Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] LegionMT2

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W opuszczonym wozie są pierścienie doświadczenia za niższą cenę na 10 godzin, 3 godziny i godzinę lecz dają po 50% doświadczenia .

Jeśli chodzi o trumnę generała, tam są Pierścienie , rękawice i monety dające 100% dropu i expa .

Medal szczęścia daje drop yang , medal za pracowitość daje 20% więcej expa na okres 4 godzin .

Update jest pokazany w ten sposób , więcej nie zdradzę , to w końcu update .

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Legionista czy będzie można zsumować Pd z opuszczonego wozu i trumny generala aby uzyskać większy % doświadczenia?

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Prawdopodobnie tak ale było by to zbyt proste, więc nawet jeśli założysz pd na 100% i PD na 50% to tylko 100% będzie Ci wpadało, prędzej kombinacja PD i MEDAL PRACOWITOŚCI ;)

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Zbroje po stalce zwłaszcza te ostatnie, wołają o pomstę do nieba. Nie wiem kto je robił, ale mi się nie podobają.

Dlatego też większość serwerów ich nie wprowadza. Wole zwykłe fajne stalki, hwangi czy jakieś wypaśne stalki typu bialego koloru itd. :)
Zobaczymy jak się coś zmieni w zbrojach to wbiję. CO do reszty, skili, broni, expa itd. nie nie mam wszystko gra :)

Polecam

Powiem jeszcze tak ogólnie.

Serwer na pewno ma dobrego administratora, nie można też za bardzo chwalić, bo trzeba się o nim przekonać, ale puki co wydaję się być ok. WYDAJE, zobaczymy co będzie dalej.

Ymm. Serwer ma wg. mnie jeden z najładniejszych systemów broni od update 130+ i zbroje od 130+. Natomiast jeśli chodzi o zbroje po stalce, nie trafiają w mój gust.

Ogólnie, gdyby nie zbroje po stali to fajnie się zapowiada.

Chodzi mi głównie o estetykę, nie będę na ten temat dyskutował, po prostu mi się nie podobają. A wiadomo najlepiej nacieszyć oko nową zbroja, czy mieczem ;)

Byłbym zapomniał.

Jak już tak rzymsko, to może jakieś questy fabułowe z mitologi rzymskiej.

Fajnie by też było po wykonaniu jakiegoś questa np. u npc "Zeus" dostać jakieś inne świecenie mieczy/zbroi.

Gdyby się tak wogóle dało to sprawa była by superowa.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Jeszcze zapytam się o te itemy z wozu i trumny :

Które będą się zakładać, a które pójdą w lewy górny róg ( tam gdzie powiększenie magazynu itd. ) ?

Moim zdaniem to ważne ;P Im mniej itemów do zakładania tym lepiej.. Pd, buty wiatru, kolce które są u handlarza ( jeśli są to te które dodają obronę lub atak.. ), te medale.. :s

Zbieram like ;x

Opublikowano

Rzeczy do expa z trumny i wozu zakładać będziemy tylko do eq, jest natomiast jeden item u Pomnika Pretorianina który powoduje podwyższenie expa o 100% na 1 godzinę i pojawia się on w lewym górnym okienku . ;)

W chwili obecnej dodaliśmy fontanny ładne do miasta i charakterystyczne budowle przypominające Rzymskie łaźnie , jutro to opublikujemy i na tym zakończymy nasze dzielenie się tym co będzie bo chcemy zrobić Wam pewną niespodziankę dotyczącą serwera , a niespodzianek będzie wiele i sądzimy, że Was bardzo pozytywnie zaskoczą ;)

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Czekam na Wasz start oraz Tuora. Zawitam napewno na obydwóch !!:)

Co do zabezpieczeń... macie jakies na te haki ? BS / WH / kamermod ??

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Ok ;P Teraz tylko zdradź nam jakie bonusy będą się łączyć ^^ Tzn. Dodawać expa będą aż 4 przedmioty.. Pd w wozie 50%, pd w trumnie 100%, medal i teraz pomnik ^^ Napisz co z czym będzie się sumować by nie kupować specjalnie 3 itemów by mieć z 200% więcej pd skoro i tak razem będzie się miało 50% ;d

Zbieram like ;x

Opublikowano

CheaTover cytuje

,,Prawdopodobnie tak ale było by to zbyt proste, więc nawet jeśli założysz pd na 100% i PD na 50% to tylko 100% będzie Ci wpadało, prędzej kombinacja PD i MEDAL PRACOWITOŚCI ;)"

Opublikowano

Czekam na Wasz start oraz Tuora. Zawitam napewno na obydwóch !! :)

Co do zabezpieczeń... macie jakies na te haki ? BS / WH / kamermod ??

Kamer mod już jest zabezpieczony, bez klienta się nie połączysz z serwerem .

Przy uruchomieniu BS, WH i innych programów zrobi Ci się crash klienta i wyrzuci z gry .

Nie będę zdradzał jak to robiliśmy i co dalej bo znajdzie się jakiś cwaniak który to wykorzysta ;)

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Czyli, że dwa pety mogą za nami biegąć, good - to będzie świetne, ja chce dwa, dwa! :D

Bardzo fajne nowe fryzury!

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

Ta animacja lvl up z kwadratem ma tak właśnie wyglądać :)
Też myślałem, że to jakiś błąd ale to tak po prostu wygląda

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Ta animacja lvl up z kwadratem ma tak właśnie wyglądać :)

Też myślałem, że to jakiś błąd ale to tak po prostu wygląda

Spoko, tylko nie wygląda to za dobrze ^^ Wiekszość pomyśli że tekstura się "popsuła" :P

Opublikowano

Czyli, że dwa pety mogą za nami biegąć, good - to będzie świetne, ja chce dwa, dwa! :D

Bardzo fajne nowe fryzury!

Chyba bardziej chodziło o to że możemy mieć dwa, a nie że będą za nami chodzić ^^.. Wątpię by był tutaj "multi pet system"

Zbieram like ;x

Opublikowano

2 pety będzie można mieć, ale nie będą 2 za nami latały, będzie można sobie wybrać jeden lub drugi :)

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Hmm.. A może zróbcie zamiast pet ofensywny i defensywny zróbcie pet do pvp i pvm? Wybierasz bony typu potwory, kryt, hp w jednym a klasowe, szycie, hp itd. w drugim? Bo np. ja mam defensywny i mam np 15% odp na woja.. mam pvp z wojem ktory ma peta ofensywnego 15% na woja.. Wygra osoba która ma więcej hp ponieważ oba te bony się zredukują :P Jeśli 2 osoby będą miały pvp z petami defensywnymi tez wygra osoba z największą ilością HP ;P I dodatkowo trudniejszy jest wybór ;d Przy petach pvp i pvm może też będzie hp wygrywać, ale już nie jest taki trudny wybór ^^ To jest tylko propozycja..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Cheatover calkiem ciekawa propozycja ;) jestem za, można jeszcze to przemyśleć na spokojnie ale rzeczywiście masz racje

Opublikowano

Heh.. Teraz jak tak sobie pomyślałem... Bony do pvp jest ich masa... Można dać silny na ludzi, hp, krytyk, szycie, na klasowe silny i odp., zależy ile będzie można wbić tych bonów, i czy sami będziemy je wybierać.. A na pvm? Hp, staty, krytyk, potworki i wartość ataku..

Dla tego moje pytanie : Czy będziemy mogli sami wybierać bony do petów i ile tych bonów będzie :)

Druga propozycja : Teraz tak obleciałem temat bo czegoś szukałem, zauważyłem post Legionisty dot. skilli wbijanych księgami ( tak znowu te skille -.- ) i tutaj następne moje pytanie - napisałeś że będą dropić z metków 35+ i niektórych mniejszych bossów. To nie lepiej wsadzić je w szkate no chyba że już te księgi będą w szkacie i im większy lvl bossa i metina tym więcej tych szkat dropi? ze szkaty 5-10 KU, tak napisałeś, dla tego żeby np. z metka 90 lvl nie leciały np 5x bo będzie za dużo KU ;P np. z metków 35-45 1 szkata, z metków 50-80 2x szkata, potem 3x szkata z metków 85-X

X oznacza lvl metków na nowych mapach, bo mam nadzieję że są ^^

Czemu ma to służyć? A no temu że taki 70 lvl jak jakimś cudem nie będzie miał jeszcze skilli na G to zrobi sobie dropka.. Teraz gra na servie 1k ludzi z czego 300 robi sobie dropka bo nie ma na 70 lvl skilli na G.. Teraz 300 dropków 25-35 lvl będzie niszczyć metki 35-45 przez co będzie nikła szansa że coś wydropimy jak np. 5 osób na 1 metka pójdzie.. A tak to taki 70 lvl nie będzie robił dropa bo z jego metków będą dropić po 2-3 szkaty.. Będzie bardziej mu się opłacało niż robienie dropa i marnowanie czasu na 1 szkate :P

@Edit. Nie bardzo zrozumiałem post dot. dropienia KU dla tego wolę się upewnić i napisałem tą propozycję.. Jeśli tak miało być jak wyżej napisałem, tylko źle coś zrozumiałem to przepraszam ;d

Zbieram like ;x

Opublikowano

i jeszcze Ja mam pytanko, Legionista92 czy dalbyś radę zaokrąglić nieco ten obrazek przy wbiciu poziomu :)?

Opublikowano

i jeszcze Ja mam pytanko, Legionista92 czy dalbyś radę zaokrąglić nieco ten obrazek przy wbiciu poziomu :)?

Mówiłem ze razi po oczach xD

Nie ma fun'u jak tak lv up wygląda "kwadratowo". Zmień na jakąś zajebistą animacje :P

A i pytanko, na serwie będą auto poty? KD do kupujenia na max poziomie ulepszenia ? - Wiem że to hard xD

Opublikowano

Jeśli w IS będą KD +5 tak jak w grze, to w grze muszą być bardzo drogie skoro komuś ma się oplaca zakupić je na tym samym + w ItemShop'ie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...