Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revoir.pl

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie jak up.

w zapowiedzi masz nowości, więc sprawdź :).

Serwer bez nowości tylko oryginalny nie będzie miał wogóle graczy ;/. Więc to by nie miało sensu ;>.

Pozdrowienia.

Ja sprawdziłem nowosci jakie występują lecz nie doszukałem się prywatnego dt , z doswiadczenia wiem że gdy admini decydują się dać bronie 75 tlko rip i niebieska wtedy aby pójść na ripka zabiera się +45 lv które tam expia i denerwują , ksują latają po całym dt lub czeka się na metka 15 min a czasem i wszystkie ch pozajmowane i 30 min trzeba czekać aby zająć kolejke po kim kto już czeka ;)v Dlatego takowe prywatne dt z płatnosćią 2kk (zalezy od dropu yang ) , lub jakies przepustki które będą dropily od 75 napewno poprawiły by rozrywkę na serwerze

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdy nie wypali T... to na pewno wbije tutaj. Aczkolwiek nie przepadam za serwerami gdzie są te skrzynie ucznia itd :f

Jeżeli przeszkadzałoby to większości to sądzę ,że byśmy się tego pozbyli gdyż staramy się robić serwer dla graczy nie pod siebie,lecz teraz do bety zostało mało czasu więc minimalnie drobne poprawki.

Opublikowano

Powiem tak serwer bardzo ciekawy bardzo dobrze sie prezentuje ale wszystko okaże sie przy starcie.

Co do systemu petów które widze na prezentuacji jesli macie linijke do wpisywania pkt statystyk przy petach polecam dokonac zmiany na przycisk ponieważ po wpisaniu słowa "nan" w pole w którym podaje sie pkt pet sie buguje i postac moze zadawac bardzo duze obrażenia jesli ma przywołanego zbugowanego peta.

Nawet jeśli dodasz do warunku == "nan" to i tak nic nie da :unsure:

Serwer całkiem ciekawy.

Opublikowano

Jak najbardzei polecam PRO server i ekipa ogarnieta z pzdr dla Hajdy "On bufa dla mnie":P

Hahaha ;D Oczywiście,że tak.

Jeżeli chodzi o takie wygłupy na ts to mogę zapewnić,że jeszcze parę hitów na ts revoir usłyszycie w wykonaniu całego teamu :)

Opublikowano

@Hajda

Jasne, że zaśpiewamy to nasze mydełko fa : )

Ps:

W chwili obecnej poprawiane są ostatnie (większe) błędy na serwerze.

@Up

Rozwiń trochę swoją wypowiedź. Nie podoba się dlatego, że gra będzie za łatwa? Do poziomu P dobijamy normalnie kamykami więc będziecie musieli się

trochę pomęczyć.

Opublikowano

wszystko mi się podba prócz

tego że z 17 odrazu jest skill G

To jest własnie wg mnie najlepsze rozwiazanie jakie mogli wprowadzic, wielu graczom nie chce sie wbijac monotonnie skila z m1 na g czytajac 55ku...

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Jestem też za tym jak UP :D

Dajcie chociaż te 10 KU do g1...

Panowie jeżeli chodzi o to by np. Berka nie wbić na G od razu czy jakiś inny skill to nie ma problemu będzie zwój cofnięcia do M i będą normalnie KU. Chyba ,że chodzi o poziom trudności to można to zniwelować do tego Lecz moim zdaniem jest dobrze jak jest teraz. Dostajecie skilla G nie męcząc się nie musicie iść do M1 z expowiska i klikać myszką w KU.

Opublikowano

Panowie jeżeli chodzi o to by np. Berka nie wbić na G od razu czy jakiś inny skill to nie ma problemu będzie zwój cofnięcia do M i będą normalnie KU. Chyba ,że chodzi o poziom trudności to można to zniwelować do tego Lecz moim zdaniem jest dobrze jak jest teraz. Dostajecie skilla G nie męcząc się nie musicie iść do M1 z expowiska i klikać myszką w KU.

Chodzi o to drugie, czyli podnieść trudność rozgrywki.

Ogromnie mnie denerwuje takie mieszanie harda z easy i nazywanie tego medium.

10 ku do G1 by było fajnie, przecież wcale się nie trzeba męczyć z klikaniem. W sumie 10 ku to mniej klikania niż z kamykami duchowymi.

Nie chodzi o to, żeby dać 55ku i ku do handlarzy. Tylko żeby ku zdobywać z metków, ale żeby do g1 potrzeba było tylko 10 ku. :) i np po 3 ku ze skrzynki.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Dobrze jest jak jest nie wydziwiajcie.Ale przydalby wam sie youtuber z wieksza iloscia widzow ;d

isamuxpompa hyhyhy :D

to by była wtedy pompa - by było od jego kanału z 500 graczy z widzów jego kanału :D

ogółem zajebiście się zapowiada, czekam z niecierpliwością ;P

Opublikowano

isamuxpompa hyhyhy :D

to by była wtedy pompa - by było od jego kanału z 500 graczy z widzów jego kanału :D

ogółem zajebiście się zapowiada, czekam z niecierpliwością ;P

On już tam ma swój serwer , także On odpada ...

Chociaż reklamę zrobiłby nie od parady ...

xDEcNt1.png

Opublikowano

Shaveki

dobrze powiedział. troche trudności z KU :), ogólnie nie mam zastrzeżeń do serwera. tylko te Skile :P

jeszcze takie pytanie do Teamu.

Serwer bedzie bliżej Hardu czy 4fun?

chyba że to ma być typowy medium ?

Opublikowano

Tutaj wideo zapowiedź od SagariS'a. Zapraszam do obejrzenia chłopak się postarał ;>

http://www.youtube.com/watch?v=uWWkM1mZ4K4

Co do wierzchowców bo miałem takie pytanie na GG.

To na start dostajecie 11lv konia a dalej medalami na które jest zwiększony drop.

Przejrzyj jego posty to zobaczysz , że to spamer i na każdym wychodzącym serwerze robi filmiki . Pfu Film Prezki ;] Nic szczególnego . każdy może sobie sam przeczytać ;]

Co do serwera powodzenia ze starem :) Ładne rameczki EscapeQ :))))

L7VaIos.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...