Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Endymion_

Smieszny jesteś.

Widzę jakich tu mamy dyktatorów rap gry. 

Może waszym zdaniem paluch to też klasyk ? Śmieszne bo kilku typa utworzyło sobie kółko wzajemnej adoracji i po dupach się klepią ;)

Uznawanie sobótki za dobrego gracza to strzał w kolano bo to łak, może zaliczył jakiś tam realny postęp ale w dalszym ciągu to łak. 

To, że ma kilka dobrych kawałków to nie oznacza, że należy go wykreślić z listy łaków.

Ostatnie 3 traki BROwara też na wyższym poziomie ale i tak nikt go jeszcze nie uznał za dobrego gracza.

Idąc waszym tropem Chada też może być spoko rapsem skoro nagrał 3 dobre kawałki ;)

Po jakich wy szkołach jesteście zawodówki czy zdz ?

P.S

Wymienienie słowa klasyk przy takim czymś jak sobota to obraza dla kogoś takiego jak przykładowo Eis B)

P.S 2

Patrzę tego Twojego Lasta i Tomb i Alcomindz właśnie Ciebie dyskwalifikują. 

Masz tam pełno tego gówna czasem tylko się Deys i inni w miarę przeplatają.

Słabo jeśli chcesz wchodzić, ze mną w dyskusję słuchając wodorostów ;)

No widzisz nawet rudy dejs Cie wyruchał  -.-

Żabson z nowym kwałkiem mocno średni 

akurat strzał z Paluchem był c**jowy, bo Paluch swego czasu nagrywał płyty na wysokim poziomie, on ma ten sam problem co pan z Katowic - jest wtórny i po którejś płycie po prostu zaczął odcinać kupony i nagrywać wtórne gówno np. z Kalim...

A teraz do rzeczy. To że tobie się nie podoba rap Soboty nie ma wiele do rzeczy, dla Ciebie może być wackiem ale wpisywanie OBIEKTYWNEJ opinii o nim, że to no skill jest k***a śmieszne tak jak propsowanie wyżej wymienionego Chady. Serio to nie chce mi się już nawet z Tobą gadać. Bo o ile od Soboty nie ma co wymagać super zajebistych tekstów, to jego umiejętności wokalne są na bardzo wysokim poziomie, a nagrywa w większości bengery do których tekst ma być prosty (ale nie prostacki) i w tej konwencji się spisuje w 100%. Dwie pierwsze solówki to są prawie same bengery i to nie byle jakie, X Przykazań jest średniakiem ale nie ma tam jakiejś żenady czy coś, ot tak przeciętnie ale nadal wyżej kilka poziomów od kału jakim zalewa nas np. Kaen czy inny Chada. 

Więc łaskawie zamknij japę, bo jak czytam te twoje wypociny to mnie czasem c**j strzela czasem masz takie odloty jak Radio Pezet 10/10. Nie będę tu nawet przywoływał przykładów z zagranicznego, bo gdybyś słuchał to byś szanował.

PS z tym kółkiem adoracji to dojebałeś PDT_bud.gif

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Akurat z tym kółkiem adoracji to on ma rację, ty, endymion i ultimate7 (jest kilku jeszcze chyba) liżecie sobie dupe w c**j a każdy kto ma inne zdanie to atak z 3 stron

Opublikowano

akurat strzał z Paluchem był c**jowy, bo Paluch swego czasu nagrywał płyty na wysokim poziomie, on ma ten sam problem co pan z Katowic - jest wtórny i po którejś płycie po prostu zaczął odcinać kupony i nagrywać wtórne gówno np. z Kalim...

A teraz do rzeczy. To że tobie się nie podoba rap Soboty nie ma wiele do rzeczy, dla Ciebie może być wackiem ale wpisywanie OBIEKTYWNEJ opinii o nim, że to no skill jest k***a śmieszne tak jak propsowanie wyżej wymienionego Chady. Serio to nie chce mi się już nawet z Tobą gadać. Bo o ile od Soboty nie ma co wymagać super zajebistych tekstów, to jego umiejętności wokalne są na bardzo wysokim poziomie, a nagrywa w większości bengery do których tekst ma być prosty (ale nie prostacki) i w tej konwencji się spisuje w 100%. Dwie pierwsze solówki to są prawie same bengery i to nie byle jakie, X Przykazań jest średniakiem ale nie ma tam jakiejś żenady czy coś, ot tak przeciętnie ale nadal wyżej kilka poziomów od kału jakim zalewa nas np. Kaen czy inny Chada. 

Więc łaskawie zamknij japę, bo jak czytam te twoje wypociny to mnie czasem c**j strzela czasem masz takie odloty jak Radio Pezet 10/10. Nie będę tu nawet przywoływał przykładów z zagranicznego, bo gdybyś słuchał to byś szanował.

Siedzę w tym temacie już od dawana zapewne dłużej niż większość "znawców" z tego tematu. Odkąd zacząłem się udzielać i pisać jak jest wylewacie swoje żale często w chamski sposób pokazując swój niski sposób.

Są gusta i guściki ale sobota to dla większości wack a jeśli Tobie się podoba to możesz się z tym dumnie nosić. 

Zapytałem tylko jak można go słuchać i powiedziałem, że jest łakiem i zaraz jakiś chory wjazd na moją osobę, jebane gówniaki z forpsa ;)

Tobie jeszcze te bóle dupy lekko przechodzą i w miarę z kulturą się obchodzisz ;)

Ale przykładowo użytkownik XYZ (wiadomo kto) słucha Tomba i propsuje Alcomindz mówi, że nie znam się na muzyce to przepraszam kto tu ma c***a w uszach ? 

Rover wczoraj kawałek (zeby off nie bylo)

https://www.youtube.com/watch?v=dbiiWk51dFs

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Siedzę w tym temacie już od dawana zapewne dłużej niż większość "znawców" z tego tematu. Odkąd zacząłem się udzielać i pisać jak jest wylewacie swoje żale często w chamski sposób pokazując swój niski sposób.

Są gusta i guściki ale sobota to dla większości wack a jeśli Tobie się podoba to możesz się z tym dumnie nosić. 

Zapytałem tylko jak można go słuchać i powiedziałem, że jest łakiem i zaraz jakiś chory wjazd na moją osobę, jebane gówniaki z forpsa ;)

Tobie jeszcze te bóle dupy lekko przechodzą i w miarę z kulturą się obchodzisz ;)

Ale przykładowo użytkownik XYZ (wiadomo kto) słucha Tomba i propsuje Alcomindz mówi, że nie znam się na muzyce to przepraszam kto tu ma c***a w uszach ? 

Rover wczoraj kawałek (zeby off nie bylo)

https://www.youtube.com/watch?v=dbiiWk51dFs

Mam Ci przypomnieć jak Cie zaorałem i potem sam przyznałeś mi rację? Po za tym już pominę to jak się kila razy nawet z Tobą zgodziłem.

Za samo wpisanie "są gusta i guściki" powinieneś sobie odpuścić. Gusta to są jak masz X gatunków muzyki, a wyznacznikiem jest JAKOŚĆ, bo flow, technika itd. są OBIEKTYWNE i tu jest różnica. Co innego że nawet jak jest dobry kawałek i się nie jarasz, a co innego jest jak jest dobry kawałek ale wpiszesz że jest gówniany bo Tobie się nie podoba.

Co do Endymiona to też strzał w stopę bo wielokrotnie pisał, że choć Tomb to nie są wyżyny rapu to jemu się podoba, ale nigdzie nie pisał że Tomb to jest TOP1 PL rapu i tu jest różnica, tak samo masz tu z Sobotą, raperem jest dobrym nawet jak do Ciebie nie przemawia, a jak ujmujesz mu skillsów to jesteś ignorantem,

Opublikowano

Mam Ci przypomnieć jak Cie zaorałem i potem sam przyznałeś mi rację? Po za tym już pominę to jak się kila razy nawet z Tobą zgodziłem.

Za samo wpisanie "są gusta i guściki" powinieneś sobie odpuścić. Gusta to są jak masz X gatunków muzyki, a wyznacznikiem jest JAKOŚĆ, bo flow, technika itd. są OBIEKTYWNE i tu jest różnica. Co innego że nawet jak jest dobry kawałek i się nie jarasz, a co innego jest jak jest dobry kawałek ale wpiszesz że jest gówniany bo Tobie się nie podoba.

Co do Endymiona to też strzał w stopę bo wielokrotnie pisał, że choć Tomb to nie są wyżyny rapu to jemu się podoba, ale nigdzie nie pisał że Tomb to jest TOP1 PL rapu i tu jest różnica, tak samo masz tu z Sobotą, raperem jest dobrym nawet jak do Ciebie nie przemawia, a jak ujmujesz mu skillsów to jesteś ignorantem,

Konstruktywną krytykę zawsze przyjmę ale jak mi gumiak wyjeżdża z chamstwem to to piętnuję.

Nie masz racji w 100 % bo rap dzieli się jeszcze na kilka grup. 

Przykładowo sajko Kłeby napiszesz, że został zjedzony na własnym tracku to banda Cie zje.

Przecież nie mam napinki jak ktoś ma inne zdanie, ale chamstwa nie trawię. 

Teraz odbije temat dymka_,

Imo słuchając gówna bo wiadomo, że wyżej wymienieni to średniacy albo łaki- czas pokazał chujowym jest wjeżdżanie na kogoś kto ma negatywny stosunek do danego artysty. 

A z tym kółkiem wzajemnej adoracji to nie beka i nie wymyślam bo to widać. Wiadomo, że jak ktoś wbija do tematu z jakimś pezetem - spadam etc i wali serduszkami to hate na niego lecą od wszystkich.

Ale jak ktoś wrzuci względnie średni a nawet dobry kawałek i ktoś z was pociśnie a typ odbije to zaraz na niego leci banda i zazwyczaj są to te same osoby ew. nowe mordy, które chcą podlizać trochę kału. 

Nie wymyślam, farmazonu też nie robię.

Ja tam jestem neutralnie nastawiony do was ale niektóre opcje nawet w necie pokazują poziom osoby kryjącej się pod jakimś nickiem.

Elo. 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Jakość zawsze pozostaje jakością i tyle, gatunki i podgatunki to całkiem inna bajka.

Po za tym nie pisałem w tym temacie chyba z 2 miesiące jakiegoś "głębszego" posta, jak coś wrzucałem to tylko nowe rzeczy i tyle.

Co do średniaków, to proste że hejt bo tego jest tyle że nie ma na to w sumie już miejsca, propsujemy natomiast progres nawet marnych grajów wide B.R.O. Z resztą mógłbyś dać przykład gdzie ktoś wrzucił rzeczywiście dobry kawałek i był od któregoś z nas hejt, a potem następni się dopisywali, bo ksywka zobowiązduje.

Opublikowano

Tak jak pisałem w temacie siedzę trochę długo i widziałem kilka takich sytuacji ale to już kiedyś. 

Teraz idę na siłownię to nie mam czasu ale jutro przed 18 bo później jadę na koncert postaram się coś zacytować 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Tak k***a, słucham Alcomindz bo nie dotyczy mnie wczuta w muzykę. Słucham tego co buja, a nie tego co musi być koniecznie dobre (lol). Tak jak matheeo napisał, pisałem tutaj k***a nie raz że Tomb to nie jest mega skillsowy ziomek ale jak dla mnie benger. To samo z Popkiem, przecież to nie jest jakiś skills ale takie bengery, że tego nie da się nie słuchać. Ogólnie mega beka, bo jest tutaj w większości słuchanie bo ksywka. Nawet jak ktoś, kto z reguły nie robi dobrych rzeczy da jakiś benger na poziomie to poleci "nie no c*****e bo xxx jest przecież łakiem". 

Mówiąc o jakimś kółku adoracji nie zapominajcie o Cass, ona też jest w tym temacie ważna.

A Gang Albanii, no to co tu mówić... Benger.

Opublikowano

Fajnie jest tu sobie wbić i zobaczyć jak elita niszczy leszczy. Pozdro Mati, Mikołaj i Julka też wiadomo.

Kendrick w tym miesiącu, jakbyście nie wiedzieli.

NZJ7c42.png
HEHEHEHENIUŚ

Opublikowano

Witam. Mógłby mi ktoś podać jakiegoś fajnego, skillowego gracza z podziemia?

------------------------------

Aktualnie słucham:

1. Quebonafide
  2. Eripe
  3. Bisz
  4. Guzior
  5. Troom
  6. Szesnasty

:)

Kolejność przypadkowa.

@N0N4M3 zapomniałem wspomnieć o Deysie, jednak nie lubię go (barwa głosu mnie odpycha), resztę sprawdzę, dzięki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...