Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]Lord of the Rings

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka levy :P

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A coś o Rohanie powiesz :)?

PS. Zapraszam też na mój serwer modern-city.pl tam możecie mnie spotkać jak nie odpowiadam tutaj

PSS. Myślałem o zorganizowaniu konkursu, w którym do wygrania byłyby pierścienie :) Co wy na to?

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Witam zainteresował mnie ten temat, dość ciekawa zapowiedź. Bilon22 czy skompletowałeś już całą ekipę ??

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Rohan - kraina równinna, domy w większości budowane z drewna, tak samo jak grody władców. Rohan posiada jeden wielki kammienny gród wybudowany za dawnych lat. Zamieszkują go prości ludzie, lecz oddani i odważni. O samych budynkach i architekturze rohanu nie wiadomo za dużo.

@2up Nie. konkurs byłby bezsensownych, chyba że 3 pierścienie dostałyby elfy a 9 trafiłoby do ludzi. A wogle takie pytanie, w jakim czasie będzie osadzony ten serwer ? Znaczy która era ..

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Witam zainteresował mnie ten temat, dość ciekawa zapowiedź. Bilon22 czy skompletowałeś już całą ekipę ??

Wychodzę z idei, iż każdy się przyda :)

Rohan - kraina równinna, domy w większości budowane z drewna, tak samo jak grody władców. Rohan posiada jeden wielki kammienny gród wybudowany za dawnych lat. Zamieszkują go prości ludzie, lecz oddani i odważni. O samych budynkach i architekturze rohanu nie wiadomo za dużo.

@2up Nie. konkurs byłby bezsensownych, chyba że 3 pierścienie dostałyby elfy a 9 trafiłoby do ludzi. A wogle takie pytanie, w jakim czasie będzie osadzony ten serwer ? Znaczy która era ..

1. Konkurs w realu :D Pierścienie jako gadżety ;)

2. Chcę, by słowo era oznaczało sezon gry :) Wiecie 1 sezon= 1 era

Nie chcę, by odnosiło się to do konkretnego czasu gry :) Dlaczego? Bo chcę, by krasnoludy mieszkały w Morii, a Balrogów było dużo :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

:P To z erami/sezonami dobre jest :0 Konkurs w realu ? Dobra rzecz :P

Jakbym miał coś jeszcze opisać to daj znać:P

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Moria to podstawa :P Lecz czy uda im się uchwycić klimat to już nie jest pewne :P

@edit W morii oczywiście będzie stolica krasnoludów :) Bez tego to nie będzie lotrm

A i to wam osłodzi oczekiwania. Orginalny soundtrack z lotra

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Bilon jeśli masz czas to napisz jak idą pracę, co potrzebujesz, może jakoś pomożemy.

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Najgorzej będzie robić szczegóły :? Chodzi o jaskinie w górach (bo niestety jeżeli używam programu to mimo fajnych gór nie będzie w nich jaskiń :<)

Postępy idą szybko, ale niestety nic wam nie mogę dać :)

Co do konkurs muszę obgadać go z administracją.

Potrzebuję informacji o różnych Biomach :) Chodzi mi o to, gdzie dać biom śnieżny, gdzie pustynię, a gdzie dżungle :)

Opublikowano

@up postaram się poszperać i dać ci odpowiedź na to pytanie o biomach :P

Mordor - Grzybnia(chyba będzie pasować..)

Rohan - równina

shire - pagórki

Gondor - las mieszany/równiny

Harad bliski - pustynia

Wszystkich lokacji nie wypiszę, bo nie wiem co dokładnie będziecie robić :p

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Będziemy robić wszystko :) Mi bardziej chodzi o to gdzie dać śnieg (bo musi być) i pustynie

PS. Data premiery zostało troszkę przesunięta :) (1 maja :))

Opublikowano

@up postaram się poszperać i dać ci odpowiedź na to pytanie o biomach :P

Mordor - Grzybnia(chyba będzie pasować..)

Rohan - równina

shire - pagórki

Gondor - las mieszany/równiny

Harad bliski - pustynia

Wszystkich lokacji nie wypiszę, bo nie wiem co dokładnie będziecie robić :P

A śnieg tylko w górach, ew jakies pory roku wprowadzić :P Że jedna edycja trwa cały rok(z 4 miesiące w rly)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

A śnieg tylko w górach, ew jakies pory roku wprowadzić :P Że jedna edycja trwa cały rok(z 4 miesiące w rly)

Tak nooo, pory roku, a ciekawe kiedy je zrobią.

Wiadome, serwery które nigsy nie powstaną i nawet nie mają zamiaru powstać, bedą budowane 10 lat +++

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

jak je zbudują w 10 lat to chyba w końcu powstaną nie ? :P

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Tak nooo, pory roku, a ciekawe kiedy je zrobią.

Wiadome, serwery które nigsy nie powstaną i nawet nie mają zamiaru powstać, bedą budowane 10 lat +++

Za dużo pracy włożyliśmy, by teraz przerwać :P Zresztą popatrz ile rzeczy umieściliśmy na forum (a teraz pomyśl o modach/stronie/częściach mapki, które nie możemy pokazać publicznie)

Opublikowano

Za dużo pracy włożyliśmy, by teraz przerwać :P Zresztą popatrz ile rzeczy umieściliśmy na forum (a teraz pomyśl o modach/stronie/częściach mapki, które nie możemy pokazać publicznie)

Bla bla bla, inni też tak mówili. Zresztą co to za zapowiedź w ogóle jest?? Szukacie ludzi do teamu a do tego jest osobny temat więc won stąd.

Opublikowano

to jest zapowiedz -.- Ponieważ zapowiada, serwer.

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

W takim razie po co w ogóle temat do szukania osób do budowy mapki, techników itp? To jest szukanie ludzi do teamu a zapowiedz powinna być gdy już mało jest do zrobienia i nie szuka się ludzi do teamu tylko zapowiada się że o tej i o tej konkretnie godzinie będzie start a nie tak jak tutaj.

Opublikowano

Na jakiej wersji będzie serwer? Jeżeli na 1.2.5, to bez problemu można dodać dużo rożnych przedmiotów, a nawet smoki do latania itd. Da się dodać nawet enty (Powolne i podrzucające w górę)do jazdy bez większych problemów (Modele i textury z paczki "DivineRPG"). Jak będę miał czas chętnie Ci pomogę ;).

Serwer Minecraft'a RPG 100% Blitzzlike- Comming soon

http://imageshack.us/gal.php?id=r52pkt_Y2eDb2-eR2-HNmw

Opublikowano

W takim razie po co w ogóle temat do szukania osób do budowy mapki, techników itp? To jest szukanie ludzi do teamu a zapowiedz powinna być gdy już mało jest do zrobienia i nie szuka się ludzi do teamu tylko zapowiada się że o tej i o tej konkretnie godzinie będzie start a nie tak jak tutaj.

Jest podana dokładna data premiery :) Ponadto mamy team, ale pomyślałem, że może jest ktoś kto chce pomóc i na prawdę ma entuzjazm, który może się przydać :). Oczywiście nie wierzysz, że powstanie to nie musisz ;) (nawet motywuje to do pracy :P). Są ludzie, którzy wyłożyli na to dużo kasy (ja sam dużo jej straciłem, by ten serwer mógł powstać) Nie uważasz, że jakbym chciał zaprzestać tworzenia serwera to bym nie wkładał w niego pieniędzy?

PS. Inni mogą mówić swoje, mogą padać przy najmniejszych problemach, może być im ciężko zdobyć kasę i przyciągnąć do serwera ludzi, ale pamiętaj... inni to nie ja.

Mody będą robione na wersję, na którą programiście najłatwiej zrobić mody ;). Ja się na tym nie znam, musiałbym jego spytać :)

Opublikowano

Powiem tak, chętnie pomogę z Developerstwem.. Lecz jak widzę nie potrzebujecie.. Bo z jednej części wynika, że szukacie kogoś od modów a z drugiej, że nie..

Nigdzie nie pisałem, że nie potrzebujemy nowych "moderów" :) Pisałem, że mamy kogoś kto je pisze, ale wychodzę z zasady, że jeżeli jest ktoś kto może pomóc to zawsze możemy go przyjąć :) (innymi słowy: "Razem jesteśmy mocniejszy")

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...