Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rurki u chłopaków - dylemat bicz.

Arthox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim, chcę tylko oznajmić wszystkim, że noszenie rurek i grzywka to nie pedalstwo.

A więc szukam miejsca/sklepy internetowe które oferują sprzedaż rurek, ale mam dylemat bo wiem - że są rurki (widziałem u chłopaków) które nie są aż do końca butów, tylko widać skarpety, czy co to tam kurna jest, bo się nie orientuje. Inne rurki to normalne spodnie, tylko ja nie wiem czy ten efekt to "krótsze spodnie" czy też specjalnie spodnie które można gdzieś dostać.

A następne pytanko to jak jesteście u fryziera, i obcinacie się na modnego irokeza (góra zostaje) a dookoła wszystko ścięte, to jak mówicie żeby was obcięto? Pokazujecie jakieś zdjęcie na którym ma się wzorować osoba prowadząca salon?

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rurki są pedalskie i nie zakładaj ich do irokeza bo mnie obrażasz.

Irokez to przycięta nożyczkami grzywa i po bokach wycienowane maszynką na 2-3 mm i po prostu mówisz że chcesz na irokeza, każdy zna ten "styl"?

Opublikowano

Noszę rurki od dłuższego czasu, tylko chcę bardziej ciasne niż mam dotychczas, poza tym pytam się gdzie można znaleźć jakieś zajebiste.

Ps. Jakie buty polecacie do rurek? trampki czy skejty.

Opublikowano

Ps. Jakie buty polecacie do rurek? trampki czy skejty.

Jak już to takie pośrednie między tymi 2 ;X

Ogólnie rurki mają ostre ssanie, wbijają się w krocze...i ogólnie tak chamsko w ciało...jak Ty możesz w tym latać ?!?!?

Opublikowano

Ja pierdziu, nie chcę brać lasek bo mam swoją kobietę człowieku a poza tym zaraz mam 18 lat.

Jak już to takie pośrednie między tymi 2 ;X

Ogólnie rurki mają ostre ssanie, wbijają się w krocze...i ogólnie tak chamsko w ciało...jak Ty możesz w tym latać ?!?!?

No mają ostre ssanie, wbijają się w krocze. Ale przyjemnie się w nich śmiga.

Opublikowano

No mają ostre ssanie, wbijają się w krocze. Ale przyjemnie się w nich śmiga.

Ja akurat w takich nie miał bym jak przed psami uciekać więc lipa ;/

Ogólnie to powodzenia z tymi spodniami etc. xD Ja tylko kilku widziałem w takich spodniach i zaciekawie to nie wyglądało .

Opublikowano

Nie rozumiem , przyjemnie się w nich śmiga ,ale ostro ssą w jajca ?

@Cropp /H&M ? Nie wiem ja nie noszę tego typu spodni bo uważam to za pedalskie - żeby chłopak miał węższe nogi od dziewczyn ....

Opublikowano

Myślę, iż rurki nie są najwygodniejszym ubraniem dla człowieka, zwłaszcza dla chłopców. Nie wiem do końca, ponieważ ich nie noszę ze względu na ,,Grubą" kość (ale nie jestem otyły, żeby ktoś nie myślał ;p ) .

Co do tego, że homoseksualiści noszą rurki jest coś w tym, lecz myślę, że nie należy wyśmiewać związki homoseksualne tylko być troszkę bardziej tolerancyjnym. Nie noś czegoś, bo ktoś to nosi i jest ,,Fajny". Miej własny styl i przekonania i nie wzoruj się na kimś. Tyle mogę powiedzieć z swojej strony.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

To noś. Nikt ci nie broni. Szukaj normalnych rurek w croppie lub innych takich sklepach i przytnij dół, chociaż wydaje mi się, że rurki + wystające skarpety = pośmiewisko i wiocha.pl incoming :D No, ale to twój wybór ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Noszę rurki bo lubię, a nie bo chcę żeby laski na mnie leciały.

wystarczy założyć jakiś miecz lub zbroje +9 i wszystkie szamanki z m1 są twoje

Opublikowano

Nie rób z siebie pośmiewisko , prawdziwy mężczyzna nie nosi rurek bo musi miec miejsce na jaja :D

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDZIOOOOOOOOOOOO.

idź do fryzjera i powiedz, że "na irokeza" lolz.

Pozdro

TW9yZWxvdnlfX19ldXdfX18zNDVfX19OVUxMX19fNF9fXzEwMF9fX1dITy5wbmdfX181X19fMV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Jeżeli chcesz krótsze rurki to skracasz nożyczkami xD

A tak na serio możesz iść do krawcowej.

Co do włosów w tej chwili mam pseudo irokeza to znaczy z boków mam przycięte, a na górze dłuższe. Nie polecam ścinać na łyso bo będzie zły efekt.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDZIOOOOOOOOOOOO.

idź do fryzjera i powiedz, że "na irokeza" lolz.

Pozdro

Nawet nie wiesz o jakim irokezie mowa, człowieku.

Opublikowano

Szukaj porad na MPC...

Zapomniałeś, że to zbiorowisko samców alfa, którzy wszelki objaw odstępstw od normy mianują "pedalstwem"?

Jeśli chodzi o fryzurę to nie chodzę do fryzjera. Mam włosy do podbródka, wokół głowy owijam bandanę i wypuszczam włosy nad nią :)

Ciężko to opisać ale wyglądam mniej więcej jak Jecht z final fantasy :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nic nie mam do rurek, ale dla mnie są po prostu za ciasne i mam grube nogi (tak jestem gruby- ważę 80kg i mierzę 192cm) właśnie dlatego wolę spodnie baggy.

W sklepach jak cropp znajdziesz jakieś fajne rurki.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Po szmateksach napierdzielaj tam w chuj tego po 5zł warte 150zł.

Proszę nie ścinaj się na irokeza chyba, że się zetniesz to zaszczyć nas swoim zdjęciem, a ja je wstawię na wiochę :)

@UP naprawdę twoje towarzystwo kończy się na dresach czy jesteś no lifem i nie wychodzisz z domu ?

logo1.png
Opublikowano

Takiemu z rurkami bym laczka zasadził,Lubisz być ciasny spedalony i nawet miejsca na srake nie masz jak przyjda dresy , Masz podniete jak sie ocierasz o kawałek materiału czy twa rzekoma dziewczyna nie zaspokaja twoich rządz seksualnych?

Jest z ciebie Pedał albo gej albo jakiś psychol

Opublikowano

Takiemu z rurkami bym laczka zasadził,Lubisz być ciasny spedalony i nawet miejsca na srake nie masz jak przyjda dresy , Masz podniete jak sie ocierasz o kawałek materiału czy twa rzekoma dziewczyna nie zaspokaja twoich rządz seksualnych?

Jest z ciebie Pedał albo gej albo jakiś psychol

Żądz*

Pewnie jesteś świetnym psychologiem skoro potrafisz dokonać oceny behawioralnej na podstawie tego co człowiek nosi...

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...