Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VertigoMt2 [Dedyk]

RoroMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok próbuj teraz. Jak nie wyjdzie to jeszcze raz wypakuj łatke.

Mam pytanie> Czyli z miecz bojowego itd nic dalej sie nie robi tylko z broni ze sr ? :D

Opublikowano

Wszystko poprawiłem, łatkę też na nowo wgrałem, jednak teraz pisze, że konto nie istnieje. :(

Opublikowano

Chłopaki. Nowa prezentacja na temat serwera już w piątek. Edytowane zostało prawie all, na prośbę testerów ;) Owszem pliki od RyKoX ale gruntowne zmieny jak w sys ulepek jak i całym serwie :) Czekajcie do piatku :D

Opublikowano

@up nie tylko chłopaki... ale ciesze się

ps jeśli komuś nie działa bo niepoprawny login czy coś to zamiast ID wpisujecie NICK który tam wpisaliście..

Opublikowano

A ma mp-ytanie jesli teraz pobiore clienta to znopwu bd musial pobierac ? czy ten juz jest oficjalny ?

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

100% zagram z tego powodu ,że Xen***mt2 stał się nudnym serverem a ten ma coś podobnego do tego serva to zagram

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

gram gram gram a tu nagle wywaliło. po odczekaniu <bo to kolejny raz> pisze że zostaniesz potem zostałeś a na koniec logowanie i nic.. czekam minute i nadal nic jak biorę wpisuję passy znowu to samo

@edit działa

Opublikowano

Widzę serw ciekawy, mam 2 pytania.

1. Z czego dropi się bronie na 75?
2. Czy jest forum? Jeżeli jest poproszę link na pw.

Opublikowano

@up nie koniecznie bo może wystartować też w sobotę. to zależy kiedy będzie nowa maszyna. a wiadomo że nie zawsze wszystko idzie zgodnie z planem

Opublikowano

To w ogóle działa? Bo nwm xD

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...