Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]Lord of the Rings

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś wbijam na chwilę, by powiedzieć, że od jutra zaczynam wszystkich poganiać :) Niestety wygląda na to, że jak mnie nie było to inni zrobili sobie przerwę, ale nie mam im tego za złe, bo w krótkim czasie zrobiliśmy duże postępy :)

Dziś mamy 1 marca, a uwaga!!! Uwaga!! Na 15 marca dam na serwer DynMap i sami będziecie mogli widzieć jak posuwają się pracę nad budową mapki!!!

Tyle newsów :) Jutro o 13 poprosiłem, by inni byli online i zdali mi małe raporty z tego co udało im się uzyskać :).

PS. Jak ostatnio widziałem programistę to dodawał:

-namioty

-ogniska

-wierzchowce

-nowe bloki :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Proszę, wytłumacz mi. Czemu hejtujesz serwer w mojej prezentacji, a tutaj pomagasz i jesteś miły? Serwer będzie jeden. Nie pytam złośliwie, tylko mnie ciekawi czemu tak robisz. Nie musisz odpowiadać jeśli nie chcesz, ale to już Twój wybór.

Po 1.Kiedyś robiłeś już inne serwery i gówno z nich wyszło Po 2. Myślałem,że ściągasz pomysł od Bilona i robisz inny serwer Po 3. Jeśli robicie serwer razem mogę być miły,pod warunek,że nie spieszysz już tego serwera jak chociażby tego co nie dawno temu robiłeś ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Uczeń
Opublikowano

@Up

To jest teoretycznie pierwszy serwer, który robię... No, robimy. Jestem pewny, że wcześniej nie spiepr*yłem żadnego serwera... No, może reklamowałem głupie serwery.

Opublikowano

Zagram na 100 % juz tez chcialem kiedys zrobic taki serwer ale moje fundusze sa male i nikt kiedys sie nie chcial takie wielkiego serwa podjac :D

Opublikowano

bilon22 a jeżeli szukasz administratora lub moderatora to ja z chęcią wezmę jedną z tych rang

ogarniam komendy

nie wiem czy ty się zgodzisz ale jak coś to mam 15+ lat :D

Ale extra serwer będzie

Opublikowano

Jest to współwłaściciel mojego konta na mineserv (prowadzi ze mną serwer modern city :))

Bilon tylko jest problem, bo serwer testowy stracił ważność.

Myślałem nad tym i tak ważnego serwera, nie mogę zaczynać od serwera, który wcześniej mieliśmy do testów :) Wykupię inny serwer, który będzie już do Beta testów i wgl :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Czemu miałby nie wypalić skoro wszystko jest na dobrej drodze, by powstał :)

Opublikowano

Mógł byś przynajmniej podpisać, że Minas Tirith nie jest twoje tylko pewnego zagranicznego budowniczego z P***etmi***raft

graphic.png

Opublikowano

Mogłem :C stwierdziłem, że skoro i tak zachowuję imiona twórców tej mapy (na tej mapie) i będzie dostępny na serwerze to i tak nie ma sensu :C Do tego ja spotkałem się z wieloma wersjami tej mapki w internecie (zmienione bloki itd.) do tego fakt ten nie pozwala mi napisać jednoznacznie kto stworzył Minas Thirit. Zostawiam tabliczkę, która została postawiona na spawnie w wersji, którą ja pobrałem ;)

2sbtwew.png

Mapka doliny Mordor ;) Już naszego autorstwa :)

Opublikowano

No dobrze :C A jak wam się podoba kawałek mapy? :D

Opublikowano

gands.jpg

Jakby ktos sie nie domyslal to jest gandalf :)

Jest wyższy niż zwykly steve, i na dodatek trzyma kostur.

Opublikowano

zglaszam sie na moderatora jestem dojrzaly mam 14 lat

Bardzo dojrzały bo masz 14 lat :D

nie obraź się nie mogłem się powstrzymać :D

Opublikowano

gands.jpg

Jakby ktos sie nie domyslal to jest gandalf :)

Jest wyższy niż zwykly steve, i na dodatek trzyma kostur.

Co to za program?

Opublikowano

Mógłbyś zrobić dla nas parę modeli?

Opublikowano

Mógłbyś zrobić dla nas parę modeli?

Osoba, która tworzy takie postacie, moby oraz przedmioty do gry, jest nazywana ''Modelatorem'' - Tak na Marginesie : D

Gdyby chciał, mógłby przyjąć taką pracę : d Bo z tego co widzę robi on Zaje* prace : D

Opublikowano

Zapowiada sie swietnie :D

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...