Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

'mondra' ? . Pisze to co sądze. :>

To bardzo źle sądzisz bo tu ważniejszy jest dobór słów ( Reszty już nie wspomnę ) Dużo raperów ma talent Literacki a rapuje o biedzie i ulicy ponieważ jest to Temat w którym w pewnym sensie siedzieli. Poruszają go ... Są ci co nie mają talentu literackiego i nie poruszają tych tematów ...

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

'mondra' ? . Pisze to co sądze. :>

Tyle błędów w tak krótkiej wypowiedzi... Mondra specjalnie żeby podkreślić jej głupotę, zamiast " dałeś ', dałeś spację przed znakiem interpunkcyjnym, a za nim następny znak... Możesz już zakładać nowe konto.

@up

większość robi to pod gimbusów i nie ma talentu.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Wyraziłam swoje zdanie -.- . Już nie moge napisać to o czym myśle? Bo Wy już na mnie wjeżdzacie? I po 1 jestem dziewczyną pisać mogę jak chce co Ci do tego ? .Mam zakładać nowe konto za to że nic nie zrobiłam ?

Wyrazić możesz, ale nie pisać głupoty gdy masz nie wyrobione zdanie i małą wiedzę na Temat Rapu ...

Opublikowano

Wszystkiego nikt nie wie ... Po prostu twoje wypowiedzi świadczą o twojej wiedzy na temat RAPU :)

Opublikowano

Dokładnie ... :)

A tak na serio to nie wiem najlepiej ale ktoś kto się interesuje rapem to zauważył by to szybko ...

Opublikowano

Rap jest dla ludzi, którzy mają talent literacki. Większość raperów go nie ma.

Dlatego rapują o biedzie i ulicy...

Od kiedy? nasłuchałaś się eldoki i sobie myślisz że rap to ma być poezja, otóż nie! rap nigdy nie miał założenia o czym i jak trzeba rapować więc kurwa nie rozśmieszaj mnie bo nie wiesz nic na ten temat, odsyłam do początków - Melle Mell itd.

Opublikowano

I po 1 jestem dziewczyną pisać mogę jak chce co Ci do tego ?

A poza forum pewnie jesteś feministką, co.

Nie słuchałem.

e: Nowi słuchacze rapó

5224738f35f01.jpg

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

A poza forum pewnie jesteś feministką, co.

Nie słuchałem.

e: Nowi słuchacze rapó

5224738f35f01.jpg

beka z tego, przecież to jest słuchanie jak leci, byle by tylko miało jakiś rytm i mondry tekst

Leo łaj?

Bez podjazdu do "Stawiam sprawę jasno", choć i tak jest bardzo dobrze o dziwo jaram się, Eskaubei słabo ale nie trzeba skipować, a beat wygrał życie, BIT CO ZA BOBER.

nie wiem co o tym sądzić...

Opublikowano

TAK SIĘ KOŃCZY SŁUCHANIE CHADY.

Beka z podludzi bijących brawo.

najlepsi byli Ci co machali rękami, wyglądali jakby oddawali cześć hitlerowi w 0:28

Kuba Knap z kolejnym kawałkiem:

Opublikowano

http://bratstarszy.tumblr.com/post/60394931653/aaaaand-were-back

AAAAAND WE’RE BACK

Piloty gotowe. Ostatnie touch upy, dogrywamy cudne wokalistki i DJ-ów. Smarka nie będzie, wina obopólna i nie tylko - jak liczyłeś że nabędziesz płytę tylko z tego powodu, to kup sobie piwo i zapomnij o zajściu.

Całość warstwy muzycznej ogarnia najbardziej szalony z szalonych - Sawersky. Szczegóły wkrótce

Chuj ci w dupę Jobix.

dapng_nwhxwwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...