Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] LegionMT2

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby zniwelować zbyt wielką różnicę pomiędzy kd +5 a +9 postanowiliśmy, że maksymalne kd będzie +7.

Jest to kolejna blokada osób "bogatszych", które nie będą mogły wykupić najlepszych kd z "Item Shop`u" .

Tak jest napisane w prezentacji... Nie pisze że w grze jak i w Is są KD +5.. Co prawda nie pisze też że w Is są +7 więc tutaj trzeba poczekać na Legionistę :P

Mam też pytanie dot. Dungeounów - Czy będą one trudne? Tzn. Czy np. na końcu każdego dungeonu będzie boss który tylko w tym dungeonie się znajduje, by zabić bossa potrzeba 5 dobrych ludzi w odpowiednich lvl, a drop będzie fajny ( fajny jak na server hard.. Nie mówie tutaj o 300 ulepkach każdego rodzaju... ), a by dojść do tego ostatniego bossa trzeba się też namęczyć? Bo jeśli tak to będzie ekstra ;P

Nigdy nie lubiłem serverów gdzie wprowadzili dungeon, ale jest on tam by był.. By server mógł napisać że coś takiego ma.. Nieważne że przechodzi się go w 5 min bo moby padają od 1 hita, a boss jest tak cienki że kładzie się go na skilla, a drop = 0...

Mam nadzieję że dopracowaliście owe dungony by grało się sympatycznie ;)

Zbieram like ;x

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CheatOver na serwerze ma panować TeamPlay, poznawanie nowych ludzi, praca w grupie, bardziej zżyte gildie - to coś dla mnie ;p

Co do Kd tak jak napisalem bez sensu by bylo gdyby byli w IS tylko +5 ;)

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Ale zaspamowaliście .
Nie da się stworzyć systemy petów gdzie samemu można sobie wybierać bony, przynajmniej my tego nie umiemy .
Możesz jedynie wybrać 2 drogi rozwoju , ofensywna lub defensywna, tego nie zmienimy , tak już pozostanie .

Kd +5 dostępne w grze, +5/+6 i +7 dostępne będą w IS .

Dungeony są trudne, można wchodzić tylko w PT i w PT je bić bo bez pomocy wspólników nie ubijecie takowego bossa .

KU dropią ze skrzynek specjalnych . Drop skrzynek zaczyna się od 35 poziomu z każdego mobka . Nie tylko z metinów i bossów .

CheaTOver cieszę się, że masz tyle pomysłów ale za bardzo się zagalopowałeś, nie zmienię całego serwera pod jedną osobę .
Mam swoje określone cele które chcę spełnić . Kilka niuansów mogę dodać , tak jak KU ale momentami odrobinę za bardzo ponosi Cię "fantazja" .
To jest innowacyjny serwer bo łączymy exp hard i nowości 4fun .
Ale nie chcę przesłodzić serwera zbyt bardzo .

@Edit : To oczywiście nie jest negatywne zdanie w Twoją stronę , tylko Cię grzecznie uświadamiam ;)

@Edit 2 ; Właśnie dodajemy radio bezpośrednio do gry, spróbuje wstawić film jak to działa u nas .

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

będzie crafting ulepszaczy ??

tzn np. mamy spemę szczura i sórę jednonogiej kury i z tych 2 ulepek robimy sandały z koziej pały (50% szansa na zrobienie)

1358265693558802.png
Opublikowano

Wiem że czasem mnie ponosi, może dla tego że nie wiem co jest do zrobienia, a czego się nie da zrobić ;d

Zbieram like ;x

Opublikowano

nie chce mi sie czytac wszystkiego jednak chcialbym poruszyc kwestie wielkosci spotow. moim zdaniem jezeli gra ma byc ciekawa, na najbardziej zaludnionych spotach(tych z poczatkowej fazy gry) takich jak orki, dzikusy i v2 powinna byc zwiekszona ilosc mobow bo raczej do najciekawszych nie nalezy czekanie do godziny 4.00 aby moc sobie w koncu poexpic na normalnym spocie (cos takiego mozna znalezc miedzy innymi na Balm*****). na serwerze moze byc milon nowosci ale co po nich jezeli nie zostana poruszone te najbardziej podstawowe problemy?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

fireicemen rzeczywiście nie pomyślalem o tym ;p Pomysl dobry i na ten problem są dwa wyjścia

1. Zwiększona liczba mobów

2. Zwiększona liczba Channeli ;)

Co do radia jestem strrasznie ciakawy na czym to polega, martwię się jedną kwestią, chodzi mi to to czy TeamSpeak na tym nie ucierpi, kanaly muzyczne zawsze cieszyly się dużą liczbą sluchaczy a przez radio w grze może się ona drastycznie zmienic ;p, planujesz wprowadzić system pozdrowien poprzez DJ'a w grze? oczywiscie w sposób taki aby nie bylo ich zbyt dużo ;)

Czy Wojny zostaly w jakikolwiek sposób edytowane?

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

fireicemen rzeczywiście nie pomyślalem o tym ;p Pomysl dobry i na ten problem są dwa wyjścia

1. Zwiększona liczba mobów

2. Zwiększona liczba Channeli ;)

Co do radia jestem strrasznie ciakawy na czym to polega, martwię się jedną kwestią, chodzi mi to to czy TeamSpeak na tym nie ucierpi, kanaly muzyczne zawsze cieszyly się dużą liczbą sluchaczy a przez radio w grze może się ona drastycznie zmienic ;p, planujesz wprowadzić system pozdrowien poprzez DJ'a w grze? oczywiscie w sposób taki aby nie bylo ich zbyt dużo ;)

Radio jak radio, pozdrowień, będzie tyle ile ktoś wyśle, głównie chodzi o to, aby można było sobie muzyki posłuchać, czyż nie ? :)

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie, napewno wbiję. ;]

Polecam ze względu na administracje, widać, że ogarnięta i nie hejtuje innych serwerów, lecz życzy powodzenia. :)

Opublikowano

Na radiu będzie się odbywało wiele konkursów związanych z wygrywaniem smoczych monet. Raz na jakiś czas będzie DJ mówił kod do doładowania smoczych monet, taki "free code" , czytać będzie kod za daną ilość SM, kto pierwszy ten lepszy ;)

Channeli będzie 4-5 , jeśli będzie potrzeba zwiększymy je do 6 , nie ma problemu w tym żadnego . Nie chcę też zbytnio zwiększać spotów ze względu o troskę o graczy ze słabszymi parametrami komputerowymi, żeby nie mieli ścin i lagów .

Crafting ulepszaczy ? Tak, po update, na razie do 130 poziomu nie trzeba wydziwiać ze ulepszaczami .

Będziecie zbyt zajęci , dropienie yang, ulepszaczy, pogoń za jak największą ilością punktów osiągnięć, do tego dochodzą BARDZO WAŻNE Wojny Gildii , po prostu nie będzie czasu na nudę bo ciągle się coś będzie działo :)

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Taki kwadrat będzie nad postacią podczas lv up'a? :D Czy zostanie to naprawione?

14391279303265296922_thumb.jpg

Sam przyznam ,że mi się taki lv'up nie podoba i wolałbym już klasyczny.

Co do serwera bardzo ciekawy hard.

Prezentacja wykonana starannie. Możliwe,że zagram.

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie. Nie widziałem dawno takiego hardzika.

Zagram lecz napisz kiedy będzie oficjalny start serwa.

Opublikowano

Wiekszosc rzeczy mi sie podoba,ale te nowe mounty widzialem juz na Teodenie i niezbyt przypadly mi do gustu.

Tak jak up@ Macie taka obszerna prezke ze nie doczytalem kiedy start ;)

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

Jak wszystko pójdzie dobrze to wbijam z ekipą!Serwer naprawdę bardzo ciekawy spodziewam się przełomu na tym privku w końcu coś naprawdę godnego uwagi!Mam pytanie kiedy start bety?Jak i samego serwera?Ludzie przekazujcie dalej,że taki projekt ma miejsce!

Opublikowano

Start ma być za około 2 tyg, przynajmniej tak gdzieś pisało, a myślę że jeśli ktoś jest bardziej doinformowany to mnie poprawi :P

Beta miała się jakoś w tym tygodniu zacząć..

@Edit. Przekazujcie dalej? Po to można wkleić sobie sygne ;P I pisać w innych tematach o serverach prywatnych B)

@Edit2. By ktoś mnie źle nie zrozumiał.. Pisać w innych tematach, ale nie coś typu : Zapraszam na servel LegionMT2.. Wystarczy że napisze się w takiej prezentacji na temat czyjegoś serva, a sygna zrobi swoje ;D

Zbieram like ;x

Opublikowano

Możliwe, że bety nie będzie i ruszy od razy z oficjalnym startem .
Trzymam pieczę nad testami, sam gram jako zawodnik a mam w tym doświadczenie i prócz poprawy dropu niektórych potworów i metinów nie ma dosłownie ŻADNYCH błędów .

Lvl up poprawimy lub ewentualnie zmienimy , chociaż dziwi mnie to, że niektórzy gracze piszą mniej więcej post "Lvl up mnie odpycha, nie zagram" .
Wg. mnie chodzi o strukturę gry a nie o jakąś animację, dziwne to troszeczkę nie mniej jednak i tak postaram się to zmienić .

Pisałem wyżej, że na Wojnie Królestw będzie koloseum, jednak jest z nią mały problem a mianowicie można przechodzić przez ściany .
Jednak Wojna Królestw to jedynie walka pvp a więc koloseum zastąpimy taką oto mapą ;

05902922857588737294.jpg
12832741228173622510.jpg

I prawdopodobnie taka będzie mapa na wojnę królestw .

Obecnie wlaściwie mamy wszytko skończone .
Aby móc szybciej wystartować i przyśpieszyć projekt - bo raczej jesteśmy gotowi - spróbujemy wykorzystać swoją 'próbną' stronę główną która nie będzie zbyt piękna jednak będzie ten design u Nas na pewien okres, około tygodnia / 2 tygodni póki nie zostanie wykonany dla nas odpowiedni projekt .

Także apeluje abyście Drodzy Gracze nie zrażali się wyglądem samej strony , która i tak ulegnie zmianie .

Co do samego startu serwera - to co jest na screenach wszystko jest na serwerze, więc nie zawyżamy sobie opinii . ;)

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Zajebiście się to prezentuje, jakby w sobote z rana wystartować :D . Kazdy może sobie rano wstać i zagrać, Ponieważ wieczorem start skonczy się tym ze o 22, nie bedzie nikogo, bo spać trzeba xD Tylko noł lajfy beda topke w nocy wbijać.

Czekam na start :P

Edit. Nie wiadomo o której i kiedy będzie start, ja tylko zasugerowałem.

Nie wszyscy (większość) nie chodzi na melanże co piatek ;)

Opublikowano

To serwer może wystartować w tym tygodniu? :DTak.. na pewno w Sobotę rano...Po Piątku trzeba się wyspać chyba,że kisi się w domu ogóra.

Opublikowano

Dajcie normalny wygląd skilli, ten Inny to nie Metin2 robicie z tego jakieś gówno

PS:Kiedy strona oraz forum czy Ts3?

SagariS-WP

80356030537479157083.jpg

Opublikowano

Tak jak napisałem, projekt jest dla mnie i mojego teamu bardzo ważny ponieważ włożyliśmy w niego masę pracy .... I nie pozwolę na falstart , wszystko musi być dopracowane na ostatni guzik .
Na priv dostaje naprawdę masę wiadomości o możliwym przyśpieszeniu startu serwera oraz wiadomości z wyrazami podziwu za projekt co nas niezmiernie motywuje i buduje a także daje ogromną satysfakcję, że zrobiliśmy coś fajnego .
Dlatego też chcę jeszcze przedłużyć możliwie najkrócej wszelkie prace a w szczególności zabezpieczenia klienta .
W każdym bądź razie start serwera oficjalny będzie pod koniec tego tygodnia lub w następnym tygodniu - tak sądzę .
Jako iż jest duży nacisk ze Waszej strony chcemy jak najszybciej umożliwić Wam grę u Nas .

Śledźcie temat bacznie ponieważ dzisiaj pojawią się nowe screeny z gry jak i specjalne sygnatury dla graczy .
Będziemy dozgonnie wdzięczni za wklejanie obrazków w swoje sygnatury, bardzo Nam pomożecie .

Saitan98 - Wiesz kolego, naprawdę nie mam do Ciebie sił i ręce mi momentami opadają .... także pozwolę sobie na polemikę jeśli chodzi o deliberację z Tobą z tego względu , że mimo "setki" odpowiedzi na Twoje prywatne wiadomości wciąż ponawiasz te same pytania .
Nie chcę Cię obrazić jak i nikogo tutaj ale momentami przesadzasz .

Resztę Graczy pilnie nas wspierających serdecznie pozdrawiam i dziękuje w imieniu moim i mojego Teamu . ;)

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Dajcie normalny wygląd skilli, ten Inny to nie Metin2 robicie z tego jakieś gówno

PS:Kiedy strona oraz forum czy Ts3?

Sam jesteś jakieś gówno, nie podoba się nie graj. Jak narazie nie było jeszcze hard/4fun serwera więc chcem się przekonać jak to wyjdzie. Mi się podobają wszystke ZMIENIONE tekstury gry...

@up Ja nie spamie na PW, ale naprawde niektórzy nie mogą się doczekać startu, zrozum ich (w tym ja xD)

Opublikowano

Z tego co widzę to będzie to prędzej medium/easy pod względem EQ. Jedynie widzę, że gorzej z szybkością expienia ale przyśpieszy ten proces PD + buffy typu atak boga smoków, obrona boga smoków i dłonie kryta:)

Pewnie zawitam ale wielka szkoda, że nie wystartuje w ten weekend bo nie ma teraz żadnego serwera porządnego do pogrania.

photo261314.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...