Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]Lord of the Rings

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze :) Serwer do budowy mapy został już przygotowany :) Proszę o jeszcze paru budowniczych, bo ciężko będzie robić to samemu :)

http://lotrproject.com/map/#zoom=4&lat=-1093&lon=1134.5&layers=BTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Ta mama jest odtwarzana :) Budowę zaczynamy od Shire :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy kto chce być budowniczym niech kontaktuje się ze mną prywatnie :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Pilnie potrzeba budowniczych!! Chcieliśmy dziś zacząć budować, ale wszyscy, którzy się zgłosili są teraz offline :C Proszę pisać na Skype Biloniak

PS. Grafik zrobił już kilka obrazków :) Tutaj przedstawiam logo :)

vhx4qp.png

Lekko się rozmazało bo musiało zmniejszyć :)

Opublikowano

Budować to od zaraz :D A pracę skończą się przed wakacjami :D

Opublikowano

Ale nikt nie skomentował loga :C Chcę wiedzieć, czy takie może już zostać :)

vhx4qp.png

Opublikowano

Mi sie logo podoba, proste zwiezle i na temat, a przy okazji estetycznie wykonane. :) Sama bym lepszego nie zrobila. :P

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Uczeń
Opublikowano

Mi także się podoba logo, jednakże ja bym zmienił czcionkę w słowie "Minecraft" na Minecraftową. Wiecie o co chodzi, taką typowo kwadratową. Odwzoruje to Minecraft'a w logo.

Opublikowano

Logo jeszcze dziś poprawimy :) Dzięki za info, bo dużo ono wniosło :) Teraz chcę poruszyć inny problem :) Brakuje mi budowniczych :) Mapę zaczęliśmy już robić, ale nie możemy za dużo na wojować bo jest nas za mało :C Przydałoby się chociaż 10 osób :C Co do modów to już dużo zostało przygotowane, a webmaster już wziął się za stronę

Potrzebujemy głównie ludzi, którzy wyprofilowaliby teren, oczywiście oferujemy pluginy, które pomogą to zrobić :)

Opublikowano

Ludzi jest dużo, ale nie każdy pracuje :)

Opublikowano

Około 10

Opublikowano

No tak świat Tolkiena i inne, ale to nie jest takie proste. Wiem, że aby zbudować coś pięknego trzeba w to włożyć masę czasu oraz mieć do tego pasję. Fajnie by było dołączyć do budowniczych, ale po przeczytaniu że wchodzicie w współpracę, od razu wiedziałem że nie będę robić dla kroganina. I przez to od razu się pojawiły duże wątpliwości co do powstania serwera.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

No tak świat Tolkiena i inne, ale to nie jest takie proste. Wiem, że aby zbudować coś pięknego trzeba w to włożyć masę czasu oraz mieć do tego pasję. Fajnie by było dołączyć do budowniczych, ale po przeczytaniu że wchodzicie w współpracę, od razu wiedziałem że nie będę robić dla kroganina. I przez to od razu się pojawiły duże wątpliwości co do powstania serwera

Nie jest to takie proste ;) Mogę to potwierdzić :) Nasza praca wygląda tak:

1. Zbieramy budynki, które muszą zostać postawione w grze :)

2. (jeszcze do tego nie doszliśmy) edytujemy mapę, żeby mniej więcej wyglądała jak ta, którą narysował Tolkien :)

3. Kopiujemy i wklejamy to co stworzyliśmy :)

Co do Kroganina, to nie za wiele jeszcze zrobił :C (nie chcę być nie miły mówiąc, że nic :C) jego kolega coś tam grzebie, ale efektów też nie widać :C Nie wiem co z tym faktem zrobić (wiem, że to wszystko nie jest takie proste) Na razie każdy wykonuje pracy i uważam, że wkład jaki teraz włoży w serwer będzie wskazywał na to na jaką rangę ktoś zasłuży :) Na razie, że tak powie każdy jest na równo :) Łącząc się miałem nadzieję, że dadzą to co już mają, ale niestety :C Nic nie dali :C Nie chcę tu nic mówić, ale ułożyłem sobie wszystko i nawet jak ktoś zawali to projekt będzie toczył się dalej :).

Ile mamy osób? Post wyżej wszystko tłumaczy :) Budowniczych zgłosiło się tylu, że nie mogę zliczyć, ale nie wielu cokolwiek zrobiło :C Jest programista, jest webmaster, jestem ja, no i 2 z ekipy Kroganina :).... no i paru budowniczych -_-

2lc01eg.jpg

Ułożenie launchera :) Grafik zrobił obrazki, ale nie mogę ich wam pokazać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...