Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Szykuję dzisiaj do wysyłki resztę płyt, których nie zdążyłem ogarnąć przed wyjazdem i dzisiaj na pewno wszystkie pójdą." ~ Kłebo

Piszę tu, bo przecież nikt nie ma fejsa b57c92f75f13.gif

7m9a.png

Opublikowano

"Szykuję dzisiaj do wysyłki resztę płyt, których nie zdążyłem ogarnąć przed wyjazdem i dzisiaj na pewno wszystkie pójdą." ~ Kłebo

Piszę tu, bo przecież nikt nie ma fejsa b57c92f75f13.gif

Piszesz nie wiadomo po co xD bo każdy wie że nie zamówiłeś płytki xD

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Piszesz nie wiadomo po co xD bo każdy wie że nie zamówiłeś płytki xD

No chyba kogoś tu pojebało :rolleyes:

PS: Sorka Szerlok. Skoro tyle o mnie wiesz, to powiedz gdzie mi się zgubił zegarek, bo za chuja nie mogę znaleźć...

7m9a.png

Opublikowano

heue hue co znalazłem na pewnym wallu. Może znacie ja nie znałem xD

Czytajcie ślizg, a będzie Wam dane. Ja dzisiaj dowiedziałem się o uzdrowicielskiej mocy raperów.

"Mój wujek miał kiedyś raka płuc. Jego ulubionym raperem jest Sokół. Widząc jak wujek cierpi zadzwoniłem do Sokoła i opowiedziałem mu o tej sytuacji. Przybył razem z Marysią Starostą z którą czekałem na korytarzu i zamieniłem kilka słów. Sokół dał mu bluzę PROSTO i gdy ją założył stał się cud. Mój wujek wyglądał na cakłowicie zdrowego, sam chodził, ba, nawet biegał, dlatego mogę powiedzieć, że Sokół to prawdziwy bohater, uratował mojego wujka od śmierci!!!"

Zagadka z cenami ciuchów Prosto... rozwiązana!

TERAZ WIEMY CZEMU MARYSIA BYŁA LEKKO W SZOKU.

wrócę kiedyś...

Opublikowano

heue hue co znalazłem na pewnym wallu. Może znacie ja nie znałem xD

Czytajcie ślizg, a będzie Wam dane. Ja dzisiaj dowiedziałem się o uzdrowicielskiej mocy raperów.

"Mój wujek miał kiedyś raka płuc. Jego ulubionym raperem jest Sokół. Widząc jak wujek cierpi zadzwoniłem do Sokoła i opowiedziałem mu o tej sytuacji. Przybył razem z Marysią Starostą z którą czekałem na korytarzu i zamieniłem kilka słów. Sokół dał mu bluzę PROSTO i gdy ją założył stał się cud. Mój wujek wyglądał na cakłowicie zdrowego, sam chodził, ba, nawet biegał, dlatego mogę powiedzieć, że Sokół to prawdziwy bohater, uratował mojego wujka od śmierci!!!"

Zagadka z cenami ciuchów Prosto... rozwiązana!

TERAZ WIEMY CZEMU MARYSIA BYŁA LEKKO W SZOKU.

U Ensona, szybki jesteś. Cienko wypadasz w tym temacie.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

U Ensona, szybki jesteś. Cienko wypadasz w tym temacie.

Nie jestem dzieckiem internetu nie siedzie na chuj buku czy na gimbrapie czy na ślizgu.

PS. BLEND chujowy orginal lepszy

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Co mnie to?

Gdyby ktoś chciał jeszcze zamówić Naturalną Kolej Rzeczy to zostało kilka sztuk na http://www.palszesc.com/zamow

e:

No ładnie się ka-meal rozwija.

e:

Jaki as xD

521ca237911f0.jpg

miałem to wkleić xD

Post pod postem, bo nie można wstawiać trzech filmów.

Mielzky chyba nigdy mnie nie przekona do siebie...

Sobota dobrze wkręca mi się mocno.

Opublikowano

Rapu nie słucham.

Po prostu nie trafia do mnie ;[

Aha.

e: Rugged

I'm in Warsaw, Poland today getting ready to work with one of Poland's biggest HipHop artists Sokół i Marysia Starosta and his crew of Polish MC's Hades and Pjus.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Co myślicie o Nicki Minaj? Jak dla mnie to królowa polskiego hip-hopu. Do tego fajnie by się ją ruchało. Tylko nie wiem dla czego rapuje po amerykańsku...

Szatan ma ludzi głęboko w dupie. Bóg jeszcze głębiej.

Opublikowano

Co myślicie o Nicki Minaj? Jak dla mnie to królowa polskiego hip-hopu. Do tego fajnie by się ją ruchało. Tylko nie wiem dla czego rapuje po amerykańsku...

Gorszego prowa nie widziałem, gratuluję.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

ORIENT! OTO CO NASTĘPUJE: "Aby zamówić płytę Kościey'a - "Ciekawe Przypadki Człowieka Nizioła", wystarczy wysłać maila o treści "CPCZN - zamówienie" na adres: kosciey(małpa)gmail.com

W treści maila proszę podać dane adresowe do wysyłki oraz ilość zamawianych sztuk (nie więcej niż pięć, re-sellerom Andżej mówi stanowcze NIE, NICHT, NEIN). Każda płyta na specjalne życzenie może zostać podpisana z dedykacją osobiście przez Andrzeja co będzie się wiązało z odfoliowaniem płyty (jeśli tego będziesz chciał/chciała, napisz o tym koniecznie w mailu).

Nakład pierwszej partii płyt wynosi 309 sztuk. Andżej ma nadzieje że to stanowczo za mało i będzie potrzebne dodatkowe tłoczenie co jest możliwe do ogarnięcia w bardzo szybkim tempie. Obowiązuje kolejność zgłoszeń a zamówienia będą zbierane do końca tego tygodnia. Jeśli serwery zostaną zapchane i okaże się iż cały nakład został wirtualnie "zarezerwowany", Andżej postara się natychmiast o tym poinformować, żebyście nie wysyłali zamówień na darmo. Po podliczeniu zamówień każdy który załapie się na swój egzemplarz otrzyma od Andżeja informację zwrotną ze szczegółami dotyczącymi płatności. Jeśli wszystko pójdzie sprawnie w przyszłym tygodniu każdy będzie się cieszył jakością cd-audio tego materiału. Dodatkowe pytania proszę kierować również na maila: [email protected]

CENA 25.99zł (wliczony koszt wysyłki) / 24zł odbiór osobisty."

THE TIME IS NOW!

Ja miałem zaklepane na slg, to luz.

#jebać_czajnika

dapng_nwhxwwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...