Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VertigoMt2 [Dedyk]

RoroMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to wiadomo kiedy ON? I ogólnie do kiedy te beta testy? Czy to już official?

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

No to wiadomo kiedy ON? I ogólnie do kiedy te beta testy? Czy to już official?

To jest beta , z czego mi wiadomo skończy się w ten piątek lub sobte ale nie jestem pewna na 100%

to było o 16:53 a jest 17:54 co tak długo naprawiają ??

Nie wiem co naprawiają . . .

Opublikowano

Skończyły się już testy beta.

Teraz mam kilka dni na poprawę zgłoszonych bugów oraz dodanie nowości.

W Piątek udostępnimy OFICJALNĄ prezentacje ze wszystkimi zmianami.

W piątek wieczorem lub sobote w południe otwieramy serwer oficjalnie.

Opublikowano

Widzę serw ciekawy, mam 2 pytania.

1. Z czego dropi się bronie na 75?
2. Czy jest forum? Jeżeli jest poproszę link na pw.

Ponawiam pytania ._.

Opublikowano

E to nie opłaca mi sie grac xdd. Wole poczekać i w piątek grać na Revolutionie :))

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

@Ainsley Bronie 75 dropią z ripka i śmierci.

Jednak rozważam dodanie ich do handlarza.

Forum na 80 % będzie dziś.

Opublikowano

@Ainsley Bronie 75 dropią z ripka i śmierci.

Jednak rozważam dodanie ich do handlarza.

Forum na 80 % będzie dziś.

Dziękuje za odpowiedz.

Co do broni skoro z nich robi się epickie to trochę przesada ,że tylko z ripa , z drugiej strony u handlarzy to trochę za łatwe . . . Ja bym sugerowała drop z jakiś metków, lub z mobów w atla .

Opublikowano

E to nie opłaca mi sie grac xdd. Wole poczekać i w piątek grać na Revolutionie :))

Ale po co nam to mówisz? Jakaś reklama serwera ze skopiowanymi plikami?
Opublikowano

3 tysiące postów z prośbą o download, gdzie na pierwszej stronie HA podał.

Opublikowano

Zagrałem i średnio polecam...

Polecasz średnio, czyli trochę Ci się spodobał serwer. Przed oficjalnym startem serwera ma być kilka nowości.
Opublikowano

server cud miud albo miod chuj z tym :D server polecam administracja ogarnieta niby gotowiec co z tego ze gotwiec nie graliscie to nie piszcie.

Skoro wam sie server nie podoba to czemu piszecie w temacie ?? nie podoba sie to wyjaz zrobcie lepsze pzodro -.-.

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

To NIE JEST 4Fun dziewczyny i chłopaki. To jakby to ująć.. Mocne Easy. Easy na wyższym poziomie ;) No ale wracając do rzeczy. Broni najprawdopodobniej nie dodamy do NPC bo byłoby to zbyt łatwe. Tu już wy musicie podjąć decyzję - albo do dropu z metków albo do dropu z bossów. Jak komuś nie chce się, możemy dodać trutkę do IS'u, żeby było prościej.

Mam do was jeszcze kilka pytań :

* Co sądzicie o zbrojach? Czy nie dobrze by było usunąć jakieś 3-4 zbrojki, a te które brzydko wyglądają graficznie podmienić tekstury?

* Co zrobić z mapką na 100 lvl? Mam co raz więcej pytań na ten temat.

Jeżeli macie jakieś sensowne, racjonalne i dobre pomysły, zapraszam do pisania albo tu, albo do PW na MPC.

Opublikowano

To NIE JEST 4Fun dziewczyny i chłopaki. To jakby to ująć.. Mocne Easy. Easy na wyższym poziomie ;) No ale wracając do rzeczy. Broni najprawdopodobniej nie dodamy do NPC bo byłoby to zbyt łatwe. Tu już wy musicie podjąć decyzję - albo do dropu z metków albo do dropu z bossów. Jak komuś nie chce się, możemy dodać trutkę do IS'u, żeby było prościej.

* Co sądzicie o zbrojach? Czy nie dobrze by było usunąć jakieś 3-4 zbrojki, a te które brzydko wyglądają graficznie podmienić tekstury?

Jeżeli macie jakieś sensowne, racjonalne i dobre pomysły, zapraszam do pisania albo tu, albo do PW na MPC.

Mi wszystko na becie pasiło mapka na 100 okej zbroje tak samo bronie tez spoko jak to mocne Easy to mysle ze moze tak zostać....

a co do broni to albo do npc albo drop z atli. z mobów tylko zeby był dobry drop.

Opublikowano

mapka na 100 ok zbrojki tez tylko ta na 250lv mozna by bylo jakos urozmaicic wiesz oco kaman zeby byla ciut wieksza od innych i czyms sie wyruzniala ;p

truty moza dodac do dropu z all metkow np z metka 5-45 5% na drop truty itp a z metkow atla 100% ;d

PIERDOLE do piatku/soboty pogram w Combat Arms :D

dziekuje za uwage xD

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

mapka na 100 ok zbrojki tez tylko ta na 250lv mozna by bylo jakos urozmaicic wiesz oco kaman zeby byla ciut wieksza od innych i czyms sie wyruzniala ;p

truty moza dodac do dropu z all metkow np z metka 5-45 5% na drop truty itp a z metkow atla 100% ;d

PIERDOLE do piatku/soboty pogram w Combat Arms :D

dziekuje za uwage xD

Hmm kolor mi dal lol :D a metkow atla dac moze ze 60 % na plecenie 1 broni . Bo broni na 75 jest : cos okolo 5 ;d czyli 60 % na 1 bron i tak na 5 :D Wiecie oco mi chodzi :D

A z bossow Np. Z wodza orkow 10 % , krolowa 20% , zolw 1% (1 dlatego ze tylko 1 postac go moze ubic.) , zjawa 30% , 9 ogonow 30% , z ripa 100/smierci 100 Cos w tym stylu :D

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

@zgadzam się z upem ale co do żółwia się nie zgodzę .. on nie ma abs na pięści dodaj wartość ataku w 6/7 jeśli będzie na officialu i go rozwalisz ;d

Opublikowano

To nie jest 4Fun,zbroja która daje 500k pż,narazie się spotkałem z takim czymś tylko na 4Fun :D

Co do zbroi,oczywiście trzeba usunąć pare zbroi,a te z painta pozmieniać na jakiś lepszy wygląd.

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

To nie 4Fun , bo hp zbroi zmienimy :?P Mapka na 100 lvl chyba też musi być zmieniona bo są skargi że za mała. Tak, po trucie robi się bronie ze śr.

Zbrojki usuwamy niektóre i zmieniamy wygląd reszty, które brzydkie :D Drop zwiększymy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...