Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sealian [Dedyk]

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 834
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wkurwiaja mnie juz japie**** . Bilem metka ninja daggerem wiecie jak jest nim trudno jezeli sie nie ma truty :< oczywiscie metek na 125 i kur wa off wkurwilem sie i prawie kompa rozjebalem-.-

Opublikowano

wkurwiaja mnie juz japie**** . Bilem metka ninja daggerem wiecie jak jest nim trudno jezeli sie nie ma truty :< oczywiscie metek na 125 i kur wa off wkurwilem sie i prawie kompa rozjebalem-.-

Lepiej ogranicz kompa ...

////////////////////////////////////////

Co z tym servem ? kolejny w huja leci ?

Opublikowano

serwer oczywiscie zajeb**** polecam go osobisscie z kolega, ale coz niestety te jebane offy wkurzaja jak ogarna to git wbilem 130 lvl eq jeszcze nie mam ;D fajna zabawa. powiem wam ze szybko sie nie znudzicie ! :>

Opublikowano

Chociaż wydaje mi się, jest w fazie spadkowej bo gra stosunkowo mało ludzi to jest to pewnie plus tego gdyż większość z nich ma max lv + eq, co za tym idzie - nowi gracze bez nerwów mogą chodzić sobie dropić ulepy bo bossy i metki stoją nie ubite a nie jak wcześniej wyczekiwanie na resp bossa z kilkoma osobami. Expi się przyjemnie i bezproblemowo. Jak na razie można serw polecić.

Opublikowano

Logowanie jest On ale swiat off >( wiec nie pogramy do tej pory podobno naprawiaja bugi ale nie jestem pewien :(

A tak zapytam czy na launcher wszystko widac?

elo here

Opublikowano

A tak zapytam czy na launcher wszystko widac?

Nie widać niektórych broni i szkatułek. Szkatułki zobaczysz kiedy wkleisz łatkę, jednak niektóre bronie pozostają bez zmian.

Opublikowano

mam pytanie dlaczego wszystko Online ale pisze graczy online:0 o co chodzi

elo here

Opublikowano

ZAPRASZAM NA SERWER JEST JUŻ ON , ZAPRASZAM DO MOJEJ GILDI W JINNO NaZWA : SPARTA SERDECZNIE ZAPRASZAM , MOJ NICK W GRZE TO : Vetick - Piszcie jak chcecie :D

Zbieram plusiki :)

Moj kanał na yt : youtube.com/user/Vetickxd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...