Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Quebo, Eripe, Kartky, 2Na, Szesnasty, Komil, Bisz, Troom, Laikike1, Sarius

Szukam młode koty ale ciężko mi idzie znaleźć cokolwiek :v (quequality w tym strasznie pomaga :))

Polecacie coś?

Zapomniałem o deysie u którego barwa głosu mnie odstrasza

@Ultimate7

ale kogo obchodzi twoje zdanie? chyba tej twojej grupki elyty z tego tematu

teraz tylko czekać aż endymion, matheo i reszta się zbierze ;)

@Kaczx właśnie, cholera, zapomniałem o guziorze (czekanko na mixtape w chj :D) za resztę dzięki, w sumie to nie wiem czemu nie sprawdzałem, bro znam tylko z teledysku w gimnazjum

Opublikowano

Quebo, Eripe, Kartky, 2Na, Szesnasty, Komil, Bisz, Troom, Laikike1, Sarius

Szukam młode koty ale ciężko mi idzie znaleźć cokolwiek :v

Polecacie coś?

Zapomniałem o deysie u którego barwa głosu mnie odstrasza

@Ultimate7

ale kogo obchodzi twoje zdanie? chyba tej twojej grupki elyty z tego tematu

teraz tylko czekać aż endymion, matheo i reszta się zbierze ;)

Z mniej znanych to sprawdź sobie ejmatta, guziora. Z bardziej znanych Gedz, B.R.O (tu pewnie hejt zaraz poleci, ale zrobił taki progress, że głowa mała szczególnie ostatnie kawałki) 

https://www.youtube.com/watch?v=ACTTAeWS7pM&list=PL433Q3_t34xtPPsuRaNCYaRxzppo_8ZxP

https://www.youtube.com/watch?v=GzCjxFLby_Y&list=PL433Q3_t34xvb5q-sIuSHFSN4EIx_cEvo

Opublikowano

Kaczx, w 14 Kwi 2015 - 20:34, powiedział:

B.R.O (tu pewnie hejt zaraz poleci, ale zrobił taki progress, że głowa mała szczególnie ostatnie kawałki)

tak k***a hejt bo nadal mimo progresu jest tylko przeciętnym raperem, gdzie jest technika i dobre teksty, nie mówiąc już o przekazywaniu emocji bo często słychać u niego problemy z tym, on ma tylko dobre flow, za kilka lat może będzie dobrym raperem

jak na 2015 to on przy np. Gedziuli którego sam wymieniłeś, wypada kiepsko, flow i niuskulowe bity + przyśpieszenia nie robią z gościa dobrego rapera no k***a mać, takiego Mesa to pewnie c**j strzela że mimo tylu lat w grze dalej wszystkich w*******a refrenami albo gościnkami

z resztą co ja się będę produkował, odrób lekcje z zagranicznego HH i wróć

Opublikowano

Głównie interesuje się MCSobieskim z YT... Serdecznie polecam jego twórczość :D

Akurat nie interesuje się Rapem pokraju ,,KaeN'a''...

Jeśli znacie podobne utwory do wyżej wymienionego x2 moglibyście mi polecić przez @ ? :)

wLvS201.png
Opublikowano

^this

beka motzno

peja taka pizdeczka

"wow typ nie chce gadać z typem mającym iq ziemniaka pewnie sie boi tchórz napisze mu na fejsie że źle tak na portalach społecznościowych p********"

nie no przesadziłem ale 3 posty o tym to już k***a szczyt jakby cieć nie mógł tego normalnie załatwić xDDD

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngErbory

Eripe, propsy. xD

@TheJeron78

Gang albanii - kolejne gówno rapujące o ćpaniu, jebaniu, ruchaniu, hajsie, o tym ile to oni zarabiają, jeszcze raz o ćpaniu, aha i o jaraniu.

"wpadaj do mnie zrobimy klip za 30 koła euro" który to klip?

trzymaj swoją laske blisko - gandalf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...