Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się co forumowicze myślą o płycie Labirynt Babel i beefie Deys vs SB Maffija

jak zwykle duża beczka z diskuf, są wyświetlonka, jak dla mnie Deys jedyny prafilny rudy pozdrrufka 

Co do Bisza, to wiadomo że tak ze swoim zespołem boka rozjebbał, płyta roku jak dla mnie, jedyny ziomuś co konkretnie jak coś nawinie to rozkurf niezły, niekturzy jeszcze prafią że lepsze od Wilczka, no ale jak dla mnie obie płyty dobre, babelek jednak lepszy, lepszy i bardziej wyrafinowany przekaz nie każdy zrozumie <3

a no i numerek prafilny trzzeba wklejić Quebo v2 pozdrufka

x

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zastanawiam się co forumowicze myślą o płycie Labirynt Babel i beefie Deys vs SB Maffija

B.O.K. wielki props.

Co do beefu to beka. Tak na dobrą sprawę, to obie strony nagrały dość marne dissy. Mimo wszystko Deys > SB.

@SoFarGone., kurewski props za TrooMa. Polecam jego pierwszą płytkę - Primus Luporum. Niezły rozpierdol.

https://www.youtube.com/watch?v=ik6a3xv4uqE

Opublikowano

Tamten 16 minutowy przesłuchałem cały, ale gdy zobaczyłem 21 minut to już nawet się nie chce odpalać, jak wypadli?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tamten 16 minutowy przesłuchałem cały, ale gdy zobaczyłem 21 minut to już nawet się nie chce odpalać, jak wypadli?

TO NIE JEST HIP HOP

Tak na poważnie to nie słuchaj, nawet nie próbuj, ja spróbowałem i żałuje..

Opublikowano

no przecież napisałem, że 20 minut gówna...

2/3 to marne bezbeki, Białas w********a się na przyśpieszeniach i dalej grozi wpierdolem, wkurwił się że tamten go anulował, Tomb na wejściu strzela sobie w stopę próbując tłumaczyć się z akcji ze stołem i z mamą Ensona, Solar jedynie coś uskrobał ale słabo i zrobił się z niego cwaniaczek, zamiast ruszyć łbem jakby go tu r******* to cwaniakował, k***a z jego posturą to kozaczenie jest śmieszne. Do tego śmieszne pierdolenie o raperze Laikike1, że "gdzie dziś jest?", Solar (modeluuu) zrozum w końcu, że raper którego propsujesz od lat powtarza, że ma w chuju hajs z rapu, nagrywa dla zajawki i kiedy chce i wrzuca kiedy chce, Lvl wyszedł, forumek sypie bowdowny także tego.

PS Deys potwierdził że na Imprimatur będzie Laikike1

Opublikowano

no fakt, ten diss jest k***a tak asłuchalny, że głowa mała w dodatku z*******y pomysł z ''radiem'' a bardzo, bardzo c*****o wykonany z reszta co sie dziwic.

deys to wygrał a jak ktos twierdzi inaczej to jest widocznie jebanym sajko sb

Opublikowano

Muszę się kiedyś przejść :)

słabe, czemu tyle przekleństw?!?!!?1?11

Bo wszystkie te rapery, co robią te całe hip hopy to degeneraci i bandyci co tylko przeklinajo :(

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Bo wszystkie te rapery, co robią te całe hip hopy to degeneraci i bandyci co tylko przeklinajo :(

Prawda, jak wogule można słuchać tego śpiewania, boże, zero talentu i brźmi jakby mówili a nie śpiewali, boże, poszłem wczoraj do gimbazy i wszędzie tylko peje i inne kaeny słuchajo słuchaj kurde no coś trzeba zrobić z tom młodzieżom

Opublikowano

ograniczanie sie do truskulu/njuskulu/chujskulu to pedalstwo xdddddddd 

a rap jest fajny polecam 

peja najlepszy raper 0 progresu przez 20 lat 

Opublikowano

Widzę że użytkownicy MPC forum nie mają zielonego pojęcia o rapie. Słuchają jakiegoś gowna gdzie jest 0 skilla.

sprawdźcie MC Śliwa

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...