Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rurki u chłopaków - dylemat bicz.

Arthox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak można stwierdzić czy ktoś jest pedałem po tym co nosi?! Każdy ma swój styl, gust itp. a o gustach się nie dyskututuje... Ja też lubię rurki, oczywiście jak idę grać np. w piłkę nożną zakładam jakieś dresy. Co do pytania, polecam trampki :P. Spodni w galeriach handlowych szukaj. Np. Cropp, H&M, jeżeli chcesz drogie to właśnie w tych znanych sklepach.

Nie stwierdzilem ze on jest Homoseksualista, pedal to chamskie okreslenie :) Mam szacunek do takich ludzi o ile nie zaczna wychodzic na ulice i drzec mordy ze sa Homoseksualistami i chca praw :P

61093c6efb.png

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Weteran
Opublikowano

Chcesz ciasne rurki to kup sobie skiny albo niech mama ci zwęży boki i dół
Skiny jak dla mnie są przesadą bo naprawdę boli od chodzenia

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Nie stwierdzilem ze on jest Homoseksualista, pedal to chamskie okreslenie :) Mam szacunek do takich ludzi o ile nie zaczna wychodzic na ulice i drzec mordy ze sa Homoseksualistami i chca praw :P

Nie mówię że ty tak napisałeś, wiele ludzi tutaj pisze że każdy chłopak w rurkach to pedał lub gej. A nawet jeśli jakiś chłopak jest homoseksualistą, to powinno się też mieć do niego szacunek, nie jego wina że się takim urodził... Jak większość osób tutaj piszę że chłopak w rurkach to homoseksualista, chociaż oni wolą raczej używać wulgarnych wyrazów, to ja mogę powiedzieć że chłopak który nosi na codzień dresy to tylko dres który kradnie, ćpa, niszczy wszystko co zobaczy. Wielu osobą chłopak w rurkach kojarzy się z homo, a chłopak w dresie z ćpunem itp. Więc miejmy do siebie nawzajem szacunek, ponieważ nie powinno oceniać się książki po okładce.

Wiem że napisałem to chaotycznie.

A tak w ogóle, temat jest o tym gdzie kupić rurki, a my zeszliśmy na dres vs rurki, na to czy chłopak w rurkach jest pedałem itp.

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Nie mówię że ty tak napisałeś, wiele ludzi tutaj pisze że każdy chłopak w rurkach to pedał lub gej. A nawet jeśli jakiś chłopak jest homoseksualistą, to powinno się też mieć do niego szacunek, nie jego wina że się takim urodził... Jak większość osób tutaj piszę że chłopak w rurkach to homoseksualista, chociaż oni wolą raczej używać wulgarnych wyrazów, to ja mogę powiedzieć że chłopak który nosi na codzień dresy to tylko dres który kradnie, ćpa, niszczy wszystko co zobaczy. Wielu osobą chłopak w rurkach kojarzy się z homo, a chłopak w dresie z ćpunem itp. Więc miejmy do siebie nawzajem szacunek, ponieważ nie powinno oceniać się książki po okładce.

Wiem że napisałem to chaotycznie.

A tak w ogóle, temat jest o tym gdzie kupić rurki, a my zeszliśmy na dres vs rurki, na to czy chłopak w rurkach jest pedałem itp.

Szczerze? Jestem za! 100% Szacunek to cos co zdobywa sie szacunkiem, za darmo tego nie dostaniesz.

61093c6efb.png

Opublikowano

Ja na te rurki mam wyjebane, nie podoba mi się to ale jak ktoś chce to niech sobie nosi.

Nosisz rurki, to sobie noś, ale jeśli robisz z siebie chłopca z kolorowym plecakiem to pozdro.

Dodam tylko tyle:

Ja w różowym swetrze nadal będę mężczyzną
A pizda ze złotą ketą nadal jest pizdą

Wojciech Sokół Sosnowski

Opublikowano

Myślę, iż rurki nie są najwygodniejszym ubraniem dla człowieka, zwłaszcza dla chłopców. Nie wiem do końca, ponieważ ich nie noszę ze względu na ,,Grubą" kość (ale nie jestem otyły, żeby ktoś nie myślał ;p ) .

Co do tego, że homoseksualiści noszą rurki jest coś w tym, lecz myślę, że nie należy wyśmiewać związki homoseksualne tylko być troszkę bardziej tolerancyjnym. Nie noś czegoś, bo ktoś to nosi i jest ,,Fajny". Miej własny styl i przekonania i nie wzoruj się na kimś. Tyle mogę powiedzieć z swojej strony.

Jesteś.

Zrób research.

Trolling is a art.

Opublikowano

To lepiej pożycz spodnie od siostry ciotecznej bądź rodzonej i ten sam efekt. U mnie w szkole jak się widzi gościa w rurkach zazwyczaj 30 kg wagi ma taki przeciętny laluś, to się go tyra. Ale jak lubisz być tyrany to śmiało ubieraj się tak dalej <hahahaha>

@Edit

Jak już ktoś napisał "Rurki są pedalskie i nie zakładaj ich do irokeza bo mnie obrażasz."

Opublikowano

kurde ale tutaj sie mężczyzni wypowiadają,jakby wam mamusia kupiła rurki to byście nawet w nich spali <_<

Jak gościu w rurkach to pedał

To gosciu w dresach to bezmózgi osiłek :rolleyes:

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

kurde ale tutaj sie mężczyzni wypowiadają,jakby wam mamusia kupiła rurki to byście nawet w nich spali <_<

Jak gościu w rurkach to pedał

To gosciu w dresach to bezmózgi osiłek :rolleyes:

No to im pojechałeś, trzymasz poziom.

I w 9 na 10 przypadków tak jest.

Trolling is a art.

Opublikowano

Kurwa, nigdy bym nie podejrzewał że połowa mpc to noł-lajfy, cały czas przed pc..

To że bieber nosi rurki, to nie znaczy że są dla pedałów. Jak ktoś pisał, różowe swetry i kolorowe plecaki to już mi wygląda dziwnie, ale rurki są spoko, przynajmniej dla mnie. Nie przepadam za dresami ;>

challenger.png

Opublikowano

Co do fryzury pokaż mu to zdjęcie, czyli idealny irokez

61196fe9c87cec0a4445d8a4bf266652.jpg

czemu twoje zdjecie jest na wiocha.pl??

@top

kup w IS'ie fryza

Opublikowano

czemu twoje zdjecie jest na wiocha.pl??

@top

kup w IS'ie fryza

Wzięłem je z twojego facebooka, więc chyba twoja krzywa facjata tam widnieje.

Opublikowano

Nie wiem czy było, bo szkoda czytać.

Ale ja swoje niektóre w Housie kupywałem. Tylko ja nie kupuję aż takich mocno przylegajacych. :)

To nie stereotypy, to czysta prawda :)

PS. Metin2Dropper , byłeś kiedyś na siłowni, uprawiałeś kiedyś jakiś porządny sport? Jeśli tak, to nie nosiłbyś czegoś takiego, prawdziwy mężczyzna nosi luźne wygodne spodnie, dresy a nie rurki,wygląda jakbyś pożyczał spodnie od swojej siostry, bo po nicku domyślam się, że w realu to ty dziewczyny nie masz...

Że ktoś nosi rurki, nie znaczy że nie uprawia sportu itp. Przykład? NP: Ja, gram w piłkę nożną, nawet w klubię, gram też w Kosza, i co? Nadal jestem pedałem? ;)

Rurki u chłopaka? NIE!

1276974813_by_katamari_500.jpg

Gdzie ty tu masz rurki? xD

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Rurki możesz kupić w Zarze (Po 100zł).

C&A

American Eagle,

H&M jezeli nosisz rozmiary do 160CM.

Sam kupuję w tych sklepach więc wiem :).

Jeżeli myślicie, że osoba która nosi rurki jest pedałem to jesteście ostro pierdolnięci w łeb.

Wiedząc z doświadczeń osoby w moim wieku lub 2-3 lata starsze dostają od razu strzała w pysk jak powiedzą, że pedał jestem i potem się nawet nie spojrzą na mnie :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Rurki możesz kupić w Zarze (Po 100zł).

C&A

American Eagle,

H&M jezeli nosisz rozmiary do 160CM.

Sam kupuję w tych sklepach więc wiem :).

Jeżeli myślicie, że osoba która nosi rurki jest pedałem to jesteście ostro pierdolnięci w łeb.

Wiedząc z doświadczeń osoby w moim wieku lub 2-3 lata starsze dostają od razu strzała w pysk jak powiedzą, że pedał jestem i potem się nawet nie spojrzą na mnie :).

Gdzie dokładnie w W-wie można Cię spotkać? :)

Nvm, wiek to jest słowo klucz. W gimbazie sami upasieni Metinowcy są, więc w czym problem.

Trolling is a art.

Opublikowano

Gdzie dokładnie w W-wie można Cię spotkać? :)

Nvm, wiek to jest słowo klucz. W gimbazie sami upasieni Metinowcy są, więc w czym problem.

W Wilanowie, zapewne. Naprawdę? U mnie w gimnazjum, co najwyżej paru. :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Do roboty by się kurestwo wzięło a nie do wyglądania jak BABA.

1348244596_0tssvu_600.jpg

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

serio ?

ruruki !?!?

WHY ?!

Chcesz się pochwalić że masz dużego czy co ?

Zobacz ten film :)

ZYMON ma racjie !!

4f75254594_stwierdzam_pedal.jpg

Tu jest Wszystko 1359801264-U179206.png

Opublikowano

Jak mozna chodzic w dresach? Ćpuny, ćpuny wszędzie. Widzę, że ból dupy macie, jesli ktos chodzi w rurkach. Sad but true.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...