Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VertigoMt2 [Dedyk]

RoroMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

nie nie nie ;) kasa dropi w huj dobrze ale zostanie zmniejszona exp jest na lajcie ale troche ciezko sie expi i zwieksza ( mam nadzieje ) o 25%

bony wchodza takie 12int sila zr wit 20/10 lud 20k/25k hp 10/15 miecze 2reka sztyle strzaly wachlaze dzwony

bony 6/7 - 15 potwory 25k hp 100 wartosc ataku 10 sila inta zr wit 15 przeszywka 15 kryt

ps kd daja w huj duzo np kd smierci +3 60 % na kryta +0 30na potwory wiec jest sila :D ale niema mocy ;(

z powodu ulepszaczy ... ciezko je zdobyc na kd ale sie mowi trudno:D czy tam trodno huj z tym :D

byl bog z eq ale juz go usuneli jak i z koniem ale wszystko juz jest git i smiga all

tylko bguniety smok ( spore dmg ) moby bardzo silne zmniejszyc ich dmg o 75% i git :>

2 sprawa to riper jak widac na ss"ie ktory podalem wyzej nie bylo nic po 9 pietrze nie bylo ripa ... stracone ponad 30/40 min

i edytujcie tak zeby pieczecie lecialy odrazu 5 z moba i zrobcie 100% na drop mapki zin bo dropilem ja 10min ;/

Pozdrawiam : HuyaPrawda :D

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogło by zostać to że wbije 20k i 25k hp, ale przy absach już to zniwelować i żeby wbijało odrazu np. 20% na dwureke

Czekam z niecierpliwością serwer zapowiada się świetnie

Opublikowano

Cześć, mam pytanie :

Widzę napis "Klient TYLKO na BETA Testy"

Po starcie trzeba będzie pobrać nowego klienta?

Opublikowano

Siema dzis ubilem z cudem Smierc tu jest dowod ss:D

63928821050902774275.jpg

lecz jest w huj silna sporo bije to 1 moby na mapce od 125 bija w huj duzo wszystkie moby bije za duzo !! zmniejszcie dmg ich bo na malym lv gdzie sie ma tylko 300k hp (max) a moby bija po 5/10k a bossy po 60/120 to sorry ale padaja ;/

proszeo dodanie do npc zeczy do slubu i danie zombi na mapcie zombi v1 (od 122lv ) :)

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

człowieku spójrz na to, że ty grasz bodym, to co byś chciał żeby Ci bili po 1k albo najlepiej wcale? Jak ktoś gra mentalem albo surką wp to mu biją mało i te statystyki są normalne. Tak sam na xenoxie, mówisz, że smok bije dużo. Ja byłem top2 na xenoxie i jak mialem 250 lvl to z drugim typem co mial 250 lvl ledwo ubijalismy smoka na ostatnim poziomie atlantydy. A co dopiero mówić żeby ubić go samemu. Po to bosy są takie silne. Nie ubija się go samemu tylko z grupą...

Opublikowano

Lauchera masz w Dla Moderatora.

Dmg mobów konkretnie powiedzcie. Tzn. Jakim mobom mam zmniejszyć DMG. Dajcie liste to to zrobie.

Z tym riperem to na 80% zbugowane DT. Zrobie nowe DT które bd. Się różnić albo poprawie obecne.

Co do max bonów to nic trudnego Mogę zrobić.

SwichBot na Vertigo NIE DZIAŁA. Osobiście testowałem czy pójdzie i jedyne

Co sie działo to wyskakiwały errory i bs sie offał.

Oczywiście jak KaMeR udostępni nowego to pewnie pójdzie, ale za to perm.

Rozważamy ze sponsorem dodanie reklamy na kamera, takiej jak ma Azmal.

Do km też dodamy.

Opublikowano

Jeśli dodamy go wgl. To tylko dla tych osób które grają na kilku serwerach by mieli wygodniej.

Posiadanie km nie wiąże się z banem. Używanie jego funkcji np. Sh, wh, bs to grzech który grozi permem ;)

Opublikowano

@PIOTREK126p Bronie lecą z Ripera. DT za chwile wrzuce nowego questa aby nie było zbugowane.

@Diviniity Serwer na 99% Startuje Dzisiaj!

Client zostanie wkrótce udostępniony w NOWEJ PREZENTACJI!

Opublikowano

To bronie 75 z ripa ? Niedawno pisałeś

" No ale wracając do rzeczy. Broni najprawdopodobniej nie dodamy do NPC bo byłoby to zbyt łatwe. Tu już wy musicie podjąć decyzję - albo do dropu z metków albo do dropu z bossów. Jak komuś nie chce się, możemy dodać trutkę do IS'u, żeby było prościej. "

To w końcu jak z nimi ?;x

Opublikowano

Proponuję dać bronie 75lvl do npc... Przez taki drop rip będzie cały czas zajęty... To nie ma znaczenia czy to easy czy 4fun. Na easy są te bronie w sklepach, a na easy/4fun to za łatwo? Jeszcze dolicz sobie ulepki, które trzeba będzie dropić...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tak jak up napisal

Jak narazie tu server przypomina srednio trudnego medium'a bronie tylko z ripa, w v2 zadko co poleci biuzteria na 54 i tarcza61 ;x

Przerwa w grze

Opublikowano

Moja propozycja jest taka, że jeśli zostaną dodane bronie na 75lv do NPC (+0), to na ulepszenie na +7 5 białych pereł--->+8 5 niebieskich---->+9 5 czerwonych pereł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...