Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest z tą tolerancją?

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polska i tolerancja #beka

W tym kraju niema tolerancji i jeszcze długo nie będzie. Polacy mają to do siebie że są wrogo do siebie nastawieni, ludzie mieszkający przez płot nieraz pozabijaliby się.

Tu każda nowość w różnych dziedzinach to zło z góry założone.

Trzeba być pojebem żeby przypierdalać się do cudzego wyglądu. Oczywiście wszystko w miarę bo z drugiej strony kilka razy widziałem gościa który prawie wyglądał jak dziewczyna- no kurwa... Nie wyśmiewałem się czy coś, ale to normalne nie jest.

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Też o tym pomyślałem, lecz rodzice dziecka mogą razem przyjść do np. szkoły, zebranie itp. wiem że na zebranie przychodzą sami rodzice, lecz niektórych matki i ojcowie są chamscy i odrazu by powiedzieli swojemu dziecku które by to rozpowiedziało. A nie sądze że dziecko będzie miało odwagę pójść do ojca, i mu powiedzieć że ich się wstydzi, lub że jego koledzy/koleżanki będą się z niego śmiać i go wytykać gdy się dowiedzą że jest adoptowane i jego rodzice są homoseksualistami.

Ale myślę, że oni nie musieliby się obnosić z tym, że są parą. Zawsze można ludziom z otoczenia wcisnąć jakiś tani kit, aby dali spokój. Każdy ma prawo do szczęścia. Dlatego dalej nie rozumiem w ogóle dyskryminacji homo czy kogokolwiek innego, wystającego ponad 'przeciętność'.

Opublikowano

Polska to jest kraj debili i ignorantów. Elita kraju została wybita wcale nie tak dawno temu, czego Ty oczekujesz po chłopach? Najlepsze wyjście na tę chwilę to pierdolić ten kraj & polaków.

ATM "największy" pocisk jaki można usłyszeć od polaka to "polaczek".

Trolling is a art.

Opublikowano

To jest akurat dość drażliwy temat i szczerze mówiąc wątpię, że da się to przedyskutować w jednoznaczny sposób. Są ludzie, którzy poprą coś takiego, ale zdecydowana większość powie, że to chory pomysł. Aczkolwiek co jest najważniejsze dla dziecka? Opieka, miłość, ciepło. Dlaczego zakładasz z góry, że tacy homoseksualiści nie poradziliby sobie z wychowaniem?

Tu już nie chodzi o wychowanie, spójrz na to z innej strony. Dziecko idzie do szkoły, w szkole rówieśnicy dowiadują się że dzieciak nie ma matki, ma dwóch ojców. Dochodzi do tego że jest gnębione przez całą szkołę. Taka jest Polska, tego nie da się zmienić. Mówicie że nie tolerujecie murzynów, chinoli, ale jakoś oni tolerują NAS(nas jako Polaków), i nie jedna osoba robi za granicą bo w Polsce albo brak roboty, albo nie starczało na chleb. Takie są realia, skoro oni tolerują nas, my powinniśmy tolerować ich. Co do homoseksualistów, dla mnie to wstyd, hańba. Nigdy tego nie zaakceptuje... Egzekwując do rurków i długich włosów, jak dla mnie to krótkie włosy i szersze(nie takie skejtowskie) spodnie ogłaszają "TAK TEN TYP JEST FACETEM, JAJA MU SIĘ NIE GNIOTĄ I NIE UŻYWA PROSTOWNIC ŻEBY SOBIE WYPROSTOWAĆ WŁOSKI".

Takie jest moje zdanie, elo.

Opublikowano

Wstyd i hańba to pokazywać światu i Europie brak tolerancji dla mniejszości - religijnych, narodowych i seksualnych.

Taka jest Polska, tego nie da się zmienić.

Polska to otwarty kraj bez żadnej ideologii i doktryny, wszystko da się zmienić tylko najpierw trzeba doedukować społeczeństwo. Tym bardziej nie rozumiem twierdzenia

nie jedna osoba robi za granicą bo w Polsce albo brak roboty, albo nie starczało na chleb. Takie są realia

Młodzież jest przyszłością tego narodu, nie lubię takiego gadania, że w Polsce nie ma roboty i nie starcza na chleb - trzeba się uczyć i zapracować na ten chleb - nic nie ma za darmo. Wiele ludzi siedzi i narzeka przed telewizorem jak to w Polsce jest źle, jak tu ciężko żyć, a nie ukrywajmy nawet im się nie chce kontynuować nauki... Jeśli Ci Polacy nie zmienią stosunku do pracy, kultury i edukacji to Polska się nie zmieni i będzie stać w miejscu pod każdym względem.

Opublikowano

Wstyd i hańba to pokazywać światu i Europie brak tolerancji dla mniejszości - religijnych, narodowych i seksualnych.

Polska to otwarty kraj bez żadnej ideologii i doktryny, wszystko da się zmienić tylko najpierw trzeba doedukować społeczeństwo.

I tak tu nikt nie przyjeżdża, bo po pierwsze nie ma tu dobrych zarobków, po drugie nasza nietolerancyjność nie zmieni cie co najmniej przez kilkadziesiąt lat. Po trzecie, jakbyśmy byli tacy mega tolerancyjni, to w końcu w Polsce nie znalazłbyś polaka.

Opublikowano

Polska to otwarty kraj bez żadnej ideologii i doktryny, wszystko da się zmienić tylko najpierw trzeba doedukować społeczeństwo. Tym bardziej nie rozumiem twierdzenia

Młodzież jest przyszłością tego narodu, nie lubię takiego gadania, że w Polsce nie ma roboty i nie starcza na chleb - trzeba się uczyć i zapracować na ten chleb - nic nie ma za darmo. Wiele ludzi siedzi i narzeka przed telewizorem jak to w Polsce jest źle, jak tu ciężko żyć, a nie ukrywajmy nawet im się nie chce kontynuować nauki... Jeśli Ci Polacy nie zmienią stosunku do pracy, kultury i edukacji to Polska się nie zmieni i będzie stać w miejscu pod każdym względem.

No to zapier*alaj od rana do wieczora, spróbuj wyżyć za półtora tysia.

Racja, trzeba doedukować społeczeństwo, ale niech do tego społeczeństwa cokolwiek dotrze... teraz każdy ma to w dupie. Matka da trochę hajsu to gimbaza idzie na melanże.

Opublikowano

To jest już grubsza rozkmina i sama nie potrafię jednoznacznie się opowiedzieć. Jednak spójrzmy na to od takiej strony: czy większą "tragedią" dla dziecka będzie posiadanie kochających rodziców homoseksualnych, czy wychowywanie się w domu dziecka, gdzie jednak warunki życia i perspektywy na przyszłość pozostawiają wiele do życzenia?

MOJE TUTY KUKUWKA :

JAK ZWIĘKSZYĆ KASE ZA POMOCĄ CHEAT ENGINE KUKUWKA!

http://www.mpcforum....e-darmowa-kasa/

Poka cyce bo wpie*dol beer.png

Opublikowano

I tak tu nikt nie przyjeżdża, bo po pierwsze nie ma tu dobrych zarobków, po drugie nasza nietolerancyjność nie zmieni cie co najmniej przez kilkadziesiąt lat. Po trzecie, jakbyśmy byli tacy mega tolerancyjni, to w końcu w Polsce nie znalazłbyś polaka.

Nie wiem czy wiesz o czym mówisz...

jakbyśmy byli tacy mega tolerancyjni, to w końcu w Polsce nie znalazłbyś polaka.

Tolerancja dla każdego obywatela jest zapewniona prawnie przez Konstytucję RP. Do naszego państwa mogą przecież przyjeżdżać ludzie z zagranicy (strefa schengen, paszporty).

I tak tu nikt nie przyjeżdża

To jest właśnie ten stereotyp - w Polsce jest bardzo dużo obcokrajowców :)

bo po pierwsze nie ma tu dobrych zarobków

Na jakiej podstawie to stwierdzasz?

------------

No to zapier*alaj od rana do wieczora, spróbuj wyżyć za półtora tysia.

Od czegoś zawsze trzeba zacząć - jak już mówiłem, nic nie ma za darmo.

Matka da trochę hajsu to gimbaza idzie na melanże.

Właśnie dlatego potrzeba tej pracy za półtora tysia - by uszanować pieniądz.

Może i ciężko to zrozumieć, ale jak my będziemy myśleć kategoriami emigracji to nasze państwo pomimo wspaniałej historii nie przetrwa.

Opublikowano

Dobra koleś, założyłeś dzisiaj konto i piszesz tutaj totalne głupoty. W Polsce są mega słabe zarobki i to tyczy się praktycznie wszystkiego, jak tego nie widzisz to albo masz coś nie tak, albo nie żyjesz w Polsce. Do tego czytać ze zrozumieniem też nie potrafisz, tolerancja jest w Polsce na jakimś tam papierku, ale ludzie są nietolerancyjni. W porównaniu do innych krajów europy, w Polsce jest minimalny odsetek obcokrajowców, jest ich po prostu mało.

Opublikowano

Ja jestem tolerancyjny, ale nie dla tych idiotów co zakładają rurki. Weźmy ujmijmy to tak.

Nosisz rurki, gniotą Ci się jaja (taka jest prawda) później można choroby się nabawić, być bezpłodnym co za tym idzie nie można mieć dzieci, nie będzie dzieci to nie będzie ludzi i wszyscy wyginiemy, dlatego ich tępie. Proste.

Pozdrówka, JP ;>

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

To, że założyłem konto dziś, nie znaczy, że nie korzystam z MPC Forum na co dzień.

Po prostu się z Tobą nie zgadzam, w Twoich oczach są to głupoty. Czyje zarobki są słabe (po prostu pokaż jaki zawód ma słabe zarobki) - wcale nie twierdzę, że tak nie jest, tylko po prostu sprowadzanie się do jednego zawodu to tak jakby wszyscy obywatele mieli pracować w tym samym miejscu. Przecież masz możliwość nauki, studiowania, możesz założyć własną firmę, znaleźć na siebie pomysł, zaistnieć. Wcale nie jest tak łatwo znaleźć pracę - to akurat prawda, ale przecież jest to możliwe, zacznij od 1,5 tysiaka i się rozwijaj - przecież wiele zawodów oferuje możliwość kariery.

Konstytucja to nie jakiś tam papierek, to fundament państwa, pośrednio gdyby nie ta konstytucja to nie wiadomo jak dziś Polska by wyglądała. Co do obcokrajowców - to jest to mniejszość(w większych miastach jest ich wiadomo więcej), ale ja nie widzę żadnego zagrożenia napływu ludzi do Polski - to świadczy tylko o dobrej sytuacji państwa.

Przykładowo podczas Euro do Polski przyjechało sporo ludzi i sądząc po ich komentarzach można uznać, że im się bardzo podobało.

"Cudze chwalicie swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie".

Nie tak łatwo jest zmienić stosunek do państwa. Tak jak wcześniej mówiłem, ta dyskusja i tak nie ma sensu, bo wiele z nas się ze sobą nie zgadza - to tylko tak będzie brnąć w nieskończoność ;D

Opublikowano

To jest już grubsza rozkmina i sama nie potrafię jednoznacznie się opowiedzieć. Jednak spójrzmy na to od takiej strony: czy większą "tragedią" dla dziecka będzie posiadanie kochających rodziców homoseksualnych, czy wychowywanie się w domu dziecka, gdzie jednak warunki życia i perspektywy na przyszłość pozostawiają wiele do życzenia?

Dobrze, ale zrozum jedno, że w dzisiejszych czasach takie dziecko nie ma po prostu życia, bo zawsze trafi się jakiś debil, który zacznie się wyśmiewać, bo ma dwóch ojców. Po prostu dla mnie Polacy nie mają za grosz szacunku do innych ludzi, elson.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dobrze, ale zrozum jedno, że w dzisiejszych czasach takie dziecko nie ma po prostu życia, bo zawsze trafi się jakiś debil, który zacznie się wyśmiewać, bo ma dwóch ojców. Po prostu dla mnie Polacy nie mają za grosz szacunku do innych ludzi, elson.

Doskonale to rozumiem. Jednak nikt nie nadaje prawa do adopcji póki co. Najpierw należałoby wprowadzić regulację dot. związków. Gdyby to przestało ludzi dziwić (ergo w końcu zmniejszyłby się/ustałby hejt) , nie byłoby również wyśmiewania dzieci (w aż tak demonicznym stopniu>.<). Przecież to odległa perspektywa czasowa. Są to dla społeczeństwa tak ogromne zmiany, że nie ma się co dziwić.

To, że założyłem konto dziś, nie znaczy, że nie korzystam z MPC Forum na co dzień.

Konstytucja to nie jakiś tam papierek, to fundament państwa, pośrednio gdyby nie ta konstytucja to nie wiadomo jak dziś Polska by wyglądała. Co do obcokrajowców - to jest to mniejszość(w większych miastach jest ich wiadomo więcej), ale ja nie widzę żadnego zagrożenia napływu ludzi do Polski - to świadczy tylko o dobrej sytuacji państwa.

Przykładowo podczas Euro do Polski przyjechało sporo ludzi i sądząc po ich komentarzach można uznać, że im się bardzo podobało.

"Cudze chwalicie swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie".

Nie tak łatwo jest zmienić stosunek do państwa. Tak jak wcześniej mówiłem, ta dyskusja i tak nie ma sensu, bo wiele z nas się ze sobą nie zgadza - to tylko tak będzie brnąć w nieskończoność ;D

Konstytucja jest jakimś fundamentem państwa - owszem. Jednak nie zawsze to w praktyce tak fajnie i kolorowo wygląda. Z resztą to się tyczy stosowania całego prawa. Fakt, że coś jest prawnie chronione, nie oznacza, że przekłada się to na rzeczywistość (oczywiście w odpowiednim stopniu.)

Moim zdaniem euro było świetne i dla naszego kraju wyjątkowe :) Co do ostatniego akapitu w cytowanym fragmencie - zgadzam się w 100%.

#don't care

Opublikowano

Haha, bo Amerykanie mają. :D

Made my day.

To tak, jakby pisać, że Australijczycy szanują Aborygenów.

Trolling is a art.

Opublikowano

Layer, jest też taka sprawa, że nie wiesz jak tą sprawę widzi strona przeciwna :)

Mam koleżanke, jest lesbijką i żyje z partnerką od 4 lat, teraz kończy studia. Ona wcale nie domaga się legalizacji małżeństw, adopcji itp. Wystarczyłaby jej legalizacja związków partnerskich, to OGROMNE ułatwienie w życiu i niczym nie odejmuje parom heteroseksualnym, tym bardziej zastanawiające jest jej odrzucenie...

Troche chaotycznie napisane ale staram się powiedzieć, że homoseksualiści doskonale sobie zdają sprawę z zagrożeń adopcji i wcale na nią nie napierają :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jestem nietolerancyjny, i chuj ;)

Jestem też wulgarny, więc ostrzegam, będzie ostro.

Jak jesteście tacy tolerancyjni, to może tolerujcie zoofilię, pedofilię, złodziejstwo i to co odpierdala Polski rząd (Czyli w sumie złodziejstwo...).

Co do socjala dla obcokrajowców...

Dlaczego ja mam zapierdalać po 8 godzin i więcej za najniższą krajową, a przyjedzie sobie taki ucieszony arab/żyd/wietnamczyk i dostanie 2x więcej hajsu niż ja, za to że będzie siedział na dupie lub ewentualnie wyjdzie z domu z jakimś skurwionym transparentem o "WOLNOŚCI DLA OBCOKRAJOWCÓW"... Macie kurwa wolność, ale wolałbym żeby nie była aż tak poszerzona.

Pedały, Geje, Lesbijki (Bo o Biseksualnych osobach nie rozmawiamy, oni mogą mieć dzieci ale tylko w konfiguracji heteroseksualnej)...

POD ŻADNYM POZOREM nie dawać im prawa do wychowywania dziecka i tworzenia związków małżeńskich.

Ktoś, kto pierdoli że z orientacją się rodzisz to ma ostro w bani pokręcone... Jeżeli się uprzesz i będziesz przez całe dorastanie komuś wpajać jakąkolwiek informację, to dziecko to przyjmie i uzna to za prawdę.

Więc orientację HETEROSEKSUALNĄ trzeba wpajać dzieciom odkąd zaczną mówić i cokolwiek rozumieć.

Zresztą sam temat tolerancji jest teraz taki "Nowoczesny" i "Modny", jeszcze 20-30 lat temu nie było problemu, ktoś był pedałem to się nie ujawniał i miał spokój, znalazł sobie drugiego chwasta i się posuwali w dupcię, teraz ludziom w głowach się pojebało i chcą wszystkiego. NIE KURWA, nie będziecie mieli wszystkiego.

Zdaję sobie sprawę że zabrzmiało to fchuj fanatycznie, ale taki mam pogląd na ten temat.

POLSKA DLA POLAKÓW.

Opublikowano

Ja jestem tolerancyjny dla Murzynów,Chinoli itp,ale pedała w rurkach nie zdzierżę.

Tak samo homoseksualiści.Nigdy tego nie zaakceptuję.

Takie moje zdanie.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Ja jestem tolerancyjny dla Murzynów,Chinoli itp,ale pedała w rurkach nie zdzierżę.

Tak samo homoseksualiści.Nigdy tego nie zaakceptuję.

Takie moje zdanie.

Nie musisz tego rozumiec, nie jestes ta osoba, i nie wiesz jake on ma gusta, co mu sie podoba, a co nie ale to nie oz acza aby z takiej osoby sie wysmiewac i przezywac ja od pedalow. Powiem ci tak:

Czlowiek jest wolny i moze robic co chce dopóki to nie wplywa negatywnie na zycie innego człowieka.

Tu już nie chodzi o wychowanie, spójrz na to z innej strony. Dziecko idzie do szkoły, w szkole rówieśnicy dowiadują się że dzieciak nie ma matki, ma dwóch ojców. Dochodzi do tego że jest gnębione przez całą szkołę. Taka jest Polska, tego nie da się zmienić. Mówicie że nie tolerujecie murzynów, chinoli, ale jakoś oni tolerują NAS(nas jako Polaków), i nie jedna osoba robi za granicą bo w Polsce albo brak roboty, albo nie starczało na chleb. Takie są realia, skoro oni tolerują nas, my powinniśmy tolerować ich. Co do homoseksualistów, dla mnie to wstyd, hańba. Nigdy tego nie zaakceptuje... Egzekwując do rurków i długich

włosów, jak dla mnie to krótkie włosy i szersze(nie takie skejtowskie) spodnie ogłaszają "TAK TEN TYP JEST FACETEM, JAJA MU SIĘ NIE GNIOTĄ I NIE UŻYWA PROSTOWNIC ŻEBY SOBIE WYPROSTOWAĆ WŁOSKI".

Takie jest moje zdanie, elo.

Dlaczego płeć ma decydować o tym jak ktos ma wygladac, jak ktos ma sie ubierac

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Jestem nietolerancyjny, i chuj ;)

Jestem też wulgarny, więc ostrzegam, będzie ostro.

Jak jesteście tacy tolerancyjni, to może tolerujcie zoofilię, pedofilię, złodziejstwo i to co odpierdala Polski rząd (Czyli w sumie złodziejstwo...).

Co do socjala dla obcokrajowców...

Dlaczego ja mam zapierdalać po 8 godzin i więcej za najniższą krajową, a przyjedzie sobie taki ucieszony arab/żyd/wietnamczyk i dostanie 2x więcej hajsu niż ja, za to że będzie siedział na dupie lub ewentualnie wyjdzie z domu z jakimś skurwionym transparentem o "WOLNOŚCI DLA OBCOKRAJOWCÓW"... Macie kurwa wolność, ale wolałbym żeby nie była aż tak poszerzona.

Pedały, Geje, Lesbijki (Bo o Biseksualnych osobach nie rozmawiamy, oni mogą mieć dzieci ale tylko w konfiguracji heteroseksualnej)...

POD ŻADNYM POZOREM nie dawać im prawa do wychowywania dziecka i tworzenia związków małżeńskich.

Ktoś, kto pierdoli że z orientacją się rodzisz to ma ostro w bani pokręcone... Jeżeli się uprzesz i będziesz przez całe dorastanie komuś wpajać jakąkolwiek informację, to dziecko to przyjmie i uzna to za prawdę.

Więc orientację HETEROSEKSUALNĄ trzeba wpajać dzieciom odkąd zaczną mówić i cokolwiek rozumieć.

Zresztą sam temat tolerancji jest teraz taki "Nowoczesny" i "Modny", jeszcze 20-30 lat temu nie było problemu, ktoś był pedałem to się nie ujawniał i miał spokój, znalazł sobie drugiego chwasta i się posuwali w dupcię, teraz ludziom w głowach się pojebało i chcą wszystkiego. NIE KURWA, nie będziecie mieli wszystkiego.

Zdaję sobie sprawę że zabrzmiało to fchuj fanatycznie, ale taki mam pogląd na ten temat.

POLSKA DLA POLAKÓW.

Hiperbolizujesz, jak zresztą wszyscy. Argument z dupy, nie warty omawiania...

Nie wiem skąd masz takie informacje, chętnie bym je zobaczył na własne oczy... Podaj przykład takiego przypadku to pogadamy...

Zauważ, że w niewielu krajach homoseksualiści domagali się prawa do adopcji lub chociaż do zawierania małżeństw. Małżeństwo to tylko symbol, niepotrzebny parom homoseksualnym. Im wystarczą związki partnerskie, ułatwiające im życie i nie działające na szkodę heteroseksualistom.

Dziecku nic nie należy wpajać, współczuję twoim przyszłym dzieciom... Dobry rodzic daje dziecku możliwość poznania swojej tożsamości i akceptuje to kim jest. Homoseksualizm nie jest naturalny? Znasz kogoś kto został homoseksualistą z powodu przekonań? Bo ja nie...

Zresztą sam temat tolerancji jest teraz taki "Nowoczesny" i "Modny", jeszcze 20-30 lat temu nie było problemu, ktoś był pedałem to się nie ujawniał i miał spokój, znalazł sobie drugiego chwasta i się posuwali w dupcię, teraz ludziom w głowach się pojebało i chcą wszystkiego. NIE KURWA, nie będziecie mieli wszystkiego.Zresztą sam temat tolerancji jest teraz taki "Nowoczesny" i "Modny", jeszcze 20-30 lat temu nie było problemu, ktoś był pedałem to się nie ujawniał i miał spokój, znalazł sobie drugiego chwasta i się posuwali w dupcię, teraz ludziom w głowach się pojebało i chcą wszystkiego. NIE KURWA, nie będziecie mieli wszystkiego.
Czasy i normy się zmieniają, masz rację, jesteś w 100% polakiem czyli zakompleksionym, ograniczonym konserwatystą :)

POLSKA DLA POLAKÓW.

Śmierć instytucji państwa!

Dobranoc...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

W dzisiejszym świecie trzeba mieć super wygląd i idealne rozmiary, aby zaistnieć. Może nie w 100%, ale w większości właśnie tak jest. Kto do telewizji weźmie inteligentną osobę z pryszczem na twarzy? Prawdopodobnie nikt. W XXI wieku trzeba walczyć o sławę i bycie 'popularnym' (chociażby w szkole), aby zaistnieć, lecz na prawdziwe osobistości, które mają więcej oleju w głowie nikt nie patrzy. Kiedyś nikt nie wiedział co to łupież, nadwaga czy trądzik.

Opublikowano

Homoseksualizm to dewiacja społeczna. Tak samo w podręcznikach z biologii w gimnazjum nie pokazuje sie realnych zdjęć wycietych ludzkich narządów ( moze na studiach z medycyny są takie podręczniki ), bo to by było gorszące. Homoseksualizm istnieje owszem od zarania dziejów, ale i od tamtych czasów jest ukazywany jako zobaczenie społeczne. Jako że Polska jest krajem Katolickim możemy szukac w Biblii wzmianki o homoseksualizmie, i znajdziemy w pewnym momencie fragment o Sodomie i Gomorze, gdzie grzech sodomski jest karany śmiercią. Nie należy akceptować par homoseksualnych mażczyzn jak i zarówno kobiet bo dajemy zły przykład dla młodszej części naszego społeczeństwa. Homoseksualizm zagraża zdrowotny społeczeństwu bo psuje moralny wygląd rodziny. Mezczyzna po to łączy sie z kobietą by przedłużać gatunek ludzki. W środkach masowego przekazu ostatnio słyszymy sporo o tzw " związkach partnerskich " . Czemu nie nazywa sie tego naturalnie rodziną lub małżeństwem ? Odpowiedz jest jasna, bo nikt o zdrowych zmysłach nie nazwie rodziną dwóch mężczyzn którzy chcą adoptować dziecko. Dziecko powinno brać przykład z rodziców, że swojej matki i ojca. Co do ubrań jakie nosimy to każdy powinien najlepiej sam decydować w co sie ubiera oczywiście w granicach zdrowego rozsądku.

Opublikowano

A zyj sobie ta zasrana kurwa biblia.

Gejow nie jest na tyle duzo aby mogli dawac "zly przyklad". Nawet jesli jakes dziecko zauwazylo by 2 facetow calujacych sie ze soba to nie oznacza ze sam by sie taki stal, nad tym nie ma wplywu. A rodzc takiemu dziecku przeciez moze na spokojnie wytlumaczyc jak jest

1361453243-U739101.png

Opublikowano

@up

To jedź do Francji i "żryj te kurwa zasrane żaby" i całuj się z chłopakami, czy jak tam chcesz.

Ludziom się w dupach poprzewracało ( dosłownie ;/ ) zamiast działać jak normalni ludzie, to chcą być inni, płaczą że są wyśmiewani itd... Nie wiem do czego świat zmierza, ale z tego co wynika jest już dużo opcji - być homo albo zmienić płeć (!!) i być "normalnym" xD Jestem tolerancyjny, ale w ten sposób, że:

- murzyni i inne rasy - ok

- muzułmanie (i inne wyznania) którzy "niszczą" chrześcijańskie państwa - niech wypierdalają :D Nie no, niech se będą, ale żeby nie straszyli ludzi ani nie ingerowali w państwa chrześcijańskie.

- homo? geje won, ew. nie przy ludziach? lesby? jak dla mnie dopuszczalne w porno :ninja:

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Przeciez to nie dziala tak ze gej sobie powie "juz nie chce byc gejem". Oni po prostu tacy sa i tyle.

Dopoki nie podrywaja hetero to ja ich akceptuje.

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...