Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sealian [Dedyk]

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 834
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na 90lvl expi się tylko na mapie od 90 lvl?... pytam bo mam na środku lagi na niej, więc ide na bok by ich nie mieć a tam trochę mniej potworów

Opublikowano

jakie bony dzialaja na mapke 155?:|

Nieumarłe..

Na 90lvl expi się tylko na mapie od 90 lvl?... pytam bo mam na środku lagi na niej, więc ide na bok by ich nie mieć a tam trochę mniej potworów

Nie wiem dlaczego tam masz lagi ale do 95 lvl exp sobie w red lesie.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Jako taki serwerek, irytujace jest to ulepszanie troszke;/

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Jako taki serwerek, irytujace jest to ulepszanie troszke;/

ale posty nabijasz ...

kiedys tu gralem gralo sie fajnie tylko te ulepy :D

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

Serwer jest ogółem miodzio, ale kurde trzeba napisać trochę słów skargi z nadzieją, że ktoś z team ruszy dupe i to przeczyta.

[TECH]Rozbitek, chyba najbardziej nieogarnięty typ jakiego poznałem. Bug ze znakami zapytania wkurwia wszystkich, nie da się praktycznie przez niego długo ustać na OX, to ten zamiast ruszyć w końcu porządnie dupe i naprawić to, on woli się bawić i robi ox.

Przerywa OX bo "bug w pytaniu", dobra kurwa, ale to pytanie już 2 razy było na OX i nie sposób się było wykłócić, że jest złe. A jak jest, to czemu go geniuszu techniczny nie naprawisz tylko wolisz przerywać swoje konkursy.

Trzecia sprawa: NNO i mooby z atlantydy. Jak twierdzisz, że tego się nie da naprawić no to po prostu beka.

Kamień fundacyjny 1 - 50kk

Dykta i pnie 100 - 100kk no wtf? nie możecie kamiena dać normalnie?

Bug z ?????????????? to oczywista sprawa.

Dlaczego broń dla sury na 200 ma o 5% więcej na ludzi niż sztylety na 200?

Brak diabelskich katakumb i ww?

Brak wierzchowców i petów, które by się przydały choćby w expie na mapce 220 lvl.

Opublikowano

Serwer jest fajny ale... No zawsze jakieś ale jest a mianowicie czy nie można by było dać lepszego dropu ulepszaczy ? Pomimo tego co napisaliście na stronie drop nadal jest słaby.. Mam 154 lvl a przez cały okres expienia dropnely mi tylko 6 perel, no błagam was. Zmniejszcie drop tych śmieci ze szkat bo prawie z każdej szkaty leci stalka + zbr. na 65 i bronie, a zwiększcie drop pereł..

Opublikowano

Jak sie wbije 250lv to ma sie epiki najwyzej na 130lv przy normalnej grze (troche expa troche dungeonow z ludzmi z czatu) powinno byc latwiej ;p a w isie za 50zl 100x kazdego ulepka niestety ;/

d3eh5b.jpg

Opublikowano

SivleR mówi, że nno w mobach z atlantydy jest dla utrudnienia gry i nie poprawią tego xD Za to Technik Rozbitek, mówi, że nie da się tego zrobić i nie potrafi.

Nie wiem czy się śmiać, czy płakać xD

Serwer fajny, ale niestety administracja zaniża poziom ;/

1356721310-U739101.png

Opublikowano

W końcu dostane warna za spam tu, no ale kurwa.

Laguje każdemu w chuj, bug ze znakami zapytania nie naprawiony. Co robi techniczny Rozbitek? Event OX, a jak.

Opublikowano

pracujemy nad tymi ?????????? do jutra bedzie ok

pomyśl nad dodaniem każdej klasie po 1 broni na 250 lvl i zbroi na 250 lvl bo te są paskudne

Alegoria losów to Tatuaże na ciałach, Historia Ciosów i obrażeń, blizny po postrzałach.

Zęby zjedzone albo z głodu albo w walce. kości przetrącone albo Głowa albo Palce.

Opublikowano

szkoda mi gadać technik zapytał się kto mu pomoże dobra zgłosiłem się podałem szczególne 3 błędy które powodują błąd z znakami zapytania a on to olał i nie odpisał mi już nawet pozdrawiam

Oficer\\Mag

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Server ogólnie polecam tylko ta administracja nie zachowuję się tak jak przystało na administracje.Nie raz czytałem co oni piszą...Widzałem wulgarne teksty z ich strony no ale administracji nie da się wybrać.Zamiast zająć się tym problemem z pytajnikami odrazu to oni ox-y robią -,- Server bardzo ciekawy,dużo fajnie wyglądających itemów i niby taki łatwy server ale nie dostaniesz odrazu wszystkiego :D Trzeba się troche namęczyć żeby zdobyć ulepszacze.Jeszcze raz POLECAM ! :) A i server coś teraz nie działa.

Opublikowano

Ja jebe banda błazmów w temie. Centralnie wyjebane na graczy. 400 osób na serwerze a ci wyłączaja bez żadnego info. Forum serwera to jeden wielki syf, nikt z administacji tam nie zagląda.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Up

weź szkoda słów a Rozbitek ?? ciekawe w czym on taki ogarnięty jest skoro potrafi oxy robić, na forum w temacie o łuku na 200lvl było porównanie sztylety a łuk łuk po zdjęci eq dawał 1900 z groszami sztylki na 200 zaś 2500 potem napisał że łuk poprawiony daje on 800-900 ^^ ale sztyletów i mieczy nie poprawił, zbroje na 230lv +9 pisze mi że daje 700 obrony magicznej a daje mi 5, mobki z atlantydy nadal omdlewają, ch3 nie działa, dzieci z safarea attact, modem oraz one hit killem przychodzą do m1 dają się ubić i na ghost sklepy logają i graczy, inni na dmg hacku a jeszcze inni na wait hacku, kolce,naszyjnik, bransolte, tarcze robi się do 150lv buty i hełm do 130lv, masa ulepszaczy które dropia a nie są do niczego potrzebne i jak tu grać skoro dowiaduję się że [GM]Lisek zrobił sobie postać i założył gildie porozdawał w niej itemki itp itd szkoda słów i póki tego nie ogarną to nic nie będą mieli, gram tam bo nie mam gdzie i spoko ludzie graja pozdrawiam Yellow taaak ten noob!

HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE

Opublikowano

Ja dziś cuda widziałem. Na serwerze pełno "niektykalnych" postaci z dmg z kosmosu. W full absach na strzaly + full abs na magie, dostalem 190k z trującej, po czym ta sama osoba bez zmiany eq ubiła niebieska śmierć 3 hitami. Ja mają full dt i sztylce 40% tak szybko nie bije. Wali navi na kilomter, coraz bardziej serwer zaczyna mnie odpychać. Nie polecam na te cwhile syf kiła i mogiła i eq z navi.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Wiesz 190k to nic więcej się bije dzisiaj nie wiem jakim cudem sura dostał 360k z ognistej

Opublikowano

Serwer kibel, kultura polskich graczy to brak kultury, same ksuje itp. na tym serwie możecie tego doświadczyć.

ps. chyba już grałem na identycznym serwie, takie same ulepszacze a nawet metiny i bossy w tych samych miejscach się respią, jakaś podróba na gotowcach

Opublikowano

Ten serwer jest fajny tylko żeby administracja się w ogóle interesowała inni ich tak bronili pisali dajcie czasu my daliśmy a oni nic nie zrobili, było pisane serwer nie pod IS hah no właśnie pod IS skoro nic nie robią to liczą tylko i wyłącznie na zarobek... Rozbitek dzisiaj wszedł stanął w m1 pisanie do niego to strata czasu stał 1h i nic, może by naprawili coś około 5 może 10 osób wraz ze mną skończyli już eq i teraz tylko się bawią przydały by się nowe bronie i zbroje nie spotykane na innych serwerach i żeby było je ciężko zrobić i ulepszyć bo już rozmyślałem nad zmianą serwera no ale gdzie ja pójdę jak nie podobają mi się pozostałe serwery reklamowane na MPC... :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...