Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dwa klipy od Que, mają być jeszcze ponad dwa. Preorder z Avenue już poszedł cały, chore.

EU6kC4a.png

Wiedziałam, że Cię tu dziś znajdę!

A Quebo rozwalił mi dziś dzień, czekamy na płyciorki.:v

c:

Opublikowano

elo,

są jacyś zajebiści podziemni gracze którzy nie liczą tylko na wybicie się dla hajsu?

ciężko mi coś znaleźć oprócz "elo elo jp 100% hajs jestem biedny mama mnie biła tata gwałcił"

Opublikowano

Que dał wczoraj ogromny znak życia. Chociaż z tych tracków jedynie podszedł mi trochę przerobiony "Ile mogłem" i "Voodoo" jako tako.

Opublikowano

Ja pomimo wieku, nie słucham tego co teraz wychodzi. Jak ja słucham czego wy słuchacie... żenada. Czemu nikt nie słucha dobrych nut z przekazem, jak np. ten?

76561197967532978.png

Opublikowano

Ja pomimo wieku, nie słucham tego co teraz wychodzi. Jak ja słucham czego wy słuchacie... żenada. Czemu nikt nie słucha dobrych nut z przekazem, jak np. ten?

Ja w muzyce nie szukam przekazu. Dla mnie to jest odskocznia od życia codziennego. Dlatego klimat w rapie jaki preferuję to bragga + różnorakie inne eksperymenty. Naprawdę wolę konkret sztos bangera niż jakieś smuty o tym, że życie jest ciężkie.

Opublikowano

Z tego powodu co napisał pan wyżej + dzisiaj nie wychodzą "dobre nuty z przekazem".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...