Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak chada jest zly to czemu inni dobrzy raperzy chca z nim nagrywac ? chuj w kakao

Nikt dobry z nim nie nagrał.

Jakieś dobre kawałki na noc? Coś poza Manekinem od Quebo i VNM'ami.

Większość od Bisza http://biszu.pl

Gres & Snatch - Noc EP

Większość Rap Addixów

TrzyBe - Pierwiastek Emocje

Wbij se po wszystko na slg dropboxa

dapng_nwhxwwq.png

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahaha http://kwejk.pl/galeria/1885959/0/polski-rap-jest-boski.html#gallerypic

Eklektyka już podobno dochodzi.

Ładny mam podpis?

e:

e: Props Matheo, nawet nie wiedziałem, że też oglądasz Naruto

[internetowa_piątka]

Ubóstwiam twój podpis,

Oglądam i to w chuj długo tylko w tamtym dziale się jakoś nie udzielam.

Beka z typa:

Typ pewno w moim wieku lata po mieście w bluzie "CHADA"- beka

Nazwa numeru też beka.

Opublikowano

Ubóstwiam twój podpis,

Oglądam i to w chuj długo tylko w tamtym dziale się jakoś nie udzielam.

Beka z typa:

Typ pewno w moim wieku lata po mieście w bluzie "CHADA"- beka

Nazwa numeru też beka.

Melanż z Chadą na bloku, jak on kiedyś z Pihem,
Spełniam marzenia choć mówili, ze marnuję życie. hehe
W ogóle ten klip to chyba ma służyć promocji ich raperskich szmat. Beka.

Wiedziałem, że rahim z góry do wycięcia.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Melanż z Chadą na bloku, jak on kiedyś z Pihem,
Spełniam marzenia choć mówili, ze marnuję życie. hehe
W ogóle ten klip to chyba ma służyć promocji ich raperskich szmat. Beka.

Wiedziałem, że rahim z góry do wycięcia.

Najlepsze jest jak typ rapuje i ma nawinąć "wkurwionym głosem" bo taka jest stylistyka, a typ nawija jakby miał okres, no kurwa bycz plyz.

Opublikowano

Najbardziej mnie wkurwia, że dzisiaj rap jest utożsamiany z najgorszym komercyjnym gównem w którym chodzi głównie o flow i głos a przekaz juz nie ma znaczenia...

Kurwa.. ludzie skończcie z tym jebanym Sulinem, Zeusem, Hukosem, BRO czy chuj wie co jeszcze.. słyszeliście kiedyś Grammatika? Trzeci Wymiar?Zip skład i wiele innych? nie? to posłuchajcie...

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Najbardziej mnie wkurwia, że dzisiaj rap jest utożsamiany z najgorszym komercyjnym gównem w którym chodzi głównie o flow i głos a przekaz juz nie ma znaczenia...

Kurwa.. ludzie skończcie z tym jebanym Sulinem, Zeusem, Hukosem, BRO czy chuj wie co jeszcze.. słyszeliście kiedyś Grammatika? Trzeci Wymiar?Zip skład i wiele innych? nie? to posłuchajcie...

Prospy. 3 Wymiar- Dolina Klaunów, dobra płyta ;)

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Zeusem? Przecież jeden z lepszych raperów w Polsce. Ty się zatrzymałeś na 5 zespołach i myślisz, że nic lepszego nie powstało, a to nieprawda.

W ogóle co to za strona chujowa? NARA.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Rocznik 97 i taki bulwers oraz wielkie znawstwo? Jaki Zip Skład, Grammatika "czy chuj wie co jeszcze..." słyszałeś kiedyś Coolio? 2pac? 1kHz? Zastanów się, co Ty w ogóle mówisz, bo rozmawiasz o raperach, którzy zaczynali, jak jeszcze się nie urodziłeś i udajesz profesora rapu. Bez spiny, ale Ciebie wkurwia, że niby "rap umarł", a mnie wkurwia takie gadanie, bo rap to dusza, przy której zostają najwytrwalsi. ;-)

Opublikowano

Rozrycz się z tego powodu. Wypad mi z tym przekazem, co to kurwa ma być? Jakieś marne moralizacje, od tego to są rodzice i dziadkowie, rap to muzyka = ROZRYWKA. No i flow>przekaz, ja nie wiem jak ty kurwa możesz słuchać DUKANIA pod stopa, werbel, bas, stopa, werbel, bas... kurwa trzeba być głuchym.

Opublikowano

Nie lubie rapu , rap jest dla osób z rodzin patologicznych i osoby słuchające go mają jakiś problem ze sobą.. takie jest moje zdanie dlaczego? bo głównie w rapie teksty są o jego własnym życiu , dzieci ulicy lub dzieci autostrady .. , RPK to wgl dno ,żal mi jego wykonawcy ..

W skórcie :

Dzieci słuchające rapu off music

Opublikowano

Ulitmate, matheeo jak myślicie? czy to wszystko są trolle czy na prawdę udzielają się tu dziwni ludzie? Bo ja już nie wiem

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

hahahahaha ja pierdole

nie stawiaj sulina i bro koło zeusa okey jebany debilu

ZEUS PIERWSZY MILION mówi ci to coś jebany znawco ?

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Ulitmate, matheeo jak myślicie? czy to wszystko są trolle czy na prawdę udzielają się tu dziwni ludzie? Bo ja już nie wiem

Zero prowa, oni by czegoś takiego nie wymyślili. Trochę smutne.

Jak myślicie, z kim drugi projekt RIPa?

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie to rozkurwi mi mózg od czytania tego ale jak to Laikike napisał "szmaty się rozstawia po kątach" analogicznie trzeba zrobić i pseudo znawców też trzeba rozstawić po kątach. Bo my się tu produkujemy, a nagle wpierdala mi się typ i pisze że Zeus jest chujowy tylko przez to że nie trafia kawałkami w jego gusta odnośnie przekazu, no kurwa aż się ma ochotę zwyzywać typa.

Nie lubie rapu , rap jest dla osób z rodzin patologicznych i osoby słuchające go mają jakiś problem ze sobą.. takie jest moje zdanie dlaczego? bo głównie w rapie teksty są o jego własnym życiu , dzieci ulicy lub dzieci autostrady .. , RPK to wgl dno ,żal mi jego wykonawcy ..

W skórcie :

Dzieci słuchające rapu off music

I pisze to typ używający słowa "żal", gimbaza łelkom

Opublikowano

Jak lecimy cytatami to:

CHUJNIA MAX FRAJERZY. NIE WIEM OD CZEGO ZACZĄĆ, WIĘC SKOŃCZĘ NA STARCIE: JESTEŚCIE TAK CHUJOWI, ŻE WSTYDZI SIĘ ZA WAS ELDO.

#GETLOST czekacie?

dapng_nwhxwwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...