Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sealian [Dedyk]

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sprzedam eq na 230 prawie perfect ulepki są więc łatwo pyknąć na fulla za 6/8zł sms [sura wp]

bk0ZyMF.jpg

• Odpowiedzi 834
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Scooby6 długo będziecie o to płakać bo to raz dawali się sprawdzać? Przyjmij to do swojej świadomości, że nie jesteś najlepszy a przeciętny.

giphy.gif

Opublikowano

Scooby jesteś poprostu śmieszny to że dostajesz od kogoś w dupe to znaczy że ma navi dopalacze czy coś od GM ?? Prawdajest taka że jesteś zadużą pizdą żeby co kolwiek osiągnąć i zazdrościsz innym

A co do serwer POLECAM bardzo miła atmosferta itp ZAPRASZAM!

05310772679136403680.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie, to na 4fun to za dużo ulepszaczy, za dużo zbędnego syfu, za dużo niepotrzebnych rzeczy ... Metek to są wojny i bicie w innych królestwach, a nie latanie po jakieś pierdoły. Tak moge podsumować wiekszą część serwerów, bo taka jest prawda - robią coraz więcej syfu, a nie skupiają się na najważniejszym. A dla mnie w metku, liczyły się tylko wojny i pokazywanie się z "mocnej strony" w innych królestwach, czyli ich zjechanie. A teraz to jakoś się nie da tak jak kiedyś ...

34842.png

32469.png

zawsze gram jako: MacGyver / Vanirre / GearsOfWar / Hrabia / Hrabina / Chicarito / Shepard / Garrus.

Opublikowano

Scooby jesteś poprostu śmieszny to że dostajesz od kogoś w dupe to znaczy że ma navi dopalacze czy coś od GM ?? Prawdajest taka że jesteś zadużą pizdą żeby co kolwiek osiągnąć i zazdrościsz innym

A co do serwer POLECAM bardzo miła atmosferta itp ZAPRASZAM!

Koles gram tu od poczatku i wiem jak jest wiec ty mi tu nie pierdol ok? jestem pizda? mialem tutaj full eq na max lvl bony tak samo + ninje wiec skoncz gadac takie pierdoly bo sam ktos sam z administracji sie przyznal ze Lisek mial itemy z gma.. serwer jest fajny lecz administracja chujowa ;] kiedys sam to stwierdzisz albo jestes jednym z gildii Requiem broniacych ^^

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Specjalista
Opublikowano

Na maxa wg ciebie :) To prawda była taka afera ale oddał wszystko i jest okej więc skończ pieprzyć.

giphy.gif

Opublikowano

Jak dla mnie wielki szit. Nic szczególnie nowego, jak nie wbijesz wysokiego levla, to jesteś zerem ( ze względu na dużo hp w zbrojach oraz lud, inne bony w broniach). Na normalnym serwie ktoś z 100 levlem ma szanse ubić 180, ale tutaj nie ^^.

Patrząc na prezentacje, nic nowego, nic ciekawego, ta sama monotonność od roku.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Jak dla mnie wielki szit. Nic szczególnie nowego, jak nie wbijesz wysokiego levla, to jesteś zerem ( ze względu na dużo hp w zbrojach oraz lud, inne bony w broniach). Na normalnym serwie ktoś z 100 levlem ma szanse ubić 180, ale tutaj nie ^^.

Patrząc na prezentacje, nic nowego, nic ciekawego, ta sama monotonność od roku.

A co na PL 30lvl ma szanse ubić 90??? jak się nie znasz na tej grze to nie gadaj oki ??? ;)

05310772679136403680.jpg

Opublikowano

Dajcie sobie spokój z tym serwerem , nie ma tutaj po co grać , dziwię się że ktoś tu gra, po tym jak ADMINISTRACJA zrobiła sobie priv postacie , zaczęła się bawić na wojnach i piszę sobie że , eq sami robili , czy to nie zabawne? Jeszcze do tego są najliczniejszą gildią i każdy chcę u nich być bo są PRO . A tak naprawdę to DNO

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Tuor lepszy jest .Grałem na Sealianie i EQ z navi + Administracja ma prywatne postacie .Nawet filmik był na forum wstawiony jak LubiePvP wrzucił

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Koles gram tu od poczatku i wiem jak jest wiec ty mi tu nie pierdol ok? jestem pizda? mialem tutaj full eq na max lvl bony tak samo + ninje wiec skoncz gadac takie pierdoly bo sam ktos sam z administracji sie przyznal ze Lisek mial itemy z gma.. serwer jest fajny lecz administracja chujowa ;] kiedys sam to stwierdzisz albo jestes jednym z gildii Requiem broniacych ^^

dokładnie masz racje też grałem od początku miałem all eq na 150 lvl +9 zbroje 230 +9 bron 200+9 all 6/7 wartosc ataku i sila postać była bardzo dobra w pvp ale z takimi typami jak Franki J4ramBlanty,OgarniamLaga itp to mnie na wira składali a przecież miałem takie same eq czyli maxmalne jak innni -,-

nie polecam serwer serwer syf ale tak już jest jak GA ma 14 lat mowa o Sivler'ku pościągał "kolegów" z świata wirtualnego dał im eq i inne dopalacze i mysla ze są pro

jedyna rzecz pozytywna była taka że zarobiłem 50zł za eq :D

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Można powiedzieć, że jestem nowy na serwerze więc nie wiem czy to cotygodniowa konserwacja czy nie wiadomo co więc proszę nie najeżdżać na mnie :)

wiadomo dlaczego serwer offline / kiedy go ponownie włączą ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...