Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rurki u chłopaków - dylemat bicz.

Arthox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rurki i te chujowe biberowskie grzywki noszą tylko pedały.A co do tego irokeza, to popatrz sobie na fryzurę Crust albo mówisz do fryzjerki po prostu na irokeza i podajesz dł. na górze, po bokach i z tylu.

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A więc szukam miejsca/sklepy internetowe które oferują sprzedaż rurek, ale mam dylemat bo wiem - że są rurki (widziałem u chłopaków) które nie są aż do końca butów, tylko widać skarpety, czy co to tam kurna jest, bo się nie orientuje. Inne rurki to normalne spodnie, tylko ja nie wiem czy ten efekt to "krótsze spodnie" czy też specjalnie spodnie które można gdzieś dostać.

Spytaj znajomych co noszą rurki gdzie je kupili, a jak nie masz znajomych co noszą rurki to spytaj rodziców, na pewno Twoja mama buszuje po sklepach w poszukiwaniu ubrań i nie raz widziała jakieś ładne dla CB rurki.

A następne pytanko to jak jesteście u fryziera, i obcinacie się na

modnego irokeza (góra zostaje) a dookoła wszystko ścięte, to jak mówicie

żeby was obcięto? Pokazujecie jakieś zdjęcie na którym ma się wzorować

osoba prowadząca salon?

Daj fryzjerowi zdjęcie tej fryzury i ci zrobi taką.

@Edit

Ludzie, czemu go hejtujecie, on ma swój styl i jeżeli mu się rurki podobają to je nosi.

Opublikowano

Nie wiem jak można chodzić w rurkach, szacunek dla tych osób :P u mnie w sql na okolo 1000 osób jest takich dwóch lalusiów ( tak ich przezywają ) co chodzą w takich rurkach, takich obcisłych że na prawdę aż ściska gacie, fryz to oczywiście irokez , szczupli jak patyk i tak sobie chodzą :D ja muszę mieć luz :)

Poszukaj w cropp ;p

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

nic nie poradzicie.. chlopak lubi i koniec.. a co do sklepu to poszukaj na systemsklep ja nic nie mam sam mam 1 pare ale osobiscie to love 4 ever!!! spodnie-dresowe-nie-nike-meskie-roz-l-xl

cooltext918617326.png

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

rurki są pedalskie więc poszukaj na jakiś pedalskich stronach, ogólnie przez to że uciskają jaja jest zbyt wielka temperatura i można mieć przejebane

Opublikowano

Ja pierdziu, nie chcę brać lasek bo mam swoją kobietę człowieku a poza tym zaraz mam 18 lat.

No mają ostre ssanie, wbijają się w krocze. Ale przyjemnie się w nich śmiga.

haahhahahaha..

Przepraszam nie mogłem się powstrzymać.

Wbijaja sie w krocze ,maja ostre ssanie i się w nich przyjemnie śmiga powiadasz ? :>

Co do tego gdzie je kupić to ja bym szukał w Galeriach na pewno znajdziesz.

A co do irokeza to zostań w grzywce bardziej pasują do rurek.

szare-dresy-cropp-chillin.jpg

To jest to! :D

Opublikowano

świat schodzi na psy.... rurki ? serio?

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Powiadasz, że lubisz jak Cię coś ciśnie w jajca nie wnikam...

Hmm na allegro poszukaj albo kup jeansy dla dzieci też będą Cię cisnąć w jaja co nie ? A to jest najważniejsze

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=lYsXHSJl8fQ

Piosnka specjalnie dla Ciebie.

rurki są dla obiektów bez jaj.
grzywki są dla kobiet.

ultra-gay.png

jestem tak w chuj tolerancyjny.

@btw. chyba jebłeś się w temacie.
powinno być "dylemat piczy"

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Stylów nie powinno się aż tak krytykować, bardziej podejście do tego stylu i efekt końcowy :)

Lecz niestety nikt nie zmieni opinii na temat " rurek " są ich zwolennicy i Ci którzy na to rzygają a ta grupa jest w *** większa.

Trzeba być tolerancyjnym i mieć wyjeb@ne, lecz w grupie przy kolegach i koleżankach , fajnie podnosi człowieka na duchu jak widzi się takiego lalusia w rurkach i z fryzurą wypicowaną i yyy może jeszcze makijażem :P

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Rurki dla pedalkow... Lepiej zaloz rajstopki albo leginsy haha no comment, wole juz w samych krotkich spodenkach chodzic

Opublikowano

Już przestańcie o tych pedałach, gość ma kobite a może żone i ma być pedałem ;o ....

Sam okropnie nienawidzę mężczyzn którzy noszą rurki , ale to nie argument żeby przezywać ich pedałami, beke to logiczne że zawsze się ma :D jak przejdzie taki picuś glancuś laluś z irokezem i rurkami... ale nie od razu przezywać :P

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Jak jaja Ci już urosły to nie nos rurek. Musisz miec na nie miejsce. Chyba że k*tas Ci się do dupy schowa.

Co do fryzury, to najlepiej zrobić zdjęcie na fona i jej pokazać. Albo wytłumaczyć : )

skpUo.png

Opublikowano

Już kalesony byłyby bardziej męskie niż te rurki...

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Jak można w takim czymś chodzić , jak to założysz to chuja stracisz.

Tak samo można powiedzieć o dresach - jesteś wtedy strasznym kryminalistą, bijesz ludzi, stajesz się okrutny, pijesz, palisz i masz na wszystko wywalone. Skończmy wierzyć w stereotypy! A rurki możesz kupić tanio w H&M.

Opublikowano

Tak samo można powiedzieć o dresach - jesteś wtedy strasznym kryminalistą, bijesz ludzi, stajesz się okrutny, pijesz, palisz i masz na wszystko wywalone. Skończmy wierzyć w stereotypy! A rurki możesz kupić tanio w H&M.

Tylko w dzisiejszej Polsce kiedy każdy uważa się za mafioza i dresa to to przechodzi trzeba respect siać w szkole -.-

PS. Rurki są chujowe :)

Opublikowano

A więc tak, rurki dla kogoś są " pedalskie " jeśli ktoś nosi dresy to od razu pijesz, palisz i jesteś kryminalistą :D lol to wnet trzeba będzie chodzić w jeansach albo w sztruksach jak prawdziwi obywatelowi którzy chodzą regularnie do kościoła a i w garniturze też nie można chodzić bo dresiarze pomyślą że bogaty i zbrodnia, więc zostaje chodzić w sztruksach ;o

Chodzę w dresach bo jest mi w nich wygodne i muszę mieć luz , przeważnie biorę ciut większy rozmiar :)

Dla szpanu to sobie ubierz dresy z zapiskiem " JP " i i bujaj się od boku do boku i graj kozaka ;p wtedy to ma sens.

A zwykłe dresy, w czym szkodzą ? :D

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Siema wszystkim, chcę tylko oznajmić wszystkim, że noszenie rurek i grzywka to nie pedalstwo.

Mnie nie przekonasz, cioto.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...