Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]Lord of the Rings

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli potrzebujecie kogoś to ja się zgłaszam ,mógłbym zająć się mapą czy tam ogarnianiem terenu.

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

MineXII (w Minecraftcie)

-wiek - 13 lat

-doświadczenie - Budowałem już na kilku serwerach niezwykłe budowle :)

-grupę, którą chcesz reprezentować - Tą dobrą

-parę słów o sobie - Jestem budowniczym który jak wcześniej napisałem ma doświadczenie. Normalnie to w Minecraftcie na Singlu sobie buduje budowle a potem je rozwalam :)

-dlaczego ty :) - Chciałbym spróbować budować takie epickie budowle jak ta ( http://cdn2.planetminecraft.com/files/resource_media/screenshot/1210/2012-03-10_215544_1668779.jpg ) z różnymi tak samo dobrymi budowlańcami.

Screeny: http://imageshack.us/scaled/thumb/72/20130218162918.png { sorry że takie małe, moge przesłac większe jak coś... }

Opublikowano

MineXII (w Minecraftcie)

-wiek - 13 lat

-doświadczenie - Budowałem już na kilku serwerach niezwykłe budowle :)

-grupę, którą chcesz reprezentować - Tą dobrą

-parę słów o sobie - Jestem budowniczym który jak wcześniej napisałem ma doświadczenie. Normalnie to w Minecraftcie na Singlu sobie buduje budowle a potem je rozwalam :)

-dlaczego ty :) - Chciałbym spróbować budować takie epickie budowle jak ta ( http://cdn2.planetminecraft.com/files/resource_media/screenshot/1210/2012-03-10_215544_1668779.jpg ) z różnymi tak samo dobrymi budowlańcami.

Screeny: http://imageshack.us/scaled/thumb/72/20130218162918.png { sorry że takie małe, moge przesłac większe jak coś... }

człowieku chodzi o grupę Budowniczy,Administrator,Mod itd,co za nie ogary na tym forum -.-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ref

Dlaczego? Dlaczego napisałeś ref?

Proszę się tutaj nie zgłaszać :) Jeżeli już to na priv, ale nie tutaj :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Hmm... Bardzo interesujący serwer, a INTRO o... WOW!!!

Gdyby tylko wypalił, a nie jak SERWERY Kroganina i JGF

A właśnie UWAGA na Użytkowników Kroganin i JGF którzy tworząc 2 tematy ich serwerów, których wcale nie zrobili i ciągle zmieniają projekt. Kroganin i JGF NIE PSUĆ TEGO PROJEKTU!!!

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Bilon co do elfów itp. to polecam zainstalować mod BetterDungeons dodaje on bajkowe stwory :P

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Wybaczcie, że nie pisałem, ale teraz zajęliśmy się już dłuższymi projektami i nie ma co mówić o tak drobnych sukcesach :). Jeżeli chcecie to codziennie o 20 będę mówił co nowego słychać :) I do tego jak chcecie będę odpowiadał na wszystkie pytania zaczęte prafiksem:

(PYTANIE)

Jak na razie to tyle :) Szukam partnerów medialnych :) Naj YouTube'rów 10k+ widzów i duże strony WWW

PS. Mam mały problem z netem :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Odpisuję :C Ale nie na każde :C Dostaję masę pytań od wielu osób :C Nie odpisuję na pytania, na które dałem odpowiedź w tym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...