Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4.3.4a Atlantiss.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Caltoro póki co, ja też mam urlop od WoWa, nie kręci mnie expienie nawet alta na Atlantissie. Rogalem jestem już ubrany w itemach od justice vendora. A valor vendor ma bug, bo ma tylko kilka itemów, nie ma wszystkich.

Ale tak jak mówiłem. Trwa debata odnośnie startu sezonu PvP i raidów. Ponoć chcą na początek raidy 10 man wprowadzić, z tego względu że od Cata. Jeśli idziesz na raid 10 man, nakłada się ID na 25 i na odwrót.

• Odpowiedzi 334
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przerwe też mam od WoW'a od ... końca grudnia/stycznia

Ca Jeśli idziesz na raid 10 man, nakłada się ID na 25 i na odwrót.

I to w pewnym sensie zniszczyło WoW'a ... -.- bo 25 lepsze niż 10 ... ale dobra bezoftopu ;]

A valor vendor ma bug, bo ma tylko kilka itemów, nie ma wszystkich

To zabierają się za raid, zamiast vendora naprawić ?! fuck Logic

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Pograłem chwilę, żeby odpocząć od arenek i BG na globcu ;p Serwer posiada coraz mniej bugów(mniej niż na moltenie) tylko czego mu brakuje? Reklamy. Wprowadzcie więcej contentu z cata i reklamujcie ile wlezie. Na YT, na różnych forach ew. postawcie bota, który spami w SW/Orgri w okolicach AH ;D

Zobaczcie na Sunwella. Rozreklamowali się i w godzinach szczytu ponad 3k online.

Opublikowano

Niedługo ruszy nowa strona, wtedy powinna być reklama. Raknar zastępuje teraz Emteca, bo go nie ma.

Ma być też na nowej stronie, kilka wariantów językowych. Ale kiedy to będzie? Blizzardowskie soon. :)

Opublikowano

Niedługo ruszy nowa strona,

Zawsze jest to niedługo, za parę dni będzie 2 miesiące od cata a strony jak nie było tak nie ma. Robią takie same błędy i za pewne wyjdzie to co zawsze czyli wieczorami po 300 osób, co to jest 300 osób w takiej grze..parodia :D

Opublikowano

Zawsze jest to niedługo, za parę dni będzie 2 miesiące od cata a strony jak nie było tak nie ma. Robią takie same błędy i za pewne wyjdzie to co zawsze czyli wieczorami po 300 osób, co to jest 300 osób w takiej grze..parodia :D

No teraz akurat Raknara też nie ma, bo mamy majówkę. :) Ale potem wszystko ruszy z kopyta znowu. Poza tym ja sam nie gram póki co na Atlantissie bo mam przerwę, ile można robić te same hero? :) Inna sprawa, że są obawy że powtórzy się sytuacja z Nexusa, w sensie takim że Emtec w ogóle się już nie pojawi, a całą robotę Raknar będzie musiał odwalać. Te obawy są uzasadnione jak dla mnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma się czego bać patrząc na liczbę online. Jeżeli nikt się nie przełamie, to ilość graczy obecnych na serwerze się nie zmieni, tak wiec wbijać - bić lvl i czekać na nową, świeżą krew samemu posiadając już maina na 85 : )

Serwer obiecujący, grajmy.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Serwer naprawde bardzo fajny spokojnie mozna zrobic postac 85 lvl na questach bez nerwow;p Profesje dzialaja jak najbardziej clasy postaci rowniez;p Liczba online powoli rosnie z kazdym dniem;-) Zapraszam na serwer bo idzie naprawde w dobrym kierunku;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem tam i mogę polecić bardzo mała ilość bugów o ile wgl jakies sa ;d

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Kolejna kraina niedługo będzie oskryptowana.

Przygotujcie się na Stonetalon Mountains! I przy okazji trwają prace nad Midsummer Festiwal. :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o sezon. To ja narazie przestałem się liczyć z tym, że szybko będzie dostępny. Dlatego narazie nie gram ani na Atlantissie, ani nigdzie indziej. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To zależy czego oczekujesz. większość krain ma blizzlike zrobione questy, nie dostępne są dwie krainy z 80+ (vashi'r i th), udało nam sie naprawić sporo błędów z spellami a gracze mówią o tym że teraz gra jest w miarę zbalansowana, niby coś tam ostatnio mówili o shamanie, ale to kwestia czasu aż zlokalizujemy problem i go poprawimy.

Gdybyście mieli jakieś dokładniejsze pytania, jestem otwarty na dyskusję i postaram sie udzielić odpowiedzi w miarę możliwości / wiedzy :D

Opublikowano

Więc tak, jestem tam developerem wiec sam nie moge oceniać, ale mogę ci wkleić cześć wypowiedzi anglojęzycznych graczy:

You are only scripting existing quests not making custom ones right?

The only progress I've seen with scene scripts (client side scripts) is here: http://modcraft.superparanoid.de/vie...hp?f=42&t=4049

This system isn't implemented in Cataclysm but the scene script system is very similar, I think.

Not seen private servers implementing these yet regardless, congratulations.

These ones are one of the best things done I have ever seen.
Good luck for future and , think about making a private server ! smile.gif

daaaamn this SERVER IS TOO GOOD TO BE REAL!!! pirate quest chain event working in booty bay biggrin.gif

http://postimg.org/gallery/3bcasjqs/5663a344/

soo funny while i was getting in the pirate boat using that rope =)) biggrin.gif blizzlike what can i say ..all quests works...x1 all rates..what else you want smile.gif) biggrin.gif

congratz!

Nie wkleję tutaj linku do tematu, bo nie chcę robić reklamy innemu forum. Mam nadzieję że taka odpowiedć ci wystarczy, a w razie wątpliwości zapraszam na nasz kanał na youtube http://www.youtube.com/channel/UCT7rRe0sVG8RAJyuI9HaV0g

Opublikowano

Potwierdzam słowa Armano! Sam ostatnio rogalem zrobiłem chaina w Booty Bay, ale z mega opóźnieniem ponieważ quest z treningiem armaty u piratów się zbugował, i nie zaliczało trafień w kukłę.

Ale poziom bardzo wysoki!

Armano... Oby tak dalej! Mam nadzieje że Vash'jr i Twilight Highlands się doczekamy! :)

Opublikowano

Z tego co pamiętam, na forum było wspomniane coś o Stonetalon Mountains, ale chyba wycofano się z tej krainy? ;/

Swoją drogą... Próbowałem ostatnio u hordy zrobić loremastera w Ashenvale... 57 questów mam póki co i niestety kaplica... ;/ Ale widać poprawę, w stosunku do tego, co było na początku roku.

Opublikowano

Lepszego serwera nie ma (technicznie) i długo nie będzie. Sam poważnie się zastanawiam czy tutaj nie pograć, mimo że gra tak mało osób.

Co z Tol Barad? Cała bitwa działa?

Opublikowano

W obecnej chwili ten battlefield jeszcze nie został włączony. Obecnie nie ma żadnego sezonu arenowego a rated bg jest wyłączone. Ale po przeczytaniu intro pojawiającego sie na stronie głównej powinno być zrozumiałe co zamierzamy niebawem zrobić. (nie mogę nic więcej na ten temat powiedzieć).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...