Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rurki u chłopaków - dylemat bicz.

Arthox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Błagam niech wojsko wróci...Tam by Ci w wieku 18 lat wyjebali w minute rurki z głowy kurwa facetem bądź a nie lalunią..

Pedalstwo na maxa, chłopie załóż coś co fajnie wygląda i jest wygodne.Rurki ani fajnie nie wyglądają ani nie są wygodne wtf

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Błagam niech wojsko wróci...Tam by Ci w wieku 18 lat wyjebali w minute rurki z głowy kurwa facetem bądź a nie lalunią..

Pedalstwo na maxa, chłopie załóż coś co fajnie wygląda i jest wygodne.Rurki ani fajnie nie wyglądają ani nie są wygodne wtf

Każdy ma inny gust wdg. mnie rurki są zaje*iste. Won z tymi swoimi dresami i bądź kozakiem i ćpunem, bo wdg. cb osoba w rurkach to pedał, to dla mnie ktoś w dresach to kozak i ćpun.

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

@up

możesz tak myślec, ale po co tu to piszesz?

Chcesz chlopaka poniżyć?

Kurwa co to się porobiło.

Kazdy powinien się ubierać tak jak chce i mieć w dupie co kto pomyśli.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Jeśli mówisz o rurkach czyli w chuj obcisłe to stwierdzam pedała

Jeśli mówisz o slimach gdzie w kroku jest luz coś na styl "Skate" a nogawki zwężane to możesz uważać się za kogoś lepszego niż te dzieci które popierdalają w szarych dresach z targu które ujebali ketchupem lub innym sosem.

Nawet w filmie Hooligans nie ośmieszyli się do tego stopnia żeby ubrać dresy.

Kup slimy z luźnym krokiem a nie obcisły lateks który niszczy jaja

Opublikowano

no to ubierz sie w rozowe rurki, sexy podkoszulek i jakies homo buty i sobie pochodz tak po ulicy, niech patrza na ciebie ludzie xD

Nie liczy się opinia innych.

Nawet jeśli to troche by się pośmiali, ale wkońcu dali by spokój i zaakceptowali, że takie spodnie dana osoba po prostu uwielbia nosić.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

jak dla kogoś noszenie rurek to nie pedalsto to ja pogratulować Wam muszę.

http://www.youtube.ecom/watch?v=P1S_0hQVxns

3majcie.

Może za niedługo zaczniecie nosić sukienki i powiecie że nie jesteście pedałami?

Rozumiem punkt widzenia tego kolesia z filmu, ale nie musi od razu w wulgarny i prymitywny sposób obrażać ludzi, którzy mają inny styl bycia i inaczej się ubierają. Po to jest tyle rodzajów muzyki i tyle krojów, np. spodni by każdy mógł sobie wybrać, co mu się podoba. Nie twierdzę, że jestem fanką hipsterów i chłopców w leginsach (tacy lubią przeginać..), ale za takim facetem osobiście bym się nie obejrzała ani nie chciałabym z nim mieć dużo wspólnego. Wszystko kwestia gustu. Kurna ludzie.. zostawmy się w spokoju. Niech każdy sobie żyje jak chce, nosi co chce, słucha czego chce - jest dobrze, póki nie narzuca swojego stylu bycia innym.

Sukienki? Homo nie noszą sukienek. Jak już to transwestyci :P

#don't care

Opublikowano

zaniedługo jak jakiś gej będzie się do nas hetero przystawiał a my powiemy mu spierdalaj to na stosie na spalą

jebany myślenie pseudomodnych gimbów

Opublikowano

Rozumiem punkt widzenia tego kolesia z filmu, ale nie musi od razu w wulgarny i prymitywny sposób obrażać ludzi, którzy mają inny styl bycia i inaczej się ubierają. Po to jest tyle rodzajów muzyki i tyle krojów, np. spodni by każdy mógł sobie wybrać, co mu się podoba. Nie twierdzę, że jestem fanką hipsterów i chłopców w leginsach (tacy lubią przeginać..), ale za takim facetem osobiście bym się nie obejrzała ani nie chciałabym z nim mieć dużo wspólnego. Wszystko kwestia gustu. Kurna ludzie.. zostawmy się w spokoju. Niech każdy sobie żyje jak chce, nosi co chce, słucha czego chce - jest dobrze, póki nie narzuca swojego stylu bycia innym.

Sukienki? Homo nie noszą sukienek. Jak już to transwestyci :P

chodziło mi o to że zaczną nosić i będą kazali to zaakceptować, co do Popka to jak dla mnie ma racje, a co do fotografó to w 100% się zgodzę ja w szkole mam chyba 4 hipsterów fotografów. Powiedz mi czy taki hipster obroniłby Cię jakby Was napadł jakiś bandzior? Bałby się pewnie o fryzurę.

Opublikowano

chodziło mi o to że zaczną nosić i będą kazali to zaakceptować, co do Popka to jak dla mnie ma racje, a co do fotografó to w 100% się zgodzę ja w szkole mam chyba 4 hipsterów fotografów. Powiedz mi czy taki hipster obroniłby Cię jakby Was napadł jakiś bandzior? Bałby się pewnie o fryzurę.

A niech sobie noszą. Póki Ciebie nikt do tego nie zmusza, to co za problem?

Co do tego bronienia - styl ubierania nie determinuje odwagi i ewentualnej siły fizycznej. Nie każdy chłopak w rurkach (węższych spodniach czy z hipsterską fryzurką, cokolwiek) jest mały, chudy i niemęski. Mnie ma kto bronić, nie narzekam.

#don't care

Opublikowano

Co do rurek kwestia gustu mi sie jakos nie podobają ale niektórym..

Fajnie błagać o obowiązkowe pójście do wojska nie będąc w nim tam by ci tibie z głowy wytłukli

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

A niech sobie noszą. Póki Ciebie nikt do tego nie zmusza, to co za problem?

Co do tego bronienia - styl ubierania nie determinuje odwagi i ewentualnej siły fizycznej. Nie każdy chłopak w rurkach (węższych spodniach czy z hipsterską fryzurką, cokolwiek) jest mały, chudy i niemęski. Mnie ma kto bronić, nie narzekam.

no może nie wszyscy ale 95% to chudzielce,

nie tam, nie powinni przywracać wojska chociaż sam idę do technikum wojskowego, potem akademia i potem pełnić służbę. Takie ja mam zamiary, moim zdaniem do wojska powinni iść Ci co chcą a nie na przymus, nie każdy to wytrzyma. Teraz do wojska idą tylko prawdziwi mężczyźni.

Rurki są fajne ale jak noszą dziewczyny.

Opublikowano

jNgFY.gif

░░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄░░░░░░░░
░░░░░.░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄░░░░
░░░░.░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░.░░░
░░░.░░░░░░▄..▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░░.░░
░▄▀▒▄▄▄▒░.▀▀▀▀▄▄.░░░..▄▄.░░░░.░
.░▒.▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░.░░░▒▒▒▒▒░.
.░▒.░.▀▄▄░░░░░.▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒.
░.░▀▄░.▄░.▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░.░░.░
░░.░░░▀▄▀.▄▄░.▀▀▀▄▄▄▄▀▀.▀..░.░░
░░░.░░░░..░░▀.▄▄▄.▄▄.▄....░.░░░
░░░░.░░░░▀▀▄░.░░░.░.▀......░.░░
░░░░░▀▄░░░░░▀▀▄▄▄.▄.▄.▄.▄▀░░.░░
░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░▒░░░.░
░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░.░
░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░░░░.░░

http://trolled.fwl.pl/9.php

Opublikowano

jprdl... Rozumiem że ktoś ma 'grzyweczke', 'rureczki', 'vansy' jest chudziutki itp, to sam bym powiedział że cipa. Ale jak takie spodnie nosi to niech nosi, ja noszę czasem rurki bo do butów pasują (inne są za długie i 'ścierają się'. ;)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Rurki nosza pedalki, taka prawda, dziewczyny leginsy, a rurki chlopako pedalki.

Opublikowano

A ty masz ograniczony umysł, bo tylko takie osoby piszą 'chłopaki pedałki'. Taka prawda. :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Ale dzisiaj horror przeżyłem: idę ulicą a tu jakiś gość w rurkach za mną, jak rurki wiadomo że pedał. Kurna ledwo przed nim uciekłem, już się bałem że mnie zgwałci. Co to się teraz dzieje, że strach na ulicę wyjść. Dobra idę się odstresować na siłce, JP na 100%!!!!!

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

jeśli ktoś ubiera się jak kobieta, to musi się z tym liczyć że zostanie odpowiednio podsumowany, nie miejcie pretensji do ludzi bo sami ich prowokujecie do takiego zachowania.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

a wg mnie koles w rurkach to taka pizda, bez jajek, jakis chuj nie chlopak

Nie jedna taka pizda ci kiedyś przy***ie że zrobisz 360 i padniesz jak kłoda ;)

Może za niedługo zaczniecie nosić sukienki i powiecie że nie jesteście pedałami?

Chłopak przebierający się za dziewczynę to tranzwestyta nie pedał ;)

chyba niektórzy nie znają znaczenia słowa "pedał"...

A może dodatkowa lekcja polskiego?

Ale dzisiaj horror przeżyłem: idę ulicą a tu jakiś gość w rurkach za mną, jak rurki wiadomo że pedał. Kurna ledwo przed nim uciekłem, już się bałem że mnie zgwałci. Co to się teraz dzieje, że strach na ulicę wyjść. Dobra idę się odstresować na siłce, JP na 100%!!!!!

Gimbaza atakuje...

tutaj pytając o takie żeczy jest jednoznaczne - kupa samców alfa zacznie wyzywać cię od pedałów i namawiać do dżinów opuszczonych tak nisko że wygląda jak by miał z 5kg kału w gaciach...

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...