Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VertigoMt2 [Dedyk]

RoroMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Propozycje :

1.Zmniejszyć DMG mobków

2.Dodać do sklepu stalki,bizu,buty na 54 lvl,oraz bronie na 75 (easy je mają,dlaczego nie easy/4fun ?)

Wbije na serwa,zobacze co i jak ;x

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moja propozycja jest taka, że jeśli zostaną dodane bronie na 75lv do NPC (+0), to na ulepszenie na +7 5 białych pereł--->+8 5 niebieskich---->+9 5 czerwonych pereł

Tak, tak oczywiście... Niech na normalne (nie epikie bronie i zbroje) eq będą miały ulepki od +6 jak typowy HARD.

Człowieku, zastanów się co piszesz, albo zacznij odróżniać easy/4fun od medium/hard albo full hard...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

nie tam bronie na 75 do sklepu... jak juz to bronie na 65 można dodać, a bronie ze śr/um na 75 proponuje dodać na drop z metinów, bosów i ze szkat z bosów. Zwiększyć drop biżuteri na 54 i tarcz 61 i powinno być dobrze.

Opublikowano

Taaak najlepiej dajcie na poczatku 250lvl i 200 sztabek po 2kkk dodatkowo wszystkie hwangi, epiki itp.

Niieee, najlepiej przecież według was trzeba dać na początku 1lvl bez eq! A eq na 1lvl bedzie leciało z ripera! A expa z niego aż 0,01%!!!

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tak, tak oczywiście... Niech na normalne (nie epikie bronie i zbroje) eq będą miały ulepki od +6 jak typowy HARD.

Człowieku, zastanów się co piszesz, albo zacznij odróżniać easy/4fun od medium/hard albo full hard...

Max 2 dni i masz wszystko full... Jak ci będzie za trudno bo nie dasz rady zrobić jednej truty na +9 idź na jakieś hamachi tam od razu wszystko osiągniesz.

Chodziło tylko o bronie na 75lv...

Opublikowano

Max 2 dni i masz wszystko full... Jak ci będzie za trudno bo nie dasz rady zrobić jednej truty na +9 idź na jakieś hamachi tam od razu wszystko osiągniesz.

Chodziło tylko o branie na 75lv...

A jak ty masz zamiar byle jakie gówniane eq dropić z bossów i metinów, to idź sobie na jakiegoś harda, tam będziesz mógł wydropić wszystko! A w sklepach będą tylko poty!

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Bronie 75 wręcz muszą moim zdaniem dropić z metinów bądź bossów, a nie tylko z ripa.

Proponowałbym zwiększenie dropu w v2 na niebiańskie eq i tarcze 61 bo lekko lipa z nimi,

a także zmniejszenie dmg mobkom, szczególnie tym co w nazwie mają "czerwone" i wyglądają jak zarażone z sohan...

grupka respi z metina i mając 150k hp padam jak świnia ^^

Przypomnę, że to jest EASY, a nie medium czy hard, jak tu poniektórym się wydaje ...

Uczeń
Opublikowano

Wystąpiłbym z prośbą o krok w strone Sur oraz Szamanów i zwiększenie max int/sił/zr/wit do 20/25. ;>

ZBIERAM

delete.png

Opublikowano

Wiadomo już co ze startem? Wczoraj czytałam, że dziś w godzinach 14-15, wie ktoś może czy to prawda? :>

Opublikowano

@razielek

Będzie nowa prezentacja , czytaj posty ;)

Będzie nie będzie beta miała się skończyć piątek/sobota. Mamy połowę soboty a serwer nadal w proszku.

Zagrał bym healerem ale leczenie jak zwykle przy 150k hp+ będzie dawać 8k. Podwyższenie ataku standardowo 81 punktów. Za to smok loo przy bonie 25 inta będzie miał dopiero buffy.

2sbu2dv.png

Opublikowano

ja nadal czekam i sie zastanawiam nad 2 serwami gdzie ruszyc z ekipa Rev czy vertigo ale administracja obu serwow nie zasypuje nas konkretami ;/

Uczeń
Opublikowano

Ta... Buffy po 50%,a ninja z trutki 1kk na skila dzięki ludziom ?. Podziękował. ;/

ZBIERAM

delete.png

Opublikowano

mysle ze 20 to maxymalna ilosc i byla by odpowiednia ;)

mam nadzieje ze admin troche sie ogarnie i znajdzie czas bo z tego co slyszalem duzo graczy / jak nie wszystkich/ olewa co napewno nie przysporzy popularnosci serwerowi.

Rozumiem ze ma mase roboty i brak czasu ale takie zycie adma graczy powinien szanowac w koncu to jego przyszle pieniadze ;P

Uczeń
Opublikowano

SigMan, gdyby olewał to by zrobił temat , i koniec, a on się wypowiada, pyta, oczywiste, że nie będzie tu ciągle bo musi to szajstwo jakim jest metin, naprawiać. Więc cierpliwości, cierpliwości. Reklama napewno nie jest tylko tutaj więc, nie tylko tutaj sie wypowiada.

ZBIERAM

delete.png

Opublikowano

Ty mi o pobieraniu nic nie mow z mam nadzieje ze na tym cliencie bety bedzie chodzil serw i dodadza patcha:) bo sie zalamne jak bede musial z swoja predkoscia neta sciagnac jeszcze raz:)

jesli nie patcher to chociaz niech wrzuci pliki do podmianki i recznie to zrobie ;P

Cif dla mnie adm ma byc im bardziej nollajfi tym bardziej ludzi sobie zjednuje jesli sam nie wyrabia powinien miec pomocnikow ja nadal czekam i bede czekal ale gracze przez pytania bez odpowiedzi ida gdzie indziej ;)

Opublikowano

Pobieram... 5min: 0.0... 10min: 0.0 20min... 0.1 [MOC!!] :D

masz chyba internet z drewna mi idzie 1.2Mb/s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...