Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rurki u chłopaków - dylemat bicz.

Arthox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym się nie chwalił...

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Omg stereotypy .. ja nosze rurki,u mnie w szkole co 2 osoba nosi rurki i ma grzywke na cały ryj .

Stereotypy stereotypami ... tak samo jest z ślinikami 2.0 TDI na pompowtryskiwaczach, każdy wie że to gówno ale znajdą się " ochotnicy " i taki samochodzik z tym silnikiem kupią.

Metin2Dropper, jeśli co drugi to pozdrawiam ; ooo

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

To nie stereotypy, to czysta prawda :)

PS. Metin2Dropper , byłeś kiedyś na siłowni, uprawiałeś kiedyś jakiś porządny sport? Jeśli tak, to nie nosiłbyś czegoś takiego, prawdziwy mężczyzna nosi luźne wygodne spodnie, dresy a nie rurki,wygląda jakbyś pożyczał spodnie od swojej siostry, bo po nicku domyślam się, że w realu to ty dziewczyny nie masz...

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Mogę wstawić Popka? Mogę?

No to macie ;3

"Banda pół-pedałów w jebanych kurwa rurkach... tak się powinno chodzić po tej planecie (Pokazuje kozackie spodenki) PROSTO, StoProcent, DillGang. [...] JEBAĆ."

Opublikowano

Poszukaj w Croopie, tam pewnie znajdziesz.

Noszę rurki od dłuższego czasu, tylko chcę bardziej ciasne niż mam dotychczas, poza tym pytam się gdzie można znaleźć jakieś zajebiste.

Ps. Jakie buty polecacie do rurek? trampki czy skejty.

Sorki, nie mogłem się powstrzymać :D

Ta dresy 4ever <3 w niczym innym tak wygodnie i z takim komfortem się chodzi:)

Noo, dresy zajebiste :D

Opublikowano

co jest niby takiego fajnego w tych rurkach?

Nikt nie jest w stanie ci odpisac.

Dla każdego może być co innego "przyjemnościa", "rzeczą fajną",

Autorowi się podobają rurki i prosi o pomoc, zapytał gdzie można je kupić, a wy widze naprawde mu pomagacie xD

1361453243-U739101.png

Opublikowano

To nie stereotypy, to czysta prawda :)

PS. Metin2Dropper , byłeś kiedyś na siłowni, uprawiałeś kiedyś jakiś porządny sport? Jeśli tak, to nie nosiłbyś czegoś takiego, prawdziwy mężczyzna nosi luźne wygodne spodnie, dresy a nie rurki,wygląda jakbyś pożyczał spodnie od swojej siostry, bo po nicku domyślam się, że w realu to ty dziewczyny nie masz...

Prawdziwy mężczyzna nosi garnitur. Proszę wypierdalać.

Nie noszę rurek, bo ich nie lubię, jednak po prostu nie mogę ze śmiechu jak widzę was - pseudo "prawdziwych" mężczyzn, istnych samców alfa, którzy dyktują co kto powinien nosić i jakimś niesamowitym talentem odgadują orientacje seksualną osoby noszącej dany typ ubrania...

Ostra beka z was - zakompleksionych, zaślepionych stereotypami polaczków. Banda pierdolonych konserwatystów...

PS: Tak, jestem liberałem i lewakiem, czekam na hejt.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Rurki dla pedałów? To dresy dla chujów-waszym tokiem myślenia? Każdy nosi to co lubi i na co go stać, nie wiem czy macie kompleks bo widzicie przysłowiową "pizde" na ulicy, który jest ubrany w rurki, koszule czy ma dłuższe włosy. Mi tam grzywka nie przeszkadza, a rurki też lubię :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Rurki dla pedałów? To dresy dla chujów-waszym tokiem myślenia? Każdy nosi to co lubi i na co go stać, nie wiem czy macie kompleks bo widzicie przysłowiową "pizde" na ulicy, który jest ubrany w rurki, koszule czy ma dłuższe włosy. Mi tam grzywka nie przeszkadza, a rurki też lubię :)

A chuja w dupkę też lubisz?

userbarwb.png

Opublikowano

A chuja w dupkę też lubisz?

Gratulacje, właśnie okazałeś internetowi swoją niesamowitą męskość i poziom wypowiedzi. W nagrodę masz ciastko...

Opublikowano

Ooo chyba ból w dupce, wyciągnij ten kołek.

userbarwb.png

Opublikowano

Ooo chyba ból w dupce, wyciągnij ten kołek.

Nie no spoko, zaraz lecę na paradę.

Tobie nie warto tego mówić bo jesteś tak zatracony w tym swoim małym świecie, że nie warto się tobą przejmować ale mówię to do innych.

Normalność to pojęcie względne, homoseksualizm u jednych to taki sam brak normalności jak 1000 zachowań, które każdy z was robi na co dzień. Nie używajcie pojęcia normalności ani naturalności, bo w takich dyskusjach są one gówno warte. Zamiast lecieć stereotypami spróbujcie postawić się na miejscu takiej osoby, której brak tolerancji dotyka :)

Opublikowano

Noszę rurki od dłuższego czasu, tylko chcę bardziej ciasne niż mam dotychczas, poza tym pytam się gdzie można znaleźć jakieś zajebiste.

Ps. Jakie buty polecacie do rurek? trampki czy skejty.

Bardziej ciasne? Plec zmieniasz?

61093c6efb.png

Opublikowano

Bardziej ciasne? Plec zmieniasz?

Wiedza bezużyteczna - gość, który widnieje na twoim avatarze i sygaturze to wieloletni, zadeklarowany gej :)

Opublikowano

Nie no spoko, zaraz lecę na paradę.

Zamiast lecieć stereotypami spróbujcie postawić się na miejscu takiej osoby, której brak tolerancji dotyka :)

Dokładnie, toleruj moją nietolerancje, postaw się jak ja się czuję w sytuacji, gdzie jestem otaczany przez homoseksualistów i atakowany z powodu tego, iż jest to dla mnie inna sytuacja...

@up

On przynajmniej ma styl.

userbarwb.png

Opublikowano

Dokładnie, toleruj moją nietolerancje, postaw się jak ja się czuję w sytuacji, gdzie jestem otaczany przez homoseksualistów i atakowany z powodu tego, iż jest to dla mnie inna sytuacja...

@up

On przynajmniej ma styl.

Wisz co, sorry ale twój lęk jest irracjonalny. Jakoś nigdy nie słyszałem, żeby homoseksualiści stanowili większe zagrożenie dla ludzi niż heteroseksualiści. A jeśli boisz się odmienności to jest to rodzaj fobii i to jest choroba.

Opublikowano

Zarzuć mi teraz, że będąc heteroseksualny jestem niepoprawny politycznie!

userbarwb.png

Opublikowano

Rurki nie są pedalskie. Fakt, że ktoś nosi takie spodnie, nie czyni z niego "pedała" - to raz. Ubieranie się w spodnie obcisłe tak bardzo jak noszą dziewczyny jest lekką przesadą, owszem. Ale bicz pliz, nie szykanujmy nikogo z tego powodu. Chce to nosi. Po drugie, facet w węższych spodniach (nie mówię, że mają być jak rajtuzy, opinać tyłek i cisnąć w przyrodzenie -.-) może wyglądać naprawdę dobrze..

Kwestia przykrótkich spodni i wystających skarpet - to jest akurat taka moda, której osobiście nie popieram, gdyż jest to nieco komicznie. Takich facetów się naoglądam codziennie, gdy jestem na zajęciach. To nie wygląda dobrze.

#don't care

Opublikowano

Wiedza bezużyteczna - gość, który widnieje na twoim avatarze i sygaturze to wieloletni, zadeklarowany gej :)

Ale ja nie napisalem ze on jest gejem LOL!

0_0_1867203842_Spodnie_przez_alfred77_mi

61093c6efb.png

Opublikowano

Jak można stwierdzić czy ktoś jest pedałem po tym co nosi?! Każdy ma swój styl, gust itp. a o gustach się nie dyskututuje... Ja też lubię rurki, oczywiście jak idę grać np. w piłkę nożną zakładam jakieś dresy. Co do pytania, polecam trampki :P. Spodni w galeriach handlowych szukaj. Np. Cropp, H&M, jeżeli chcesz drogie to właśnie w tych znanych sklepach.

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...