Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]Lord of the Rings

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troll

Wygląd: Wielkością i wyglądem przypomina skałę.

Jakoże trolle dzielą się na 2 głównę podgatunki które muszę opisać będzie to podzielone.

Troll mordorski :

Cechy: Ten "sprytniejszy " troll, osobniki często dorównywały ludziom w lotności umysłu. Złośliwe i przepełnione złem stworzenia, dysponujące wielką siłą. Wyhodowane z trolla górskiego przez saurona w 2 erze. Często używają drzew jako maczug.

+40 siła

-20 zręczność

-5 int

-20 mądrość

Troll Górski:

Dokładnie to samo co wyżej, lecz głupi i bezmyślny. W przeciwnieństwie do mordorskich współbratymców, w dzień zamienia się w skałę. Także używają drzew.

+40 siła

-20 zręczność

-50 int

-50 mądrość

Szkoda że tak krótko, ale ostatnio nie mam czasu :)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dajcie znac na pw jak z tematem coś ruszy...

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

@UP3

WujekStaszek jest jeszcze jeden typ Trolli . Tak zwane ( lecz to też są trolle ) Kamienne Olbrzymy

Wg. Mnie :

Wielka skała , chodząca ( o dziwo :D ) . Używają skał i głazów , oraz pięści . Cytat : Również podczas przeprawy przez Góry Mgilste Thorin Dębowa Tarcza skarży się: "Jeśli nas wicher nie zmiecie, deszcz nie zatopi albo piorun nie ustrzeli,
Trolle olbrzymie gotowe zabawić się z nami w piłkę nożną i kopniakiem posłać do
nieba
. "

Co do statystyk sam se wymyśl .. Ja tylko przypomniałem o 3 typie Trolli u Tolkiena ..

Opublikowano

Serwera nie będzie, pogódźcie się z tym, wstawili publikację jak zaczynali od zera, takie coś zawsze kończy się upadkiem, słomiany zapał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gościu, który robił mapkę w ogóle się do mnie nie odzywa... zrobił bardzo dużo, ale teraz trzeba mapkę zacząć od nowa....

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Nie.... na spokojnie zbiorę nową ekipę i powinno być okej :) Premiera będzie oczywiście przeniesiona przez tego koniowała.....

PS. Blow napisał, że jak będzie miał czas to będzie mógł dołączyć się do projektu!!!

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Bilion jak zbierasz na nowo grupkę to napisz mi na skype. Tak jak mówiłem z kumplem TheMati007. Masz mnie i mojego kumpla na skype (MarceloSSG i MatiG).

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

No chyba nie.... Tak wogle to chyba odkop miesiąca :P

1378394466-U624308.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Słuchajcie :) Miałem ostatnio problemy życiowe (to nie tak, że zwykły problem, ale problem, który będę pamiętał do końca życia ;)) Serwer powstanie :D. Nie będzie to RPG niestety nie będzie oparty o tematykę LOTR, a przynajmniej nie w 100%. Zaglądajcie do tematu na dniach podam więcej informacji :), aby nie było serwer prawie skończony więc jest na co czekać!!

Opublikowano

E to olewam jak nie LOTR to olewam nq i wogle.

1378394466-U624308.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@UpUpUp

Ja tu czytam ku*** mać temat i się jaram, że taki serwer powstaje, a ty mi z takim wyskakujesz?

Pie****lę.... Jeżeli nie LOTR to nie gram...

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...