Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VertigoMt2 [Dedyk]

RoroMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To powodzenia jak czekaja na maszyne, wrzucanie serwera na dedyka + zabezpieczenia trwaja pare ladnych godzin. Watpie aby start odbyl sie dzisiaj (jezeli to prawda z ta maszyna)

xD ale ale

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

admin mowil ze zmniejszy dmg mobow dodal juz niekote zbr i bronie

pisal na servie ze client nowy sie juz wrzuca teraz wystarczy czekac :)

Będzie nie będzie beta miała się skończyć piątek/sobota. Mamy połowę soboty a serwer nadal w proszku.

Zagrał bym healerem ale leczenie jak zwykle przy 150k hp+ będzie dawać 8k. Podwyższenie ataku standardowo 81 punktów. Za to smok loo przy bonie 25 inta będzie miał dopiero buffy.

max inty to 12 wiec pozdor :) a w 6/7 10 ;)

do H@

\\

jesli nie zmniejszysz dmg mobow na mapce 125 135 i innych nie gram tu wale to z takim dmg mobow powodzenia

dmg czerwonej smierci za duze dmg smierci za duze dmg mobow wypadajacych z metka i nie tylko z metak takze na expowiskach za duze

1 slowem wszystkie metki powyzej 100lv a takze moby z groty maja dmg o 400% za duze prosze o zrobienie cos z tym a takze o zmodyfikowanie ulepszaczy

ps

mam na becie juz 143 lv i wciaz niemoge zrobic broni bo brakuje mi 1 pierdolonego ulepszacza zlotego certyfikatu -.-

pozdro HuyaPrawda

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

No to ładnie start mial byc wczoraj ;d potem dzis o ok 12/13 niedawno o 15 teraz o 18 moze lepiej odrazu powiedziec ze server wystartuje za pare dni ...

Przerwa w grze

Opublikowano

No to ładnie start mial byc wczoraj ;d potem dzis o ok 12/13 niedawno o 15 teraz o 18 moze lepiej odrazu powiedziec ze server wystartuje za pare dni ...

admin pisal przeciez ze wystartuje w piatek w godzinach wieczornych lub w sobote godziny popoludniowe lub wieczorne wchodz do gry sprawdzaj info lub czytaj posty a nie czytasz ostatnio dodany post jakiegos pedala co pisze na szkoda servera

cierpliwosci ... kazdy server nie wystartowal punktualnie nawet pl wiec ogar

cierpliowsc cierpliosc i jeszcze raz cierpliosc !!

Istny Diabel/// tak a co

Opublikowano

SigMan- uwierz mi, nie tylko ty chcesz napierdalać, moja sytuacja jest wyjątkowa, nie grałem w metka od momentu patcha na xenoxie, który wprowadził zbroje aż do 250. Taką mam ochotę expić, że jak otworzą serwer to pewnie nie rusze sie nawet do WC przez najbliższy czas... ;D

to mam nadzieje ze jakas gildyjke razem skrecimy i bedziemy nollajfic razem ;p

Opublikowano

kto ci podał , że start miał być wczoraj przecież od paru dni pisze ,że start 09.02
Opublikowano

@adam12345

''Skończyły się już testy beta.

Teraz mam kilka dni na poprawę zgłoszonych bugów oraz dodanie nowości.

W Piątek udostępnimy OFICJALNĄ prezentacje ze wszystkimi zmianami.

W piątek wieczorem lub sobote w południe otwieramy serwer oficjalnie.''

str3

Przerwa w grze

Opublikowano

I co z tego że 12 inta i 10 w 6 i 7 skoro healer znowu zostanie wydymany na leczeniu. Ja jebe miliardy hp na postaci, a leczyć się będę po 8k po żaden geniusz nie wpadł na to że, skoro jest pierdyliard hp na postaci to wypadało by i zwiększyć skil który to hp odnawia. I tak porównując profki heler vs smok wychodzi że smok ma buffy 80+ niesamowite hp + szansa na podpalenie z 2 skili, a heler 4 skilie ( odpada leczenie i zwiększenie ataku bo tym się nikt nie interesuje) i żeby mieć % na krytyka musi mieć w miarę ogarnięte eq do tego 25% na omdlenie z 1 skila.

I nie piszcie mi tu że mogę wsadzić % do eq na omdlenie czy otrucie bo heler hitający jest jak zółw gwałcący kamień.

2sbu2dv.png

Opublikowano

@CiF i SigMan

mam nadzieję ze skręcimy gildie bo także mam zamiar maniaczyć :D tylko oczywiście Jinno :)

no ja zawsze w czerwonych wiec nie wiem czy bede potrafil grac pod innym kolorem choc nie przykladam do tego wiekszej wagi zobaczymy jakie krolestwo Cif chce wziasc ;p

dla mnie musi byc patcher bo jesli nie bedzie predko nie bede mial okazji sciagnac calego klienta ;/

Opublikowano

dzieje sie dzieje :D prezka nowa niedlugo podono bedzie :P klient juz sie wrzuca ( tak pisal H@ )

o 18 podobno bedzie juz on :)

pozdro ide grac w combat arms :D troche fragow ponabijam xD

dziwne ze moderator zadne nie zamnol teamtu o.O

Istny Diabel/// tak a co

Opublikowano

/\/\/\

Oby bylo warto..

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

chyba zaczol sie reset bo lognelo pisze ze ch wylaczone jest moc i sila jest reset ( chyba) :D

Ja sie nawet zalogować nie mogę a inni grają co jest ?

bo server off jest narazie chyba reset

Istny Diabel/// tak a co

Opublikowano

@Up

Pisze przecież w prezce że to jest tylko client na bete, prawdopodobnie będzie nowy client.

bd nowy client . jeśli chesz pogadac z adminem to sciagnij latkę jest w prezce i po pobraniu wejdź w nią i i kliknij przeczytaj To tam jest nr gg admina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...