Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

Bil3T

Tuor.pl  

553 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Tuor.pl?

• Tak
      494
    • Nie
      65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopie hejterów nie szukamy bo godz. startu zmieniła się o 1 godz. to od razu całe mpc w spamie i uwierz mi ja liczę na nich nie wiem jak wy , ale jak dla mnie warto poczekać nawet kolejny 2 tygodnie

Niema , możliwe , że będzie w ItemShop

no okey. ale mówisz mi tu o tuor.pl , ja poprosiłem takiego znawce jak ty (przecież zawitałeś już na prawie każdym serwerze) żeby znalazł jakis inny priv , i co ? nie uzyskałem odpowiedzi. Również czekam , ale pomyśl , czy tak teraz znowu start przełożą o kolejne 2h , bo "DDOSy" to co ? i ty sie nie wkurwisz ? proste. pjona !

13735324352268179080.png

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie może nawet startować od 20 mi to bez różnicy,aby tylko było wszystko wporządku.

Lepiej poczekać te kilka godzin i żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik niż wcześniej ma wystartować i mieć bugi.

Więc nie panikujcie tylko czekajcie cierpliwe :)

Opublikowano

Jeju wszyscy już się srają a tak naprawde to jest logika -.-

Start zapowiedziany na 18, o 17 wbijaja ludzie do zapowiedzi i czekają . Start przekładany jest (specjalnie) na godzine później dlaczego?

Bo wszyscy odrazu łapią bulwers i piszą swoje komenty nie wiedząc że dają tym popularność tematowi przy czym zwiększa sie ilość ludzi w zapowiedzi.

Robi tak większosć serwerów niektórym się to udaje inne poprostu padają :)

Osobiście śmiem twierdzić że lepsza maszyna ( pewnie i zmiana hosta) nic wam nie da jeśli sami nie ogarniacie nawet jakiegokolwiek odporu dosów.

Moje zdanie na temat serwa jest neutralne oraz tak jak mówiłem nie piszcie postów bezsensownych bo tylko nadajacie czołówkę temu tematowi :)

Pozdrawiam.

Nareszcie ktoś myśli. :P

qpos1x.png
Sygnatura wykonana przeze mnie.

Opublikowano

Jeju wszyscy już się srają a tak naprawde to jest logika -.-

Start zapowiedziany na 18, o 17 wbijaja ludzie do zapowiedzi i czekają . Start przekładany jest (specjalnie) na godzine później dlaczego?

Bo wszyscy odrazu łapią bulwers i piszą swoje komenty nie wiedząc że dają tym popularność tematowi przy czym zwiększa sie ilość ludzi w zapowiedzi.

Robi tak większosć serwerów niektórym się to udaje inne poprostu padają :)

Osobiście śmiem twierdzić że lepsza maszyna ( pewnie i zmiana hosta) nic wam nie da jeśli sami nie ogarniacie nawet jakiegokolwiek odporu dosów.

Moje zdanie na temat serwa jest neutralne oraz tak jak mówiłem nie piszcie postów bezsensownych bo tylko nadajacie czołówkę temu tematowi :)

Pozdrawiam.

Po części zgadzam się z twoją tezą w trafną

no okey. ale mówisz mi tu o tuor.pl , ja poprosiłem takiego znawce jak ty (przecież zawitałeś już na prawie każdym serwerze) żeby znalazł jakis inny priv , i co ? nie uzyskałem odpowiedzi. Również czekam , ale pomyśl , czy tak teraz znowu start przełożą o kolejne 2h , bo "DDOSy" to co ? i ty sie nie wkurwisz ? proste. pjona !

Powiedziałeś co wiedziałeś i koniec gram wszędzie są z tego też i plusy mam bardzo duże doświadczenie !! Dobra koniec rozmowy z tobą nie chce spiny

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

I znowy czekać 2h WTF dobra,

BĘDZIE ŁATKA DO STAREGO KLIENTA ODPWIEDZCIE.

Tylko Bóg Może Nas Sądzić!

Opublikowano

CYTUJĘ Z FACEBOOKA TUORA

START SERWERA ODBEDZIE SIĘ O GODZ. 19.00 STRONA + REJESTRACJA OTWARTE BĘDĄ O GODZ 18.00.

qwjHB.jpg

Opublikowano

CYTUJĘ Z FACEBOOKA TUORA

START SERWERA ODBEDZIE SIĘ O GODZ. 19.00 STRONA + REJESTRACJA OTWARTE BĘDĄ O GODZ 18.00.

Niech bedzie i przedłużenie ja chce łatke........

Opublikowano

W sumie to wyczytałem, że przekładacie start o godzinkę bo technik stawia ts'a? <lol>

Wiele osób posiada własne kanały na innych ts'ach i nie potrzebują na starcie używania jego. Serwer mógłby spokojnie wystartować o 18:00 bez oficjalnego ts'a ale to tylko moje zdanie.

Jeżeli wytrzymaliśmy 2tygodnie to wytrzymam godzinę dłużej.

photo261314.png

Opublikowano

CYTUJĘ Z FACEBOOKA TUORA

czekam nawet i 5h :) jest przynajmiej na co ;]

Opublikowano

Leo czeka.. xD

Myślisz , że on jest znakomitym ddoserem czy tam flooderem bo jak dla mnie to on jest żałosny co on ma z tego , że atakuje inne serwery ? statysfację? jak dlamnie to jest dzieciak typu fubu wózek i atakowanie z koła innych?

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Ja nie wiem czy w tej administarcji to są dzieci piszę chyba 20 raz,KIEDY BĘDZIA ŁATKA.

Opublikowano

Niech bedzie i przedłużenie ja chce łatke........

łatka zapewne będzie w dziale download, więc logicznie 18.00 = strona = łatka ...

bo chyba, 1-2 mb jak napisał 360, godzinę pobierał nie będziesz...

Ja nie wiem czy w tej administarcji to są dzieci piszę chyba 20 raz,KIEDY BĘDZIA ŁATKA.

a dziecko to już 20 razy się o to pyta...

Opublikowano

Ty raczej nim jesteś bo spamujesz zamiast poczekać na odpowiedź : ]

Może byście zrobili prezentacje, więcej osób będzie widziało i ściągnie klienta.

Będzie większy spam odnośnie łatek, luncherów itd. Po starcie niech umieszczą i po sprawie.

Opublikowano

OOjj Panowie i Panie będzie pompa 360 prawie osób w zapowiedzi, walimy nockę? :D

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Zobaczymy :) Aby nie padł tak jak na pierwszej odłosnie

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...