Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rurki u chłopaków - dylemat bicz.

Arthox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

kolega dobrze podsumował

Ktos chce sie tak ubierac to niech sie ubiera, ale wiem ze nie jeden chlopak czy dziewczyna powie ze taka odziez do chlopaka nie pasuje.

Opublikowano

ad6eee414c9f31bffc3afbadbdf585fe.jpg?136

Pogrążacie się. Naprawdę. Najpierw było nie wiadomo ile szumu i hejtów w stronę Tokio Hotel, a teraz z kolei jest farsa na Bieber'a. Poza tym ilu szanowanych artystów ma dość wyrazisty image sceniczny? Ja bym wstawiła w democie wyżej raczej Gagę jeżeli miałabym już kogoś wybierać. Pan B.K wyglądał dość kontrowersyjnie, ale taki jest show-biznes. Nie znacie chłopaka i nie wiecie jak nosi się na co dzień.

W ogóle czytając Wasze wypowiedzi na temat rurek i dresów ogarnia mnie przerażenie. Rozumiem starsze osoby, które myślą stereotypami, ale młodzież? Brawo! Więc informuję Was, iż: nie każdy chłopak noszący rurki jest gejem, a również nie każdy chłopak chodzący w dresie to dziecko ulicy (jp na 100% itp.). Naprawdę, radzę Wam. Zacznijcie oceniać ludzi po tym jacy są, a nie po tym jak wyglądają czy jak się ubierają, bo daleko nie zajdziecie.

Opublikowano

W tym skrinie chodzi bardziej o symbol mężczyzny, kobiety i właściwie nie wiadomo czego.Chłop prawdziwy z zarostem jak kowboj xD, kobieta piękna ponętna itd a na końcu nie wiadomo co, pizda z paznokciami w rurkach..

. Naprawdę, radzę Wam. Zacznijcie oceniać ludzi po tym jacy są, a nie po tym jak wyglądają czy jak się ubierają, bo daleko nie zajdziecie.

wiem o tym.Sam mam kumpla ktory chodzi w rurkach ale jest normalny i nie zachowuje się jak dziewczynka z upośledzeniem..Ale w gimbazie widuje też typków (czy to dziewczyny serio nie idzie rozpoznać) od którego tak wali pedalstwem, babskością itd.. Dałbym mu spokój gdyby się z tym nie woził i siedział cicho ale jak taka pizda mi wyjeżdża do kumpli z fakerem to w ryj od razu i bez zastanowienia

Opublikowano

W tym skrinie chodzi bardziej o symbol mężczyzny, kobiety i właściwie nie wiadomo czego.Chłop prawdziwy z zarostem jak kowboj xD, kobieta piękna ponętna itd a na końcu nie wiadomo co, pizda z paznokciami w rurkach..

Na końcu nie wiadomo co? Eh.. właśnie to jest wkurzające. Ale okej. Nie o tym mowa. Już przebrnęłam przez dyskusje na temat wyglądu niektórych wokalistów.

Mężczyzna z zarostem, wyglądający jak kowboj - okej. Ale dla mnie mężczyzną nie jest się za wygląd, ale za zachowanie. :) Wolę żeby koleś wyglądał jak wygląda, ale żeby miał charakter prawdziwego mężczyzny.

Opublikowano

Na końcu nie wiadomo co? Eh.. właśnie to jest wkurzające. Ale okej. Nie o tym mowa. Już przebrnęłam przez dyskusje na temat wyglądu niektórych wokalistów.

Mężczyzna z zarostem, wyglądający jak kowboj - okej. Ale dla mnie mężczyzną nie jest się za wygląd, ale za zachowanie. :) Wolę żeby koleś wyglądał jak wygląda, ale żeby miał charakter prawdziwego mężczyzny.

Mi chodzi o to że jak gość sobie nosi rurki to spoko ale niech będzie chłopem a nie panienką.Jeśli ktos ma coś w głowie to nie ma znaczenia co ma na sobie takie moja zdanie i myślę że sie z nim zgodzisz;d

Opublikowano

Mi chodzi o to że jak gość sobie nosi rurki to spoko ale niech będzie chłopem a nie panienką.Jeśli ktos ma coś w głowie to nie ma znaczenia co ma na sobie takie moja zdanie i myślę że sie z nim zgodzisz;d

Tak, z tym się zgodzę. Liczy się to, co ktoś ma w głowie, co robi, jak się zachowuje, a nie to jak wygląda. :)

Opublikowano

Mam dość was którzy obrażają wszyskich co noszą rurki. Wasz syn będzie nosił rurki bo za pare lat nie będzie już dresów pewnie, i będziecie o nim pedał mówić?

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Mam dość was którzy obrażają wszyskich co noszą rurki. Wasz syn będzie nosił rurki bo za pare lat nie będzie już dresów pewnie, i będziecie o nim pedał mówić?

Jeśli będzie miał w glówce poukładane ( a o to się postaram ) to spoko.

Opublikowano

Normalnie

1267387471_by_sleposz_600.jpg

jak czytam te wasze komentarze.

Facet w rurkach, wielkie mi halo. To nie od was zależy w czym i kiedy będzie sobie chodził i wam gówno do tego. Nigdy w rurkach nie chodziłem o nie będę bo szkoda sobie jaja ranić przez to, ale jak inni chodzą to niech sobie chodzą. I szczerze ( No Homo ) wolałbym widzieć facetów w rukach jak takich frajerów JP w dresikach po których wieje patologią.

Nazywacie np. takiego Biebera pedałem itd ale on przynajmniej zaliczył kogoś takiego na Selena Gomez i może mieć taką dziewczynę jaka zechce a większość co go hejtuja nawet nigdy nie widzieli gołej baby przez oczami.

Ale jak to mówią hater to hejter, nawet do bezdomnego się przyczepi bo nie będzie mu coś pasować

Zanim będziecie coś o kimś gadać to może najpierw go poznajcie?

Opublikowano

Nie gniotą was te rurki w klejnoty?

Przeciez w rurkach dziewczyny chodza wiec co za problem haha a tak na powaznie to nie wiem dziewczyna w rurkach wiadomo, ładne nogi może co pokazać a chłopak o fuuj ja prdl tak sobie myśle że jak chodzą ci rurkowcy tak szeroko nogi rozstawione to może dlatego ich tak gniecie ;] massakra wstyd jak dla mnie

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...