Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rurki u chłopaków - dylemat bicz.

Arthox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie dokładnie w W-wie można Cię spotkać? :)

Nvm, wiek to jest słowo klucz. W gimbazie sami upasieni Metinowcy są, więc w czym problem.

Wilanów :D. Blue city, Bestmall, Galeria Mokotów złote tarasy :).

@Roshti nie prawda xD

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

rurki miażdzą jajca, ale jak chcesz, to noś, nikt ci nie zabroni.

typowy stereotyp, ale w sumie nie dziwne. co jak co ale tego bym nie probował zmieniać bo to naprawde wygląda nie fajnie

Opublikowano

rurki nosza takie faggoty, biedne polaczki z jajkami kolibra, ktorzy chca byc fajni, chca sie ubierac tak nowoczesnie, chca byc cool, chca wyrywac dupy chyba na wielkosc swojego chuja sterczacego z rurek .. dresy mozna ubrac i nie zawsze wygladasz jak jakis debil ogolony, rurki = cos z toba nie tak =)

4ieVbpu.png
Opublikowano

rurki nosza takie faggoty, biedne polaczki z jajkami kolibra, ktorzy chca byc fajni, chca sie ubierac tak nowoczesnie, chca byc cool, chca wyrywac dupy chyba na wielkosc swojego chuja sterczacego z rurek .. dresy mozna ubrac i nie zawsze wygladasz jak jakis debil ogolony, rurki = cos z toba nie tak =)

Gówno prawda! Jesteś kolejnym idiotom który nigdy nie założył a się wypowiada. Rurki jaj nie ugniatają to po 1.

Po 2. Nie trzeba nosić rurek, żeby być modnym.

Po 3. Nie każdy w rurkach wyrwie dupę.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Jakieś jeszcze stereotypy znasz?

1351788161-U286260.png

Opublikowano

wole tutaj smiac sie ze zdjec gimbusow do lustra w rórkah, ehh, kasuj, a ja mam w historii trololo

@topic

powiedzcie dlaczego wszyscy ubieraja sie jak pedal bieber? :<

4ieVbpu.png
Opublikowano

wole tutaj smiac sie ze zdjec gimbusow do lustra w rórkah, ehh, kasuj, a ja mam w historii trololo

@topic

powiedzcie dlaczego wszyscy ubieraja sie jak pedal bieber? :<

Chuj mnie obchodzi że masz w historii, ja też, i co z tego?

PS: Noszę też czasem dresy, no ale że mam rurki to bieber? ; o

1351788161-U286260.png

Opublikowano

no bo bieber to pedal, i on sie ubiera jak jebany gej, te wlosy, te ciuchy, fuu, a ja mam do ciebie pytanie, nosisz rurki, czasami dresy, jestes prawdziwym samcem alfa, czyz nie?

4ieVbpu.png
Opublikowano

Masz coś do niego bo on osiągnął dużo a ty jesteś poniżany w szkole lub czujesz się zajebisty z gronem znajomych? Dobrze się ubiera i nic do niego nie mam. Widać, że kogos tu chyba zazdrość pożera :>.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Masz coś do niego bo on osiągnął dużo a ty jesteś poniżany w szkole lub czujesz się zajebisty z gronem znajomych? Dobrze się ubiera i nic do niego nie mam. Widać, że kogos tu chyba zazdrość pożera :>.

Pewnie żadna na niego nie poleci, i musi wylać swoje żale na forum. Jakie to dorosłe, och..

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Roshti szkoda na niego klawiatury bo zaraz pewnie i tak coś dopiszę :)

Ja tam rurek nie noszę, czasami dresy, ale nie wyzywam wszystkich w około od pedałów gejów czy innych ... Bo prawda jest taka, że wśród osób które noszą tylko dresy i myślą sobie "o jaki ja jestem zajebisty", to 80% tych właśnie osób, to zakompleksione dzieci uważające się za dorosłe, bo starszy kolega im browara kupił ...

Opublikowano

Prawdziwy mężczyzna nosi garnitur. Proszę wypierdalać.

Nie noszę rurek, bo ich nie lubię, jednak po prostu nie mogę ze śmiechu jak widzę was - pseudo "prawdziwych" mężczyzn, istnych samców alfa, którzy dyktują co kto powinien nosić i jakimś niesamowitym talentem odgadują orientacje seksualną osoby noszącej dany typ ubrania...

Ostra beka z was - zakompleksionych, zaślepionych stereotypami polaczków. Banda pierdolonych konserwatystów...

PS: Tak, jestem liberałem i lewakiem, czekam na hejt.

Aha, bardzo ciekawe .

Lol. ostatnio w kinie siedziało trzech panów, na 100% byli to gejowie :)

Nie dość ciągle łapali się za kolona to jeszcze się tulili i każdy miał rurki i to w innych kolorach ;o

Dziwny zbieg okoliczności ;x

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Aha, bardzo ciekawe .

Lol. ostatnio w kinie siedziało trzech panów, na 100% byli to gejowie :)

Nie dość ciągle łapali się za kolona to jeszcze się tulili i każdy miał rurki i to w innych kolorach ;o

Dziwny zbieg okoliczności ;x

Że oni mieli rurki i się ''tulili', to nie znaczy że każdy kto nosi, też tak robi. Prośba, trochę rozumu..

1351788161-U286260.png

Opublikowano

wiec powiedzcie mi, dlaczego osoba noszaca dresy uwazana jest wg was za jakiegos debila, nwm, popatrzysz sie na niego i ci da w morde, a rurek bronicie, 3 pedalow siedzialo kolo siebie i chuj, ale rurki nie dla pedalow, a dresy dla debili <lol> a wiec dresy ubieraja gimbusy chcace poczuc sie fajnie, a rurki, gimbusy chcace co? zeby ich cisneli w szkole? chyba tak. u mnie w klasie gdyby 90% ubrala rurki, wygladalo by to zjebanie. why? bo kaloryfer do rurek? ahahahaha, rurki nosza takie nolife z mpc, ktore siedza 24/7 na mpc, i maja wklesla klate kurwa, takie flaki a nie faceci, nozki jak baba.

4ieVbpu.png
Opublikowano

wiec powiedzcie mi, dlaczego osoba noszaca dresy uwazana jest wg was za jakiegos debila, nwm, popatrzysz sie na niego i ci da w morde, a rurek bronicie, 3 pedalow siedzialo kolo siebie i chuj, ale rurki nie dla pedalow, a dresy dla debili <lol> a wiec dresy ubieraja gimbusy chcace poczuc sie fajnie, a rurki, gimbusy chcace co? zeby ich cisneli w szkole? chyba tak. u mnie w klasie gdyby 90% ubrala rurki, wygladalo by to zjebanie. why? bo kaloryfer do rurek? ahahahaha, rurki nosza takie nolife z mpc, ktore siedza 24/7 na mpc, i maja wklesla klate kurwa, takie flaki a nie faceci, nozki jak baba.

OMG, kolejny debil który nie rozumie co się do niego pisze -.-.

Ty bronisz dresów a ja bronie rurek, zakładam to i to, ale wole na miasto czy do szkoły założyć rurki a nie jakieś brzydkie, nieleżące na nikim (chyba że wydasz 200 zł żeby kupić nike czy adidas no ale po ch*j) je*ane dresy. Pytasz się dlaczego każdy kto nosi dresy jest uważany za jakiegoś debila. Ja nie uważam że każdy, tylko uważam gdy jakiś kozak i ćpun. A dlaczego koleś w rurkach jest uważany za homoseksualiste?

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

stefanek, dresy to inna sprawa. Jakoś ja noszę rurki bo mi się podobają. Co ma klata do nóg? klatę jako taką mam. Braciak jest dresem i jakoś w świetle jego kolegów nie jestem pedałem. Nawet jak idę ulicą nie raz się mnie dresiak spytał gdzie spodnie kupiłem xD.

10s7llx.png

By

Maxio!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...