Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ma do tego, że w empiku są już artyści wypromowani. Jeżeli nie jesteś wypromowany, to nie masz co liczyć, że wyprzedaż wszystkie płyty za tą cenę.

Załóżmy, że wydam teraz swoją płytę, wydasz na nią 35 zł?

Jesteś xxx i tyle. Kurwa, kupie to i będzie warte od razu 40 zł bez przesyłki + o wiele lepsza muzyka niż ta "promowana" (przypominam, mainstream chujnia max frajerzy).

A co do Junesa, to jest znany i w chuj lubiany, ale nie w gimbowskich kręgach. Słuchają go ludzie, którzy zawze kupią jego płytę w ciemno. Nara.

Zmieniłem pewnie słowo, bo mam 96%.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o polski rap, to tylko Mioush i Mam Na Imię Aleksander wg mnie cokolwiek sensownego piszą i rapują : )

Opublikowano

Jeśli chodzi o polski rap, to tylko Mioush i Mam Na Imię Aleksander wg mnie cokolwiek sensownego piszą i rapują : )

To beka z cb. Jest wielu 1000x lepszych raperów.

@szymcio nie jesteś śmieszny. W.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Nie słucham rapu, bo większość ''artystów'' pisze piosenki, bez sensu, a ja wolę posłuchać czegoś logicznego.

Chuja wiesz, te bez sensu wersy się rozkminia więc wychodzi na to że nie kumasz tego.

Opublikowano

Chuj mnie zaraz strzeli jak widzę jak jakieś gówna piszą

DEMONOLOGIA PŁYTA ROKU

BEKA JAK STAD DO DETROIT

http://www.youtube.com/watch?v=4cUXktcQ1fI

Peja to może nie "mistrz" rapu ale szacun za 20 lat.

Wiadomo że Peja wyczerpał swoją formułę kilka lat temu i z całych płyt można po 2 kawałki wybierać takie dobre, mimo wszystko props za ten kawałek bo jest naprawdę spoko, przywołuje w chuj wspomnień itd.

Opublikowano

Rysio Peja to klasyka, dlatego nie powinno się teraz dyskutować na jego niekorzyść, nowe płyty - okej, nie są w dobrym stylu, jednak to co zrobił kiedyś - propsy.

Obecnie wyszło sporo bananów niestety w naszym kraju, dla przykładu Zeus, W.E.N.A - który śpiewa o swoich butach. Bogaci rodzice przyczynili się do tego, że chłopcy zaczęli interesować się rapem.

Obecna formuła to: Masz kasę? Chcesz być sławny i lubiany? RAP

Opublikowano

Rysio Peja to klasyka, dlatego nie powinno się teraz dyskutować na jego niekorzyść, nowe płyty - okej, nie są w dobrym stylu, jednak to co zrobił kiedyś - propsy.

Obecnie wyszło sporo bananów niestety w naszym kraju, dla przykładu Zeus, W.E.N.A - który śpiewa o swoich butach. Bogaci rodzice przyczynili się do tego, że chłopcy zaczęli interesować się rapem.

Ale pierdolisz. Chuj mnie co kiedyś ktoś robił, teraz jest teraz i ma być dobre, a nie oceniane przez pryzmat przeszłości.

Zeus banan? Beka z cb.

Podaj no jakiś przykład kogoś z hajsem, kto został sławnym raperem (tylko nie pikej, on jest znany z głupoty).

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Zeus? Zastanawiam się czy to prowo czy po prostu nic nie wiesz na jego temat.

Opublikowano

Pewnie, że banan, mieszkam kilka bloków od niego.

"Beka z Ciebie" widać właśnie szczeniaczek dorwał się do komputera. Pewnie też jarasz się czapeczkami i drogimi butami?

Zapewne nie wiesz, co było kiedyś, bo jesteś typowym człowiekiem z umysłem gimbusa. Skąd masz pamiętać jak było kiedyś. Pisałem o przeszłości, bo teraz większość to gówno nie rap.

Opublikowano

Zapewne nie wiesz, co było kiedyś, bo jesteś typowym człowiekiem z

umysłem gimbusa. Skąd masz pamiętać jak było kiedyś. Pisałem o

przeszłości, bo teraz większość to gówno nie rap.

Ucz mje chistorji mistszu. Rap poszedł do przodu i jest lepszy niż kiedyś, no chyba, że jesteś truskulem z zamkniętą banią.

A to, że wena się dobrze ubiera nie znaczy, że jest bananem. Smarki też nawijał o najkach, wiesz kto to?

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Pewnie, że banan, mieszkam kilka bloków od niego.

"Beka z Ciebie" widać właśnie szczeniaczek dorwał się do komputera. Pewnie też jarasz się czapeczkami i drogimi butami?

Zapewne nie wiesz, co było kiedyś, bo jesteś typowym człowiekiem z umysłem gimbusa. Skąd masz pamiętać jak było kiedyś. Pisałem o przeszłości, bo teraz większość to gówno nie rap.

Wyjebałem ze śmiechu, nie wiem czy to prowo...

Może ty znasz jakiegoś innego Zeusa np. tego z Olimpu, bo ten z ŁDZ na pewno nie i nie jestem jakimś psychofanem ale kurwa beka z Ciebie bo przesłuchałem wszystko co było możliwe od niego i nigdzie nie znalazłem żeby robił z siebie banana.

I ty jesteś rok 92, kurwa gratulacje, 94, 95, a mamy więcej oleju w głowach. Pierdolisz coś o gimbusach a sam nie jesteś w stanie podać ARGUMENTU, na swoje teorie nasa.

Oczywistością jest również to że aktualnie słuchanie rapu = lans na osiedlu + 10 do słegu w gimbazie i zniżka u samego Gucciego na spodnie ale na litość Boską nie każdy słuchacz rapu to gimnazjalista którego egzystencjalizm jest wtedy gdy się ubierze w drogie ciuchy. Nie wiem czy zapomniałeś czy po prostu chuja wiesz w temacie ale rap może być o wszystkim (nie jak u L Dogga #Eminem), jak ktoś ma ochotę rapować o butach, furach to niech to robi, czemu nie, sam słucham takich kawałków, bo mi się podobają ale kurwa przecież nie chodzę potem po ulicy i nie wyśmiewam się z ludzi że się chujowo ubierają czy coś, ogarnij myślenie. Po za tym to nie można w ogóle chodzić ubranym w najdroższe ciuchy po ulicy bo się jest bananem? W takim razie praktycznie każdy teraz jest bananem...

Za pewne również powienieś wiedzieć skoro tak znasz kawałki Zeusa że rapował on tak "Wydałeś klasyk? Jeśli mam być szczery / Klasykiem się nie staje chłam przez datę premiery" Nie wiem czy masz problem z rozkminianiem tak prostych wersów... http://rapgenius.com/2006390

Jak słucham takiego pierdolenia to mam bekę z pajaców i puszczam:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...