więc tak jak pisałem wyżej: poszukuję technika na serwer.

Z poważaniem: CampeR_Thc (Właściciel serwera)

Opublikowano

Bardzo fajny serwer i polecam ale trochę denerwują częste lagi. I mam nadzieje, że jeszcze jakieś ciekawe mody dojdą.

Polecam!

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Serwer już on i mimo że będą nowe mody to nie będzie lagów.

Dlaczego są teraz lagi? Lagi są dlatego że jeden mod nie działa tak jakby poprawnie i zżera sporą ilość ram. Niedługo ten mod będzie usunięty, a zamiast niego będą inne.

Dla tych co już pobrali clienta będzie specjalna łatka aby nie musieli ściągać całego clienta od nowa.

Opublikowano

Aktualnie jest nowy client (łatki jeszcze nie ma) więc zanim ona będzie to już szybciej chyba nowego clienta ściągniecie.

Opublikowano

Link jest na forum serwera oraz w 1 poście prezentacji.

Serwer będzie on za kilka / kilkanaście minut (wgrywam nowe pliki na serwer)

Edit: Ogłaszam przerwę techniczną (bo jest kilka rzeczy do naprawy) postaram się jak najszybciej to naprawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...