Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tilian2.pl - Reaktywacja serwera marzeń

Grayst

Tilian2  

728 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      462
    • Nie
      127
    • Nie wiem
      139
  2. 2. Czy serwer wymaga nowo?ci?

• Wielu
      248
    • Kilku
      270
    • Nie mam zdania
      114
    • Nie wymaga
      96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nowy team jak znow bedzie iguana sprzedawac eq w drugi dzien startu servera...

Lourt gratuluje Ci wytrwałosci. Mi i na pewno wielu osobom zabrakłoby odwagi tworzyc kolejny server pod nazwa Tilian pod kierownictwem Lourta :>

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak nowy team jak znow bedzie iguana sprzedawac eq w drugi dzien startu servera...

Lourt gratuluje Ci wytrwałosci. Mi i na pewno wielu osobom zabrakłoby odwagi tworzyc kolejny server pod nazwa Tilian pod kierownictwem Lourta :>

Nie mam się już czego obawiać skoro znalazłem swoją "drużynę".

//nieregulaminowa sygnatura

Budowniczy
Opublikowano

Naszym celem było troszkę powrócenie do przeszłości..

Bez jakichkolwiek epickich nowości itd.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Nieskonczona pelerynka, dungeony z almanti i więcej nowości nie trzeba, jak chcecie te zbroje i bronie z WoWa to idzcie na xenoxa /gladora ...

I możecie zrobić takie coś jak na valmoria było, że jak kasa dojdzie do 2kkk to automatycznie zamienia na bryłki (jak umiecie) bo jak dużo siana dropi to bardzo przydatne

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Jeszcze SS ze starej zapowiedzi <33 , wbije na server tylko i wyłacznie z Powodu iGuany , z nim to jest dobry server ;) mam z nim stare dobre wspomnienia ;)

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Zawodiłem się na was ,myślałem, że Almantia jest dla graczy , a nie dla Kasy

widać , że czujecie , że kieszenia się zapełnia to upychacie jeszcze bardziej Tilianem

Almantia ma jeszcze bugi a wy już , drugi serwer stawiacie , POJEBAŁO SIĘ OD HAJSU, teraz wiem, że almantia jest tylko dla kasy i razem z gildią kończymy gre:)

Opublikowano

widać , że czujecie , że kieszenia się zapełnia to upychacie jeszcze bardziej Tilianem

Almantia ma jeszcze bugi a wy już , drugi serwer stawiacie , POJEBAŁO SIĘ OD HAJSU, teraz wiem, że almantia jest tylko dla kasy i razem z gildią kończymy gre:)

To wypierdalać nikt nie będzie płakał :] Przecież nie robią kolejnego serwa aby opuścić almantie, zobacz że senthią też się zajmują po starcie almanti.. tutaj bedzie tak samo .. nie ma żadnego easy w ostatnim czasie więc pomysł idealny ;>

Jeszcze coś, zrób serw z 500+ online, poświęc kilka miesięcy pracy przy plikach i oddawaj na cele charytatywne całą reszte jaka została po opłaceniu dedyka. Potem możesz mówić które serwery są dla hajsu.

Nikt nie poświęci tyle czasu na zrobienie serwera z prawdziwego zdarzenia, takiego jak almantia i tilian, żeby nieznajomi ludzie mogli sobie popykać... to jest zajęcie pełnoetatowe a nie hobby ... za to należy się jakaś zapłata -,0

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Co, hajs na Almantii się nie zgadza, czy może już ogarnąłeś "Lourt" MySQL? A może kolejny serwer przygoda "Wystartuje, zbiore hajs i wyłącze serwer?"

Co do serwera prócz głupawych zachowań, wejdę zagrać, w końcu trochę czasu się poświęciło na grę na tamtej edycji. (Sentyment, nawet jeżeli ma paść po minucie) xD =p

footer_logo.png

Opublikowano

Widzę znowu zaczyna się gadka taka sama jak z Almantią że serwer postoi piewrszy tydzień. Nie nie nie, nie u ForGame. Serwery ForGame są tylko dla graczy Senthia stoi dobre 8 miesięcy, Almantia stoi bez najmniejszych problemów ( Prawie wszystkie bugi zostały wyleminowane) a teraz czas na Tiliana :)

Oto chodzi, zeby zachecic ludzi do wydawania kasy na IS a potem zostawieniu wszystkich graczy na strate? O ile mnie pamiec nie myli Grays a teraz Almantia byla promowana przez MasteraPiro, Arkana, Haju itp. a co z tego wyszlo? Kolejny shit FORGAME! Owszem , gralem na waszym serwerze 2 tyg. ale znudzil mi sie przez te nie udane OX'y , ZUO i zadnych napraw i nowosci ( m. in. chodzi o DT ).

Dlaczego piszesz tak, jakby Grayst był naszym serwerem skoro nie był ? Jest zupełnie inna administracja. Nie znasz 99% histori związanej z tym serwerem a widzę wypowiadasz się najwięcej.

Dziękuję i zapraszamy na Tilian2 ! Będzie to jeden z lepszych serwerów !!

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

oo serwer zaje*iscie sie zapowiada zagram na 100% , ale jedna prozba moglibyscie zmniejszyc hp do " 2k " jednak te standardowe bony sa najlepsze... A i pytanie Czy jest tu 6/7b ( oby nie bylo ) i jeszcze jedno jest tu systiem kostiumow ? a tak to wszystko super nawet super wyglada system ulepszenia . Czekam na odpowiedz !

Opublikowano

Tilian ? co jak co nie interesuje mnie team ! zagram na 100% pamiętam tamten serw i ribek 52% śr <3

Polecam i zapraszam będzie POMPA

Ps. naprawiliście bugi :
- ze złotej szkaty leciała bryłka
- wejście na mape od 105 przez ognistą ziemie
- skowyt bił 2 razy

Jak na razie tyle co pamiętam :)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Serwer moze i by byl fajny ale nie z ta administracja bd tak jak z grayst :>

Nie wiem moze wbije zobaczymy czy wgl wystartuje :>

Opublikowano

Administracje polecam w 100%, chłopaki znają się na rzeczy i napewno nie odpitolą maniany.

Życze powodzenia :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nodyć będzie coś osób.
Tylko żeby nie było tych bugów, co na wcześniejszym Tilianie, bo Amen...
Polecam :).

Opublikowano

Czy jest możliwość usunięcia bonu 18% ? - co prawda ciężko wchodziły ale jak ktoś wbije full eq 4x 18 to trochę abs się uzbiera ;)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Mam nadzieje, że wszystkie bugi z tilana np.dropiące bryłki 400kk z złotych szkatułek + itp. zostały naprawione.

Opublikowano

"Niedługo zostanie zaprezentowana nowa zmiana bonusów na serwerze!"

Eh... Gdyby nie to na pewno bym zawitał... Po co wy robicie jakieś ochrony przed tym, na czym każdy zaprawiony gracz jedzie? Niech mi ktoś powie, czy jest sens robienia tego ręcznie? Nie.

Ale życzę powodzenia, pozdrawiam

Opublikowano

Chłopaki nie robią tego dla zysku. Oni pomagają świeżym Administratorom.

To nie są serwery pod zysk tylko serwery dla ludzi tworzone pod jedną marką.

Spokojnie można nazwać ich serwerownie stajnią Mercedesa wydające solidne ,samochody'.

Polecam. Teraz Luort ma wiele więcej wiedzy,doświadczenia no i werwy więc będzie w porządku.

Opublikowano

Nieskonczona pelerynka, dungeony z almanti i więcej nowości nie trzeba, jak chcecie te zbroje i bronie z WoWa to idzcie na xenoxa /gladora ...

I możecie zrobić takie coś jak na valmoria było, że jak kasa dojdzie do 2kkk to automatycznie zamienia na bryłki (jak umiecie) bo jak dużo siana dropi to bardzo przydatne

Nie o to chodziło, żeby nasrać tych broni, itp. Ale jest sporo fajnych nowych broni i zbroi, gdzie są naprawdę ładne :P

Przykładem może być serwer Infer*o. Wg. mnie wybrali najładniejsze i najciekawsze bronie (dopasowali do szat/ubrań/zbroi).

Na Tu*r również nawet-nawet bronie (pomijając dzwonki, łuki), bardzo ładne wachlarze.

Na pewno mogę polecić serwer ze względu na Administrację! <3

Na Tilianie nie grałam, weszłam i wyszłam (sentyment do innego priva, na którym obecnie już nie gram, bynajmniej rzadko wchodzę).

Czy tutaj zagram? Jeszcze nie wiem... :P

Opublikowano

Pamiętam grałem kiedyś na Tilianie i było bardzo fajnie , mam nadzieje że poprawiliście wszystkie bugi które były w pierwszej edycji , typu Nieznane mapy na Ognistej Ziemi etc.

Szkoda tylko, że tak późno start , no ale nic.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...