Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sealian [Dedyk]

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer kibel, kultura polskich graczy to brak kultury, same ksuje itp. na tym serwie możecie tego doświadczyć.

ps. chyba już grałem na identycznym serwie, takie same ulepszacze a nawet metiny i bossy w tych samych miejscach się respią, jakaś podróba na gotowcach

na kibel to codziennie siadasz...

Powiedz mi na którym serwerze nie znajdzie się idiota który Ci będzie ksuł? - nie ma takiego serwera.

To najwyższy czas zrobić lepsze eq i lać takich debili po prostu -,-

Co w tym trudnego? skoro jest łatwy serwer?

Nie potrafisz włączyć wolnego i mu wj3bać?

Taakie to trudne?

• Odpowiedzi 834
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prezka fajna ale jak czytam to co inni piszą o tym serwie to mi sie już za bardzo nie chce wbić na serw. Ale zobacze wbije

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Też raczej nie zawitam , chociaż po obejrzeniu prezki miałem wielką chęć wbić i pograć , no ale jak znów serwer ma paść, bo są nieogary w teamie , to podziękuję :)

skrillexsygnatura.png

Opublikowano

serwer spadł na same dnoooooooooooooooooooooo

team nie ma czasu naprawić błędów w grze bo woli sobie zrobić prywatne postacie z navi + Gildie i myślą że gracze są tępi i nie dojdą do tego

jeszcze wczoraj istniała Gildia "BogowieAuto" + postacie ale all ujawniło się na serwie nagle Gildia i postacie znikły lecz przenieśli się z Chunjo do Shinso postacie mają pod inną nazwą ale to łatwo ogarnąć jak ci z skila walnie ponad 200k przy czym mamy max eq jakie jest na serwie i walimy po 90k w pvp -,-

Rada !!

Sprzedać dorobek na serwerze za PLN i zainwestować w Inny serwer lub PLN zostawić dla sb bo serwer długo nie postoi

Alegoria losów to Tatuaże na ciałach, Historia Ciosów i obrażeń, blizny po postrzałach.

Zęby zjedzone albo z głodu albo w walce. kości przetrącone albo Głowa albo Palce.

Opublikowano

Ja powiem tyle serw jak na razie zjebany jak i jego admini. Totalna klapa!!!!!!!!!!!!! To co jest w prezce to tego na serwie nigdy nie znajdziecie

Opublikowano

Serv spoko jak na razie. Tylko wywala mnie gdy chce odczytac pw lub napisac:/ Gram na launcherze wie ktos w czym tkwi problem..?

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Serv spoko jak na razie. Tylko wywala mnie gdy chce odczytac pw lub napisac:/ Gram na launcherze wie ktos w czym tkwi problem..?

problem tkwi w tym że masz launchera xD

pobierz clienta i będzie okej.

Opublikowano

Kurde to niedobrze, bo mam neta z limitem:/ Trudno jakos bedzie sie grac z tym problemem;P

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Patrze na prezke. o.O serw zajefajny i zaczalem czytac komentarze. Pare stron fajnie sie zapowiadalo wiec przeszedlem na koniec a tu?? Same skargi wiec szczeze?? Odechcialo mi sie !!

Opublikowano

może dajcie 100-200% dropu tak na stałe ,może nie będzie problemu z dropem i ten ox masakra , forum do dupy !

wolf.gif

Opublikowano

Szczerze mówiąc serwer zszedł już na psy , Administracja ma własne prywatne konta... I nie wiem czy mają eq z Navi czy nie Mnie to nie interesuje , ale jak się ma GM-a to nie powinno mieć się prywatnej postaci , albo gra albo obowiązki . Nikt nie udowodni ze mają eq z Navi , ale też nikt nie udowodni że go nie mają paradoks nie? .

Kolejna rzecz , Abs na magie brawa dla was , sura bm oraz szaman nic nie biją skillami a za to hitami sporo , ale tylko tym co abs nie mają na szamana , no bo po co abs na szamana jak nic nie bije ^^ potem gadacie że szaman dobry , ale z abs na niego nic nie bije z hitów standard taki sam jak każda inna klasa , więc nie piszcie pode Mną że szaman jednak silny ^^ . Następnie Woj Body strasznie silne ma skille , powinni mu trochę zmniejszyć bo bije strasznie dużo , inne postacie to pikuś przy nim .

To nie koniec :) Stare pliki serwerowe czyli co? DMG hack działa :) oczywiście jak nie wierzycie , wystarczy program znaleźć i samemu sprawdzić.. 0 kontaktu z Technikiem serwera:) eventów dużo , ale z OX-em są błędy , nie wiem kto pisał te pytania^^ . Ale ogólnie serwer bardzo fajny , gram na nim i grać będę bo to Mnie nie odstrasza , gram dla zabawy , tylko Administracjo nie graj proszę Prywatnymi postaciami i nie bijcie się na wojnach bo tylko gracze Wam odchodzą , powodzenia :)

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Sealian mmm... super serwer! Tylko moglibyście coś zmienić z tymi expowiskami, a nie co nowa mapka to to samo tylko inne mobki..

Opublikowano

To gitara o to mi chodziło moze wróce na serwer jak pare osob z LoveSex dostanie unbana pozdro LubiePvP

LubiePvP <3333333333

LoveSex Rekrut tylko z ts :)

Opublikowano

wszystko doszło do normy po odejśćiu Liska więc Zapraszam na serwer ;]

umiesz zartowac:> nie jest w normie... pisalem 2 posty przed toba

GLELTm4.jpg

Opublikowano

To jest nie możliwe ze z metinów ... a jeżeli tak to poprosze o nazwy tych metinów i mapki na jakich się znajdują...

Ubilem pare metków i nic..

Opublikowano

serwer nie polecam ze wgledu idiotów latających na KickHacku

ale gdy by pobanowali takich to by było git

Serwer 8.8/10

Serwer z nobami z kickhack 4.3/10

Opublikowano

Serv jak na moje dochodzi do siebie chodzi nie mówie,że jest idealnie potrzeba troche pracy nad opanowaniem serwa ale (Już jest dużo lepiej).Jedyna żecz ktora mnei troche irytuje jest to ,że GM na swoich prywatnych postaciach mają Glidie.

signatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...