Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba największe zaskoczenie tego roku

lanek nie umie robić chu,jowych bitów.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rap ma w sobie dobre przesłanie, o ile słucha się dobrych osób. Ulubieni? Słucham często Bonsona, Bisza, Słonia, Eldo, Planeta, Piha czy Pezeta.

Niektórzy słuchacze to są tacy trochę JP xD

Opublikowano

Polski Rap to już nie to samo co kiedyś :) niby się rozwija a jednak stoi w miejscu.....

Najlepsi: Penx oczywiście, Słoń, Eripe, Opał i cała PATOKALIPSA :)

8026514472860381403521.png

Opublikowano

Polski Rap to już nie to samo co kiedyś :) niby się rozwija a jednak stoi w miejscu.....

Najlepsi: Penx oczywiście, Słoń, Eripe, Opał i cała PATOKALIPSA :)

to ładnie ograniczony jesteś skoro uważasz ze sie nie rozwija, sajko pato xD

Jutro wjezdza TenDaysEP, czekanko? wyczuwam coś wspaniałego :v 

Opublikowano

wchodze a tu ktos pisze, ze Mionsz to był dobry raper. On nigdy nie był dobry i zawsze będzie słaby. Kolejna płyta o tym jak on kocha Katowice czy gdzie on się tam stołuje?

user since 2009. pare baników się dostało :)

Opublikowano

Jeśli ktoś posiada kawałek z którego Rezydent wziął tę 16 to zapraszam PW :')

Od siebie mam coś takiego ("uliczne prawilniaki" raczej nie powinny marnować swojego czasu na tym linku, aczkolwiek byłoby to miłe zaskoczenie ;) )

167161466687770313241.png

Opublikowano

Białas ostatnio dobrze wjeżdża ;>

szczególnie na pisanych freestyle.. :)

Guzior - Clint Eastwood

Żabson - Piroman

te nutki rozpierdalajomomom ą

Opublikowano

Moim zdaniem Magik z paktofoniki wymiatał i wymiata. Tylko jest tak, że jak ktoś nie lubi fokusa bo sie sprzedał to nie lubi Magika. A to od Magika zaczął się polski rap. Jeżeli się go nie lubi, bo uznaje jego rap za gówno lub po prostu, to chociaż trzeba oddać szacunek, bo gdyby nie on obecny polski rap byłby wyśmiewany przez zagranicznych gwiazd, takich jak Eminem, snoop doog czy inni. Oczywiście są to tylko przypuszczenia.

Rahim - Moim zdaniem drugi najlepszy polski raper, wrażliwy, spokojny, opanowany  nie lubi przeklinać.

Fokus - Tsaa. Wiadome nagrał z dodą, ale weźmy tutaj pod przykład jego zajebistych tetów, odpowiedź na hejt palucha. Paluch męczył się nad textem 3 minuty, a Fokus zjechał go paroma zdaniami w 1 minute i to takim tekstem, że paluch już nie odpowiadał. 

Tych 3 raperów jest WEDŁUG MNIE gwiazdami polskiego rapu i tak zostanie.

Jeśli chodzi o zagranicznych raperów to Eminem.

Opublikowano

Moim zdaniem Magik z paktofoniki wymiatał i wymiata. Tylko jest tak, że jak ktoś nie lubi fokusa bo sie sprzedał to nie lubi Magika. A to od Magika zaczął się polski rap. Jeżeli się go nie lubi, bo uznaje jego rap za gówno lub po prostu, to chociaż trzeba oddać szacunek, bo gdyby nie on obecny polski rap byłby wyśmiewany przez zagranicznych gwiazd, takich jak Eminem, snoop doog czy inni. Oczywiście są to tylko przypuszczenia.

Rahim - Moim zdaniem drugi najlepszy polski raper, wrażliwy, spokojny, opanowany  nie lubi przeklinać.

Fokus - Tsaa. Wiadome nagrał z dodą, ale weźmy tutaj pod przykład jego zajebistych tetów, odpowiedź na hejt palucha. Paluch męczył się nad textem 3 minuty, a Fokus zjechał go paroma zdaniami w 1 minute i to takim tekstem, że paluch już nie odpowiadał. 

Tych 3 raperów jest WEDŁUG MNIE gwiazdami polskiego rapu i tak zostanie.

Jeśli chodzi o zagranicznych raperów to Eminem.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@antywarn:

Opublikowano

Jak się w*******a, to ja nawet nie mam pytań, deysik królu. 

ale bangla kur,wa

Opublikowano

Dla mnie deys jest nudny, jakieś kilka miesięcy temu sprawdzałem i słuchałem, teraz jak widzę deys to omijam. Kiedyś lepiej mi siadał. Mimo to szanuję.

Opublikowano

Dla mnie deys jest nudny, jakieś kilka miesięcy temu sprawdzałem i słuchałem, teraz jak widzę deys to omijam. Kiedyś lepiej mi siadał. Mimo to szanuję.

Za ten track ma u mnie dożywotni props.

Opublikowano

Nikt w PL jak Białas ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...