Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tilian2.pl - Reaktywacja serwera marzeń

Grayst

Tilian2  

728 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      462
    • Nie
      127
    • Nie wiem
      139
  2. 2. Czy serwer wymaga nowo?ci?

• Wielu
      248
    • Kilku
      270
    • Nie mam zdania
      114
    • Nie wymaga
      96

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tilian chyba był tym prekursorem rozwiniętych prezentacji ;] Gdyby nie Tuor sam bym zagrał. Polecam i pozdrawiam :)

dokładnie , ale ten serwer rusza 18 ponoć więc to jeszcze trochę czasu , a na Tuor 08.03.2013r się spotykamy

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Za parę dni pojawią się już pierwsze filmy z serwera. Dodatkowo przedstawimy nową mapę do expa, jaka została później wprowadzona. Zbyt wielkich zmian przed startem nie przewiduje, jedynie kosmetyczne. Zapraszamy do gry!

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

kurde, zagrałbym ale dzis dobilem 130 na almantii a chce 150 dobic :<:< a nie che zaniedbać postaci na almantii :<

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

kurde, zagrałbym ale dzis dobilem 130 na almantii a chce 150 dobic :<:< a nie che zaniedbać postaci na almantii :<

To dobij 150 lvl a na Tilian2 zagrasz potem , z tego co powiedziałeś to chcesz grać na topkę na tilian2 ;d Ja jak nie mam ochoty się wbić w topkę to się wbije na złość taki już jestem ; x

Powodzenia wszystkim graczom forgame.pl , żebyście wybierali serwer który przypadnie wam do gustu ; x mi hard/medium znudził się , ale medium,easy może być ;x tak wyszło

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Pamiętam starego tiliana ;d

Polecam zrobić bardzo dobrze stronę i IS bo wtedy korzystałem sobie z bugu w IS :)

Różne itemki za 0 SM można było kupić.

Wtedy się ludzie dziwili czemu miałem nick składający się z 32 znaków :)

Mam nadzieję że coś z tego wyjdzie xD

kiritoc.png

Opublikowano

Proponował bym dodać do IS kupony SM tak jak jest na Almanti.

Taka opcje dodamy.

Opublikowano

Jak będziecie mieli wyjebane tak jak na Almantie to powodzenia z serwerem.

Pewnie i tak będzie w ciul bugów.

A czy ktoś ma ,,wyjeb@ne'' na Almantie?

Nie, jest na Almanti kilka nie znacznych bugów ale to nie jest temat od Almantii, Wiec zachowaj proszę sugestie Almnati do Almantii a Tiliana do Tiliana .

Senthia jest już 8 miesięcy i ona tez jest przez nas moderowana. Odwiedź nasz Fanpage to dowiesz się o Eventach które tam się odbywają, a mimo powstania Almanti serwer nie jest zaniedbywany.

Po prostu każdy posiada swoich adminów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pamiętam, jak Haya był zainteresowany produkcją Senthi. Wszystko się rozrasta, ale mam pytanie. Działa ten wasz hard?

Nie no, powodzenia chłopaki :)

nanicz.png

Opublikowano

Jak będziecie mieli wyjebane tak jak na Almantie to powodzenia z serwerem.

Pewnie i tak będzie w ciul bugów.

Odnośnie Almanti zauważ, że administracja w grze jest praktycznie 24/7 również na ts3 jest 24/7 :) Ludzie otrzymują cały czas pomoc a serwer jest coraz bardziej udoskonalany.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

ForGame to Team z dużą wiedzą nawet bardzo dużo

lecz to nie zmienia faktu ze lour't to zwykła Swinia i pazera na PLN

Ps lour't ma więcej szczęścia niż rozumu gdyby nie Forgame to jego serwery by nie wytrzymały 2-3 dni : )

a to że Almatia działa to jest tylko i wyłącznie zasługa ForGame

Opublikowano

ForGame to Team z dużą wiedzą nawet bardzo dużo

lecz to nie zmienia faktu ze lour't to zwykła Swinia i pazera na PLN

ponieważ ? robi kolejny serw ? heh .. miałem złe zdanie o nim dlatego, że nie potrafił zrobić zabezpieczeń ale teraz .. jest lepiej ;)

Lourt zawsze robił dobre pliki i mimo tego, że wiedziałem o jego serwach to i tak na nich grałem :)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Odnośnie zaniedbywania Almantii. Nie działa mi autopatcher, a także innym, więc nie spatchuje clienta, a chcę pograć.

Sorry za spam, ale pisałem już wszędzie-bez odzewu.

Opublikowano

Odnośnie zaniedbywania Almantii. Nie działa mi autopatcher, a także innym, więc nie spatchuje clienta, a chcę pograć.

Sorry za spam, ale pisałem już wszędzie-bez odzewu.

Dziękuję za zgłoszenie, wystarczył PW do mnie na forum naszym lub TS.

Dziś będzie naprawione :) Pozdrawiam

Opublikowano

Skonczyłem gre na almanti ,bo polowa graczy przeniesie się tutaj ,wiec juz postac sprzedana ,zagram tutaj bardzo chętnie:) gralem na v1 i bylo fajnie tylko iGuana zepsuł serwer

Opublikowano

Skaczecie z jabłoni do jabłoni. Dopiero co wystartowaliście i naprawiliście bugi na Almantii, a teraz wracacie z Tilianem2? Raczej dwie osoby wracają, bo reszta teamu zapewne nie grała tam. Wiem, że to był serwer Bartka - czy on w ogóle wie, że jego serwer jest reaktywowany? To takie moje jedno ważne pytanie. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...