Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RAP JEST DLA CZARNYCH.

Wypierdalaj rasisto z tematu, jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie ośmieszaj i idź graj w Lola ...

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak ja nie trawie buczera, chce na chama byc tak bardzo z ameryki a v i zeus mu tak wjebali płyte ze ja na jego miejscu bym w ogole nie wypuszczal tego

przynajmniej producentów mamy dobrych, bity często są na światowym poziomie, a u niego na płycie bitowo nawet ok

Opublikowano

WRÓCIŁEEEEM! godzina obsuwy.

Po 1: temat jest o polskim rapie więc nei wjeżdzaj mi tutaj non stop z zagranicznym .. aczkolwiek też nie mam pojęcia zerowego na ten temat, ale nie wystarczający by się tu wymądrzać..

Po 2: nie zamilkłam tylko nie mam ochoty pisać z pajacami, którzy nie potrafią znieść tego że ktoś ma inne zdanie. Jak również nie potrafią napisać jednej odpowiedzi nie obrażając osoby z nimi się nie zgadzającej.

Po 3 najważniejsze: 2/3 polskiego rapu to jakaś totalna padaka, a 2/3 raperów to jakaś chujoza... I nie mów że się z tym tak strasznie nie zgadzasz, bo w postach wyżej co kolejnych dennych raperzyn sam wymieniasz, więc to znaczy że też to widzisz (co nie znaczy że z powyższymi się nie zgadza, bo o wymienionych ostatnio mam podobne zdanie).

Ale jak byś nie zrozumiał, bo zauważyłam że czytanie ze zrozumieniem to nie jest twój atut (prosty przekaz specjalnie dla ciebie):

Z całego polskiego rapu jakaś 1/3 to dobrzy raperzy, reszta to jakaś kiepska parodia.

Amen.
Skończyłam wypowiedzi w tym temacie :)

Hahaha, ale wiesz, że nadal pierdolisz i nie podałaś konkretów? No o kim pisałaś i kogo słuchasz? Nie powiesz, bo wyjdzie, że chuja wiesz o rapie i nara.

Ten Buczer jest, kurwa, asłuchalny xD

Zeus i VNM mu płytę wpierdolili.

Potwierdzam. Wjebali go.

Wleciało i oczywiście nudne, ale przynajmniej złożył podwójny (ŁOOOOOOOOO)

Tera ty, harders, jesteś parodią. Wklejać takie obrazki jak ty, to trzeba być mocno zgimbionym. Nie wiem po co ty tu piszesz.

e:

Będzie fizyczeek, Mati nie ma hajsu xD

e: Aha, i Ddik rozjebał.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

WRÓCIŁEEEEM! godzina obsuwy.

Hahaha, ale wiesz, że nadal pierdolisz i nie podałaś konkretów? No o kim pisałaś i kogo słuchasz? Nie powiesz, bo wyjdzie, że chuja wiesz o rapie i nara.

Ten Buczer jest, kurwa, asłuchalny xD

Potwierdzam. Wjebali go.

Wleciało i oczywiście nudne, ale przynajmniej złożył podwójny (ŁOOOOOOOOO)

Tera ty, harders, jesteś parodią. Wklejać takie obrazki jak ty, to trzeba być mocno zgimbionym. Nie wiem po co ty tu piszesz.

e:

Będzie fizyczeek, Mati nie ma hajsu xD

e: Aha, i Ddik rozjebał.

singiel słonia = gimby się zajarają + 20% wiecej preorderow sprzedanych, jak dla mnie Słoń jest ok ale nie jest swiadom tego jakich ma slucahczy ;/

Opublikowano

Elo mordeczki. Wczoraj trochę w szerokie wody popłynięte na urodzinych superludzi to teraz wpływa wywiad z KęKę Radom. Ahoj kapitanie, aye aye, życie to western.

1. Każdy kiedyś zaczynał, większość od chujówki jakiejś. Czy podczas

swojej kariery bałeś się kiedyś, że wylądujesz na portalach typu RapBeka

bądź w temacie 'Beka z loklnych raperów'?

Kękę: Jak zaczynałem to nie było internetów:) Ba!! Niczego hurwa nie było.Takie rzeczy.

2. Co sądzisz o ruchaniu groupies? Fajne? Uprawiałeś taką formę

interakcji z fanami? A może propsujesz to, ale masz stałą superpannę?

Kękę: Zamień gruopies na "miłe dziewczyny", ruchanie na " elegancko

spędzony wieczór" i już przestaje to brzmieć strasznie. Życie.

3. Kiedy pierwszy raz zawstydziłeś się, że jesteś hiphopowcem?

Kękę: Jak mnie chrzęsnica na imieninach chciała autograf dla kumpla z klasy:0

4. Teraz czas na skończenie tej pedałówy wzajemnej adoracji w polskim

rapie i kilka słów gorzkiej prawdy. Z którym producentem/raperem nigdy

byś nie współpracował i dlaczego?

Kękę: Jak ktos jest chujowy to

nie słucham. Niektórzy słuchają żeby pozniej mówic jaki ktos jest

chujowy:) Nie lubie, nie znam, w chuju mam.

5. Co uważasz za najbardziej żenujące/śmieszne w polskim rapie?

Kękę: "Kariery" przygotowywane z góry. Typy nim wejdą do studia już

wiedza tytuły płyt, nazwe wytwórni , mają logo i ogólnie kurwa

biznesowe podejscie. W chuju mam to.

6. Jaki masz stosunek do tlumaczenia wersow raperow z usa? Propsy czy nie? Dużo takich akcji wyświrowałeś?

Kękę: Znam na pamiec kazdy numer 2Paca. Jak z kolezkami pilismy wódkie x

lat temu u mnie, zawsze zatrzymywałem co 5 sek na jutubach żeby im

tłumaczyć co za kozak wers. Dlatego np. Francji nei słucham regularnie

bo ni chuj nie pojmuje co oni do mnie mówią.

7. Jaka jest twoja największa porażka w dotychczasowej karierze?

Kękę: Kariera-srera. Nie lubie tego słowa tak jak "artysta". Jaki ze mnie artysta i jakie to moje nawijanie jest karierą?

8. Czy jesteś zadwolony ze swojego fanbase'u czy chciałbyś coś w nim zmienić?

Kękę: Co to fanbejs? Że słuchacze? Wiadomsko, że najlepszych mam:) Jak każdy

9. Którą płytą ze swojej osobistej kolekcji najchętniej zagrałbyś w frisbee?

Kękę: Nie mam płyt. Nie gram we frisbi.

10. Wolałbyś uprawiać seks z najbrzydszą kobietą na świecie czy z najprzystoiniejszym mężczyzną?

Kękę: Co to pytanie wymyslil? Badajta tych swoich redaktorów pod katem normalnosci and szit

Jak ktoś chce się pośmiać to polecam tematy ze ślizgu: Popkiller młode wilki 2013 i Bonus RPK dobry człowiek 2013 icon_bag.gif

Opublikowano

slizg jest masakryczny, niszczy mi mózg :D

Jest tam dużo ciekawych tematów ale niektóre ryją banie mocno, wyczytałem że jakaś tam ryfa może dorównać Wdowie i dostałem bluscreena jak sobie puściłem jej kawałek na kanale HG.

eminem-marshall-mathers-cover-art-9.20.2

Widziałem wcześniej ale zapomniałem wstawić, piękna, no i followup do 1.

Opublikowano

Jakiś miesiąc temu odkryłem Hopsina, systematycznie słuchałem jego płyt, nie mogłem się do niego przekonać, mimo iż ciągle jego tracki chodziły mi po głowie, w końcu coś we mnie pękło, stwierdzenie? Pierdolony kot, dobry przekaz, mega wyjebany flow, bity kosmos + jest na prawdę pozytywny.

ten wers gniecie:

Soulja Boy you got a corny flow
So you can suck my fucking dick through a glory hole

Opublikowano

Był ktoś we Wrocku na Masta Ace'ie? Ponoć Laik świetnie sobie na supporcie poradził. :rolleyes:

Podobno przyjechał, napierdolił się opór i nie zagrał bo go wyjebali. Ktoś jeszcze pierdolnął że go wywalili z Addixów ale nie wiem czy to nie ściema.

Rozkurw.

Co do lajka, złota palma dla niego, skończył jak Raca -z niczym.

Jodsen i 2Sty nadal przeciętnie, Gedz pokazał klasę.

Opublikowano

chwila slabosci lajka i go wyjebali, imo on ma taki fejm ze raczej nie upadnie, a moze z tego jakis beef sie zrobi :D

Fejm, jaki fejm? Fejm nabił przez pociski na Pezeta, diss na Tomb`a i beef z Solarem. Sama prawda, bez tych beefów, mało kto by go znał. :)

Zajebisty track, szkoda że tylko 5k wyświetleń. :/

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Fejm, jaki fejm? Fejm nabił przez pociski na Pezeta, diss na Tomb`a i beef z Solarem. Sama prawda, bez tych beefów, mało kto by go znał. :)

no ktos taki jak ty na pewno by go nie znal, bo jak sluchasz takich guwniakow ktorzy do cisneli to on ich pojechal, proste, nie pozostal bez odpowiedzi

Opublikowano

wv339z.jpg

CZEKANKO.

'

Hot shit.

Zbliża się 2 rocznica wejścia Medium na polską scenę. Akurat uczcimy ten fakt trasą koncertową. A dzisiaj sprzedamy Wam niusa ...

Medium is back. Po TRW i GRAAL (Egzegezy nie wlicza jako swojej pełnoprawnej płyty) zaczyna pracę nad trzecią solową płytą ... uwaga uwaga ... na swoich bitach Jarasz się, wow ?'

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Miał rację że jest niezrównoważony. Szkoda w chuj ale co zrobić...

1379954300-U847602.png

Załatw mi konto :D

Na ślizgaju piszą że akcja z laigiem to prowo, pogubiłem się ;x

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Chodzi o fejm w podziemiu, przecież nie mówimy o mainstreamie, to nie Małpa, każdy bliżej zorientowany w rapie wie kim on jest.

Załatw mi konto :D

Na ślizgaju piszą że akcja z laigiem to prowo, pogubiłem się ;x

Nie mam tam konta ale myślę że już niedługo się to zmieni.

Co do tych typów co piszą że prowo to sajko są na 90% i twierdzą że Laig nie robi błędów itd.

Opublikowano

Chodzi o fejm w podziemiu, przecież nie mówimy o mainstreamie, to nie Małpa, każdy bliżej zorientowany w rapie wie kim on jest.

Nie mam tam konta ale myślę że już niedługo się to zmieni.

Co do tych typów co piszą że prowo to sajko są na 90% i twierdzą że Laig nie robi błędów itd.

Fejm w podziemiu? Nie. Fejm na ślizgu. Każdy wie że większość go traktuje tam jak Boga. Wgl większość fejmu ma z slg i tych akcji z PZ i beefami. Ale co tam, słucha rapera a nie licznika fejmu. A Laik raperem jest zajebistym.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Fejm w podziemiu? Nie. Fejm na ślizgu. Każdy wie że większość go traktuje tam jak Boga. Wgl większość fejmu ma z slg i tych akcji z PZ i beefami. Ale co tam, słucha rapera a nie licznika fejmu. A Laik raperem jest zajebistym.

Małpa jest przykładem na to że można mieć fejm w podziemiu i jeszcze opierdolić złoto... Owszem większość fejmu laika to slg.

Eripe to samo też ma trochę fejmu i nawet pośród gimbazy słuchającej tylko legali jest w ich świadomości, teraz chyba wiesz co miałem na myśli.

Opublikowano

Małpa jest przykładem na to że można mieć fejm w podziemiu i jeszcze opierdolić złoto... Owszem większość fejmu laika to slg.

Eripe to samo też ma trochę fejmu i nawet pośród gimbazy słuchającej tylko legali jest w ich świadomości, teraz chyba wiesz co miałem na myśli.

Ostatnio w gimbazie moda na Eripe i Quebonafide. Ale na szczęście na tego drugiego, na razie nie aż tak duża.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Ostatnio w gimbazie moda na Eripe i Quebonafide. Ale na szczęście na tego drugiego, na razie nie aż tak duża.

teraz ogólnie jest moda, jak słuchasz bardziej nieznanego rapera = jesteś fajniejszy :X

Weteran
Opublikowano

Ostatnio w gimbazie moda na Eripe i Quebonafide

Jeszcze moment i będą się bujać z telefonem w ręcę, a na nim ich kawałki, ale nic nie poradzisz :)

Ostatnio widuję dużo osób w bluzach w dwóch kolorach z narysowanymi nożyczkami oraz napisem D2.. grubo.

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...