Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sealian [Dedyk]

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 834
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu nie ma dropu z bossow typu zjawa, albo 9 ogonow? Bije te bossy i nic :(

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

Czemu nie ma dropu z bossow typu zjawa, albo 9 ogonow? Bije te bossy i nic :(

za wyskoki masz lvl najbardziej opłaca się bić wiedzme , rozpruwacza

Opublikowano

Wow, serwer wygląda bardzo fajnie, czegoś takiego szukałam, ale podpinam się pod pytanie pana up, kiedy stronka odżyje?

58815786.jpg

Opublikowano

Mogli by dać drop z metków i innych bossów niż rozpruwacz i wiedźma, albo dać wiekszy resp ich a nie na mapce tylko 4-6 bassów z których dropi coś do tego 2-3 9ogonów gdzie nic nie dropi i z 10-15 metinów gdzie też nic nie dropi... moze na mapce są 4 bossy gdzie cos dropi moze to duzo ale jak amsz ok 100lvl+ a podejdzie ci 200+ i zaczyna ci ksuc, no to kurwica bierze..

Specjalista
Opublikowano

Administracja ma serwer w sumie trochę gdzieś bo metki na 110 są na mapkach 180 + co jest całkowicie nie logiczne bo nic z nich nie leci dla graczy z tym poziomem.

giphy.gif

Opublikowano

Że wy tu jeszcze gracie to wam podziwiam- od czasu do czasu wchodzę na serwer i albo offline albo po chwili offline ;)
serwer stoi już dość długo a oni mają nadal problemy ^^

jak dla mnie serwer to strata czasu :)

Opublikowano

Jestem pełen podziwu że serwer jeszcze stoi , administracja dalej robi prywatne konta i bije się na wojnach ? Bo dzięki temu graczy o 3/4 zmalało , nie polecam za szybko można całe eq zrobić , administracja bawi się zamiast pomagać .

GLELTm4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...