Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]Lord of the Rings

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TS jeszcze nie zrobiony :C No bo jeszcze długo, by zacząć cokolwiek :C

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosiłbym o linki YouTuberów, którzy mają 10k widzów :) Chciałbym pogadać z paroma, na temat wsparcia medialnego :)

Trzeba zbudować:

-ogólny teren śródziemia (wszelkie góry, doliny, morza, rzeki, jeziora muszą zostać odtworzone jak najlepiej :))

Fortece:

Angband

Barad-dûr

Carad Dum

trzeba zbudować :)
Dol Guldur

http://www.youtube.com/watch?v=_J2BatBhBRA

Dunharrow

Helmowy Jar

Isengard

Minas Morgul

Minas Tirith

Umbar

trza zbudować :D
Utumno

trza zbudować :D

PS. Latając tak po kanałach tych YouTuberów znalazłem paru godnych uwagi do których napiszę

PSS. Znalazłem konkurencyjny serwer na modach o tej samej tematyce :) Z jednej strony dobrze, że gra tam tylko 10 osób, ale z drugiej trochę mi ich szkoda :C

PSSS. Wiecie jaki programem uzyskać takie góry?

8.jpg

Ułatwiłoby to nam pracę :) I to bardzo ;)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

[Pytanie] Rozumiem, że masz sporo na głowie, jednak czekam żebyś odpisał mi na podanie Na Gg i troszkę długo czekam. Moje pytanie brzmi: Czy na nie kiedyś odpiszesz? : D Tzn to podanie :)

Co Do Tych gór, można uzyskać Bardzo Podobny efekt pluginem Wordl Edit. By pokazać jak to uzyskać musiałbym wejść na serwer i sam to przedstawic ; )

Opublikowano

[Pytanie] Rozumiem, że masz sporo na głowie, jednak czekam żebyś odpisał mi na podanie Na Gg i troszkę długo czekam. Moje pytanie brzmi: Czy na nie kiedyś odpiszesz? : D Tzn to podanie :)

Co Do Tych gór, można uzyskać Bardzo Podobny efekt pluginem Wordl Edit. By pokazać jak to uzyskać musiałbym wejść na serwer i sam to przedstawic ; )

Na pytania prywatne odpowiadam wieczorem :)

Łatwiej by było uzyskać taki efekt Voxel Sniper'em, lub World Painter'em.

Panowie :) Jak na prawdę znacie się na tym wszystkim to piszcie mi na PRIV ja wam dam dostęp i pokażecie mi jak uzyskać taki efekt :)

Opublikowano

Jak patrzę na te zapowiedzi i plany co do tego serwera to wydaje mi się niemożliwe. Póki co idę do "konkurencji".

Niektóre zapowiedzi stały już się planami :) Podobnie jak niektóre plany przerodziły się już w efekty :) Każdy projekt tak zaczynał :) Mamy już parę modów kawałki mapy i wiele pracy, którą trzeba wykonać :)

Opublikowano

Jestem chory do soboty mnie nie bedzie :C Czekajcie na mnie :) Na pewno jak wrócę dam wam jakieś newsy ;)

Opublikowano

Na GG też mnie nie będzie :C

Uczeń
Opublikowano

@Up

Proszę, wytłumacz mi. Czemu hejtujesz serwer w mojej prezentacji, a tutaj pomagasz i jesteś miły? Serwer będzie jeden. Nie pytam złośliwie, tylko mnie ciekawi czemu tak robisz. Nie musisz odpowiadać jeśli nie chcesz, ale to już Twój wybór.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...