Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VertigoMt2 [Dedyk]

RoroMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To NIE JEST 4Fun dziewczyny i chłopaki. To jakby to ująć.. Mocne Easy. Easy na wyższym poziomie ;) No ale wracając do rzeczy. Broni najprawdopodobniej nie dodamy do NPC bo byłoby to zbyt łatwe. Tu już wy musicie podjąć decyzję - albo do dropu z metków albo do dropu z bossów. Jak komuś nie chce się, możemy dodać trutkę do IS'u, żeby było prościej.

Mam do was jeszcze kilka pytań :

* Co sądzicie o zbrojach? Czy nie dobrze by było usunąć jakieś 3-4 zbrojki, a te które brzydko wyglądają graficznie podmienić tekstury?

* Co zrobić z mapką na 100 lvl? Mam co raz więcej pytań na ten temat.

Jeżeli macie jakieś sensowne, racjonalne i dobre pomysły, zapraszam do pisania albo tu, albo do PW na MPC.

Co do mapy to powiększy, a jeśli chodzi o zbroje to było by można zmienić wygląd na jakiś świecący, coś takiego, no i kolory pozmieniać.

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To NIE JEST 4Fun dziewczyny i chłopaki. To jakby to ująć.. Mocne Easy. Easy na wyższym poziomie ;) No ale wracając do rzeczy. Broni najprawdopodobniej nie dodamy do NPC bo byłoby to zbyt łatwe. Tu już wy musicie podjąć decyzję - albo do dropu z metków albo do dropu z bossów. Jak komuś nie chce się, możemy dodać trutkę do IS'u, żeby było prościej.

* Co sądzicie o zbrojach? Czy nie dobrze by było usunąć jakieś 3-4 zbrojki, a te które brzydko wyglądają graficznie podmienić tekstury?

Jeżeli macie jakieś sensowne, racjonalne i dobre pomysły, zapraszam do pisania albo tu, albo do PW na MPC.

Co do zbroi ją bym radziła wywalic połowę i dac co większy lvl i zostawić te najładniejsze ._.
Opublikowano

Mam jeszcze takie pytanie,czy bony(1-5)bedą w miare normalne czyli np. 5k,czy też będą z kosmosu np. 30k?? ;d

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Ściągam klienta i będę grać ninja dager nick Saguaro niech mi ktoś tylko weźmie tą nazwę to zajebi... :P A i są już jakieś gildie porobione z ts??

Kocie serwer jeszcze nie wystartował,dopiero Beta Testy były więc jak mogą być gildie i to jeszcze z TS'em :D

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

I jak link do forum kiedy bo chcę napisać podanie ;-)

Opublikowano

Kocie serwer jeszcze nie wystartował,dopiero Beta Testy były więc jak mogą być gildie i to jeszcze z TS'em :D

Wiesz nie jestem Kotem tylko dopiero zacząłem czytać kom i się dowiedziałem wiec sorry za spam ale mogli już zrobić ts by przynajmniej można robić gildie potem tylko zakładasz w metinie i tyle...:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A właśnie jakiś TeamSpeak 3 jest prosiłbym o IP :)

Ten Klient to RyKoXMT2? !

Opublikowano

Na razie tylko nieliczni mają link do strony głównej i IP ts.

@Edit

Zbroja z Czarnej Stali+9 ---> 70lv
Szmaragdowa Zbroja +9 ---> 90lv
Rubinowa Zbroja +9 ---> 110lv
Zbroja Hwang ---> 130lv
Królewski Hwang --->150lv
Biały Hwang ---> 170lv
Czarny Hwang ---> 190lv
Czarna Zbroja Hwang ---> 210lv
Niebieska Zbroja Hwang ---> 230lv (Jest najładniejsza zwłaszcza na Ninji)
Cesarska Zbroja Hwang --->250lv (Potrzebna zmiana wyglądu tekstur)
Tak mógłby wyglądać system ulepszeń tekstur, te krwawe, złote, zielone itp. zbroje są niepotrzebne i badziewne... :rolleyes: Lepiej też chodzić do "kowala" co 20lv niż co 10. <3
Jeśli tylko chcesz mogę też dać pomysł co do bonó w poszczególnych zbrojach.
Opublikowano

@up przyda się ale te zielone są najfajniejsze ;dd i przydałoby się co 20 lvli minimum to 15 nie co 10 bo to bezsensowne a bronie mogą być

Opublikowano

Serwer ok. Fajnei sie expi, yang dobrze dropi.

@OFF, podeśle ktoś pliki odpowiadające za wygląd itemów?:D Dam limicik +.

Opublikowano

Witam, mam trzy pytania.
1. Czy ten launcher który jest podany w prezentacji i łatka, będą działaś na oficjalnym starcie serwera?
2. Czy ten serwer wystartuje napewno w sobotę o 15 czy też może wcześniej?
3. Czy w grze lub w IS będzie dostępny zwój zmiany profesji ?

Opublikowano

Bd kd ludzi / um itd? Jak tak to ja podziekuje.

Taka propozycja zmniejszcie ilosc ulepek bo tak xenoxem JEB*E ze oho ..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

@gimi19968

Mozesz wstawic bronie ninja/szaman jestem ciekaw jakie będą a czy fajne to my juz ocenimy :P

Nie wiem czy taki system ulepszeń będzie to tylko propozycja była.

Opublikowano

co do kd ludzi i kd um to też bym wolał żeby ich nie było. Bo wtedy to nie ma normalnej gry na serwie tylko każdy schodzi na hita... I znalazłem parę błędów do poprawy, niech sie odezwie do mnie na pw ta osobą która zarządza tym serwerem.

Opublikowano

Bardzo polecam wam dodanie tych oto zbr :) ze Świetej pamieci servera Aresthia <3 odpoczywaj w pokuju

oto zbr :) tu macie link do wygladu all zbr :)http://www.mpcforum.pl/topic/836657-aresthia-dedyk/

41003802687175753758.png15450926953499147403.png07821004963134864771.png67776407119369739401.png

Polecam dodanie tej 1 tej 2 i tej ostatniej :) tak samo dla all klas :)

a tak ze 1 z broni dla wojownika i sury wp :)

broniewojownik.png ten 4 miecz ( wygladajacy jak miecz 2 reczny ) a takze broni 2 recznej 6 :)

mozecie rowniez dodac niektore bronie dla ninji i szamana :) oto bronie :D

92461203058564145179.png85972192000217140724.png02803518982392722283.png

a to ten miecz wygladajacy jak miecz 2 reczna :D135lv.png

a tu pozostale :)

200lv.png

105lv.png

90lvj.png

\\ oby jutro server wystartowal <3

KTO ZA DODANIEM TYCH BRONI I ZBR LIKE !!

oczywiscie nie wszystkich tylko te najladniejsze :)

np miecz na 135 :)( wygladajacy jak bron 2 reczna ) :P

POZDRO :D

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

Można by z 2-3 zbroje odjąć, ale nie przesadzajmy ;p Skoro 250 max i ulepszacze z metków w miarę będą dropić to duża ilość zbroi wskazana wręcz :) Jeśli chodzi o mapke 100 to mi pasuje , tylko dostęp mógłby być od 95, ot co !

A co do broni 75 to jak najbardziej za dodaniem ich , może do metków +95 ? Może jako drop w red lesie ? Albo z all bossów ? Bo opcja z chodzeniem na dt, mi jak wielu graczom się nie widzi ;p Musi być przystępna, skoro z niej dalej się robi kolejne bronie.

Proponowałbym także, choć nie wiem czy już tak nie jest, 100% na wejście kd i ulepszenie ^^

To teraz pozostaje czekać na start, miejmy nadzieję że udany i jutro w godzinach wieczornych !

pzdr.

Opublikowano

Można by z 2-3 zbroje odjąć, ale nie przesadzajmy ;p Skoro 250 max i ulepszacze z metków w miarę będą dropić to duża ilość zbroi wskazana wręcz :) Jeśli chodzi o mapke 100 to mi pasuje , tylko dostęp mógłby być od 95, ot co !

A co do broni 75 to jak najbardziej za dodaniem ich , może do metków +95 ? Może jako drop w red lesie ? Albo z all bossów ? Bo opcja z chodzeniem na dt, mi jak wielu graczom się nie widzi ;p Musi być przystępna, skoro z niej dalej się robi kolejne bronie.

Proponowałbym także, choć nie wiem czy już tak nie jest, 100% na wejście kd i ulepszenie ^^

To teraz pozostaje czekać na start, miejmy nadzieję że udany i jutro w godzinach wieczornych !

pzdr.

z tym ulepszaniem ci racje przyznaje :) jeszcze kd do max +9 i 2 xenox ;d (tylko zeby administracja nie sellala eq znavi i bugow niebtylo ) :D

i 2 aresthia ( dlatego aresthia iz to byl boski server :D ) :D

a do mapki na 100lv tez ci racje przyznam ale powinne zostac powiekszone spoty i resp mobow ;)

dobra spierdalam pograc w ca nara all :D

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

Fajnie by było jakby usunęli 3/4 ulepszaczy, powiększyli mapke od 100lvl i zrobili od 95lvl.

Broni dużo zbroji też i to jest super :D

@Snickers93 broń od 75 z metków od 95+ pomyśl ...

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...