Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VertigoMt2 [Dedyk]

RoroMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bronie 75 do sklepu, ewentualnie do dropu z metkow 65+, przecież to na nich opiera się system ulepszeń, a nie na broniach 65. jak będą leciały tylko z ripa to przez kilka pierwszych dni będzie takie ksucie i wojny o dt że to szok.

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

SigMan cierpliwości paniecku ;D

razielek, nie warto, uwierz mi, xD Zbyt dużo męczarni, zachodu, foszki i minki.... Trzeba napierdalać ;).

ZBIERAM

delete.png

Opublikowano

Cif ja chce juz napierdalac :D siedze u panny ona jakies ciasta i inne rzeczy robi na wieczor a ja nie mam co robic ;D wieczorem bede pil i sie zdenerwuje jak dopiero wieczorem postawia serwery ;P

no i ja sciagam od paru h clienta mam nadzieje ze bedzie chodzic a Roro wrzuci pliczki do uzupelnienia.

Uczeń
Opublikowano

SigMan- uwierz mi, nie tylko ty chcesz napierdalać, moja sytuacja jest wyjątkowa, nie grałem w metka od momentu patcha na xenoxie, który wprowadził zbroje aż do 250. Taką mam ochotę expić, że jak otworzą serwer to pewnie nie rusze sie nawet do WC przez najbliższy czas... ;D

@danio106 poczytaj posty, pisane było iż możliwe, że będzie dopiero wieczorem. Wczoraj było pisane...

ZBIERAM

delete.png

Opublikowano

A niech ch*j strzeli ten serwer. Żadnego info, stronki nie ma. AvonisMT2 też miał ruszyć dzisiaj, już przełożyli na 12/13 luty. Żadnego nowego, fajnego easy/4fun obecnie nie ma. Albo stare, albo syfiate, albo padają ( Aresthia ), albo same hardy/mediumy. Pie*dolę coś takiego, idę grać w Skyrim.

Opublikowano

proponuje zeby bony byly maxymalne po 15 :) i hp 15k. bronie do dropu z metinow .aaaaa mapa na 100 jest spoko ale bardzo tam laguje. mozna zrobic patch dla nie ktorych ze moby to psy i wilki ;]

Opublikowano

Mam pytanie.

Serwer dziala i grac mozna? bo juz clienta sciagam.

Serwer nie dziala , a client ktorego sciagasz jest tylko na bete , ktora juz sie raczej skonczyla , trzeba czekac na glownego clienta i start serwera jesli dobrze mysle.

Opublikowano

admini czekają na nową maszynę w krutce serwer on !

W krutce? Po polsku to ile mnie więcej jest?Czy wy czytacie swoje posty przed wysłaniem? Przecież podkreśla wam błędy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...