Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antisa.eu [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer i strona działają. Był błąd z pelerynką... za chwilę zostaną dodane one do handlarza!

Która strona ?

Opublikowano

Powiem wam jedno , naprawcie wszystko (pelerynki,launcheritp.) i gdzieś o 18 wystartujcie a nie dajecie klienta na jakiś lipny hosting + 5 min przed startem na lepszy dopiero + brak pelerynek u handlarza oraz problem z launcherami.

Opublikowano

Kurwa mac poprałem 3 launchery co tu były linki w temacie i co kurwa ? ciągle log pierdole taki serwer odjebali kaszane i mysla ze ludzie bd grac i pakowac w is. ; )

Opublikowano

W najbliższym czasie nie zagram. Licznik jest pod kręcony, cały czas ktoś się nim bawi. Raz jest 10online, a przed chwilą pisało 4102 online. Na razie podziękuje ...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Dobra nie gram, bo nie ma nieskończonej pelerynki, a nie lubię expić mając 1/4 eq pelerynek ;x

Jak naprawicie pelerynki to wrócę ^^

tenor.gif

Opublikowano

Nie. Ulepszacze tylko na dobre wysoko-levelowe przedmioty oraz epiki.

DZIAŁAJĄCY LAUCHER:

xxx

Opublikowano

pobieram tego ***** clienta i pobrać nie mogę ... Masakra, mam nadzieje, że jak już wejdę będzie wszystko ok i będę mógł spokojnie zagrać. Bo jak nie to podziękuję.

Za Śmierć Naszego Brata Zginie Jeszcze Nie Jedna wislacka Szmata !!!
Opublikowano

Nie. Ulepszacze tylko na dobre wysoko-levelowe przedmioty oraz epiki.

DZIAŁAJĄCY LAUCHER:

http://www.multiupload.nl/M79EDLWQ6E

Gówno a nie działajacy launcher na nim tez jest LOG w dupie mam wasz server nie umiecie nic ogarnac dziekuje dobranoc ; )

Opublikowano

Przypominam, że klient został wrzucony na inny hosting - z tym nie powinno być problemów co do transferu!

https://mega.co.nz/#!Qog0haTJ!etfiIBA8vM2PjVWSh29v-D7e7o1g05KcgfW2ad6ZWrI

Opublikowano

zapraszam wszystkich super serw tylko żeby dali łączenie się 5 bonów to bd git ;d

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano
Przypominam, że klient został wrzucony na inny hosting - z tym nie powinno być problemów co do transferu!

https://mega.co.nz/#!Qog0haTJ!etfiIBA8vM2PjVWSh29v-D7e7o1g05KcgfW2ad6ZWrI

NIe mogę tego pobrać ;(

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...