Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sealian [Dedyk]

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 834
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogę wiedzieć dlaczego strona jest off? I mam pytanie co do launchera, wpakowałem do clienta Avalona i niema Norm Busy itp.

Przyszły Serwer Plemiona!

Over Wars!

Opublikowano

Dziwi Mnie jedna rzecz ;) Taka jedna ninja... mamy takie samo eq jak on .. Ja muz kryta bije 80k z zasadzki a on mi 120 ;) w takim samym eq

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Może on ma kd luda i wartości, a ty nie? Zawsze to coś zwiększy dmg xD

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

A może to postać która jest magicznie podkręcona od stron eq? Wiele takich spotkałem grając na privie Mnie przy full absach i magi na skila i w tym samym eq bosa na 3 hity. O to taka codzienność serwera.

PS. Nie można łączyć kd wartości z kd na ludzi czy średnimi.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Wszystko fajnie pięknie ale rozbitek i sivler najbardziej są zajęci planowaniem codziennego oxa niż naprawieniem bugow ile ja im już truje na tym forum, jak tu grać skoro archer ma najmniejsze obrazenia, wojo body i dagger napierdzielaja jak poyebani, nie da się grac serwer roi sie od wojownikow i daggerow, szamani moga cos zdzialac tylko z broni bo absy na magie gigantyczne, zbroje nie poprawione luk i sztylet normalnie nie wiadomo co robic na tym serwerze smiac sie czy plakac, admini nie odpisuja na nic, stanie sobie taki w m1 rzuci 1 ripka w m1 i stoi przez 2h co by juz cos naprawil, miala byc jakas konserwacja czy cos ostatnio a tu nic, tak mi sie ten serwer znudzil ze masakra az nie wiem co dalej tam robic bo jedyne co mi pozostalo to zmieniac 6/7 bon.

Nie chce ktos kupic archera???? :P

HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE

Opublikowano

serwer off do odwołania był włam do bazy wszystko poszło się jeba* ( podobno mają backup/a z przed 2 dni

Info OD [TGM]Rolnik

Opublikowano

Żałośne, sprzed 2 dni haha "_"

Serwera możecie już nie włączać, wątpie że ktoś będzie miał ochote robić all od nowa, tyle straconego czasu...

No chyba że lapsy którzy dopiero zaczeli grać i gówno osiągneli ;)

Gram pod nickiem :

- Malin3k *wojownik*
- Przypau / Bullet *ninja*
- LittleDevil *sura*

material.png

Opublikowano

Nie no przed chwilą zalogowałem się na minutę nie ma back=upa sprzed dwóch dni, ale znowu nie działa.

obyś miałracje bo rolnik mi pisał że bd back/up wgrany sprzed 2 dni

Xantreil ich dojechał oj ciezko bd podnieść serwer elooo

Kont:

Graczy: 10721

Gildii:

^^

Opublikowano

jak cofka bedzie z 2dni to wracam na pl`a zmarnowałem całe ferie aby teraz szlak jasny trafił ten serwer

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Heee ja tam 2 dni nie grałem zbyt często zarobiłem tylko trochę kkk i takiemu jednemu kolce rasta na +9 zrobiłem :D mi się to zwróci a on będzie smutny :)(

Oby padł na stałe, zmarnowałem czas jeśli chodzi o granie z najsłabszą bronią, nie polecam team nic nie robi "serwer nie pod IS" a właśnie że pod is oxy codziennie po kilka razy a ruszyć dupy im się nie chce żeby naprawić kilka błędów... lipa ja uj elo

Opublikowano

No szkoda szkoda, ale co tu taka sensacja? serwer miały i mają dzieciaki :-)
Te "teksty" w questach (np. loch królowej pająków) tekst powalający....

Jeżeli 2 dni w tył będzie troche graczy stracisz.

Gram pod nickiem :

- Malin3k *wojownik*
- LittleDevil *sura*

material.png

Opublikowano

co to sa te 2 dni? 250 lvl? to 3h ... eq ? dzien posiedzenia .. to jest easy serwer a nie hard jakis... 2 nic nie robi . sam strace zbrojke pewnie na 230 z 9 na 7 jakos no i co? serw jest do zabawy fajny ;)

11652897063828352516.jpg

85518276976899155481.jpg

Opublikowano

co to sa te 2 dni? 250 lvl? to 3h ... eq ? dzien posiedzenia .. to jest easy serwer a nie hard jakis... 2 nic nie robi . sam strace zbrojke pewnie na 230 z 9 na 7 jakos no i co? serw jest do zabawy fajny ;)

Otóż dwa dni temu miałem 99lvl z eq 80lvl.

Na dzień dzisiejszy posiadam 240lvl oraz eq 200/230lvl .

Także, uwierz mi, ale nie mam zamiaru robić wszystkiego od nowa.

(ps. fakt ta twoja śmieszna zbrojka jak zejdzie z 9 na 7 - żadna strata)

Gram pod nickiem :

- Malin3k *wojownik*
- LittleDevil *sura*

material.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...