Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Ultimate7

Kolejny wychowany na przekleństwach, pozdrawiam.

@matheeo1337

To jest Twoje zdanie, moje jest inne - spoko. Każdy ma odmienny gust muzyczny itp. Nie jestem żadnym tam fanbojem TDF'a ani hejterem Quebo. Niech wiedzie mu się jak najlepiej, niech ma to co chce. Wyrażam swoją opinię i tyle.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GADAJCIE CO CHCECIE ALE POPEK WYGRYWA ŻYCIE.

NIE MOŻNA MÓWIĆ ŻE NIE ALE 95% POLSKIEJ SCENY CHCIAŁO BY BYĆ POPKIEM #SERIO.

CO DO QUEBA - TDF -- OBIE TO PIZDY W OBECNYCH CZASACH OBOJE ROBIĄ PSUEDO GÓWNO DLA GIMBÓW I GIMBIAREK ALE QUEBA CHOCIAŻ RZUCA DOBRE LINIJKI , KIEDY TFD SOBIE SZCZEKA I 30 RAZY POWTARZA SŁEG.

Opublikowano

ale ten temat się skurwił

https://www.youtube.com/watch?v=Xu0G5M_pI3o

700 postów i wszystko jak krew w piach

Wrzucaniem takiego gówna na pewno poprawisz poziom tego tematu xDD

tak patrze to nikt nie wrzucał więc.

Jednak nie ma co się dziwić ja siedziałem na kiblu jak słuhamem i moja pozycja bardzo pasowała do tego numeru..

Solar props jaranko nim , BŁS też nawet .. ale znowu promują jakiegoś wacka i po co : <

No i wiadomo refren słaby w choj

Opublikowano

Inną sprawą jest wrzucanie beki z rapu (bo to też jeden z elementów), a inną sprawą marnych prowokacji.

http://www.cgm.pl/aktualnosci,38463,ale_kanal_czyli_jak_peja_zablokowal_nam_yt,news.html

No tak , ale tak serio to nie wiem kogo to smieszny ani ten bogus ani ten kobra mnie nie rozmieszył jest 21 wiek i robienie z siebie debila dla fejmu jest bardzo popularne.

SMUTNY JUNES ;<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...