Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [D.R.O] Dragon Road Online-Cap110-PL Server-Low Rate- Start 01.02.2013-20:00

ewenement91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ewenement czy ta "lada chwilka" długo będzie trwać ?:) chcę zobaczyć co tam zmajstrowaliście, a idę już niestety spać i bym włączył na noc pobieranie, bo mam neta 1mb i niespełna 2gb pobiera mi 4h.. ;s
Pozdrawiam Flly :)

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak Mówić jest prosto będą ludzie będzie kasa , właśnie powiedziałeś nie

dosłownie ,ze server jest dla kasy. Pewnie pogracie miesiąć max i

server padnie tak jak każdy robiony przez polaków, polska już taki kraj

ze każdy tylko dba o siebie tak jak to było z serverami Paxa było

fajnie do czasu ludzie chcieli więcej i wyszło jak wyszło

Słuchaj , nie oszukujmy się , tak jak kolega powiedział , każdy server jest dla kasy. Przecież głupstwem by było wydawać miesiąc 250 zł na dedyka + zabezpieczenia i nic z tego nie mieć , byli byśmy w plecy. Wiadomo że nie robimy Servera typowo dla kasy , tylko dla was... a jak będzie kasa to będzie , nikt jej nie liczy co minute ile mamy bo nam to zwisa. Poprostu coś za coś musi być tak jak w Rzeczywistości. Ja nie płace za Dedyka bo nie jestem Gmem , ale jak bym nim był to pewnie że bym chciał mieć korzyści za server to chyba normalne , a nawet nie korzyści tylko zebym wychodził na czysto ( 0 )... inaczej jak bym chciał zrobić server tylko po to żeby Zarabiać grubą kasę , wtedy by można było to uznać za robienie servera dla kasy :) a my chcemy tylko żeby wychodziło na 0 . ewentualnie na nowy dedyk + nowe lepsze zabezpieczenia.

Ewenement czy ta "lada chwilka" długo będzie trwać ? :)

chcę zobaczyć co tam zmajstrowaliście, a idę już niestety spać i bym

włączył na noc pobieranie, bo mam neta 1mb i niespełna 2gb pobiera mi

4h.. ;s

Pozdrawiam Flly :)

Słuchaj to nie ode mnie zależy , Głównym gosciem od Plików serverowych , nowości i Updatów Jest Aqua i to na niego trzeba czekać."

Wczoraj client miał być o 16:00 no ale niestety Aqua o 14:00 wyszedł z Tsa , nie było go też na GG.

Przyszedł o 20:00 , spytałem się go gdzie był , Odpowiedział że Dziewczyną się zajmował bo mu narzekała... I ja go rozumiem , bo sam wczoraj dawałem często kompa narzeczonej, Poprostu musimy czekać aż ogarnie wszystko. Nikt tu nie bedzie siedzial 24/7 wiadome każdy ma też prywatne życie.

Co do Clienta , wczoraj o 20:00 jak przyszedł Aqua , zaczął się brać do roboty z Clientem , więc jeżeli pracował przez całą noc to pewnie z rana już miał gotowego. Teraz go nie ma ale pewnie nie długo wejdzie na GG i da mi znać co z clientem =) Ale myślę że dzisiaj go do 20:00 max powinniście mieć.

Musicie też być dla nas wyrozumiali , każdy nad czymś pracuję, nie opierdalamy się , ale też nie przesuwamy na bok prywatnego życia.

Poprostu czekajcie cierpliwie bo się naprawdę będzie opłacało. Będzie dużo nowości , których wprowadzimy razem z Update.

np. Unique Strong będą miały różny Def. więc każdy będzie mógł je zabić nawet Blader :)

drago eggs będą 5% na wydropienie :) za nie będą itemy w npc shopie:) specialne.

Do tego WSZYSTKIE takie same Staty jak na Ethereal Server :)

Nie powinno być żadnych bugów , Dodamy też 50k sp na start i może zmienimy inne itemy startowe , bez możliwości przekładania , gold zostanie.

Wiecej szczegułów w grze =) już nie długo

Opublikowano

Polski supporter chyba powinien pisać poprawinie w ojczystym języku, czyż nie? Bo te hieroglify wyżej powodują, że moje oczy krwawią.

Rekrut
Opublikowano

Przyszedł o 20:00 , spytałem się go gdzie był , Odpowiedział że Dziewczyną się zajmował bo mu narzekała...

Wydaje mi się, że polski supporter powinien pisać w ojczystym języku niż w tych hieroglifach jak Ewenement piszę. Ciągle nurtuje mnie... Czemu napisałeś "Dziewczyną", w końcu to nie jest żadna nazwa własna etc...

Widzę, że server trochę się rozrósł i życzę Wam powodzenia oraz multum graczy.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

dobrze że ty piszesz mową Ojczystą :] gdyby nie był "supporterem" to bym ci coś odpowiedział ale nie mam zamiaru z dzieciakami się męczyć.
pozdrawiam ;]

Rekrut
Opublikowano

dobrze że ty piszesz mową Ojczystą :] gdyby nie był "supporterem" to bym ci coś odpowiedział ale nie mam zamiaru z dzieciakami się męczyć.

pozdrawiam ;]

Dzieciakiem? Przecież mnie znasz, wiesz że nie jestem dzieckiem. No cóż, ciekawe co byś odpowiedział? Zwyzywałbyś mnie jak np. rofdzia jak zbanował Cię na LifeSRO a potem lizałeś mu dupcię żeby być w jego projekcie(Life Network). No no, widzę bardzo dojrzałe zachowanie.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Witam chciałbym rozpocząć swoją przygodę w Silkroad. 2 lata temu grałem z ciotecznym braciakiem na jakimś prywatnym serwerze ale nie wiedziałem za dużo. Chciałbym się poduczyć i poszukuje "MISTRZA" który by mnie oprowadził lub Gildi :).

Kontakt na pw:)

lastfair.jpg
Opublikowano

Dzieciakiem? Przecież mnie znasz, wiesz że nie jestem dzieckiem. No cóż,

ciekawe co byś odpowiedział? Zwyzywałbyś mnie jak np. rofdzia jak

zbanował Cię na LifeSRO a potem lizałeś mu dupcię żeby być w jego

projekcie(Life Network). No no, widzę bardzo dojrzałe zachowanie.

nie znam cię i nie chce cię znać ;] , po twoim zachowaniu widze że jesteś jedynie napinaczem. który szuka dzióry w całym.

aha i nikomu nigdy dupy nie lizałem więc ogarnij się. Wszyscy którzy mnie znają dobrze o tym wiedzą. Cya

Opublikowano

99% klienta skończonego :) tak mówi Aqua :) więc dzisiaj albo jutro z rana powinien być , no chyba ze coś wypadnie.

No to już słyszymy od 2 dni , będze rano , albo wieczorem . Następnego dnia tak samo ... Ktoś się zaciął ?

Btw . Pisze się "dziury" , a nie "dzióry"

Opublikowano

i strona nie działa, co jesT?

jak z servem, trzeba bd pobierać nowego klienta?? bo tak czytałem i nie mogłem się doczytać;/ server zapowiada się super. jak dla mnie bomba. Mógł by być trochę exp rate większy i sp. I itemki startowe trochę lepsze;D pozdrawiam

Opublikowano

No to już słyszymy od 2 dni , będze rano , albo wieczorem . Następnego dnia tak samo ... Ktoś się zaciął ?

nie chcesz czekać , nie czekaj , nikt płakać za tobą nie będzie =)...

Aktualnie tak jak mówie client prawie zrobiony , Server nie działa bo wywaliło serverownie i nie można się połączyć.

Trzeba czekać. i jeszcze raz czekać. Exp będzie większy i itemy startowe prawdopodobnie zmienimy, 50k sp ,150k gold , attack pet działający etc

Opublikowano

ale klienta bd trzeba pobierac nowego?? doczekamy sie dzisiaj jeszcze servera?? aa czmu jak gralem byly jakies kosmiczne lagi?

Rekrut
Opublikowano

nie znam cię i nie chce cię znać ;] , po twoim zachowaniu widze że jesteś jedynie napinaczem. który szuka dzióry w całym.

aha i nikomu nigdy dupy nie lizałem więc ogarnij się. Wszyscy którzy mnie znają dobrze o tym wiedzą. Cya

Nie znasz mnie? BraZzeR'rze przecież mam Ciebie nawet na FB. Po moim zachowaniu? Widziałeś swoje wcześniejsze posty, jak mówiłeś że z chęcia za zachowanie gościa z netu byś go pobił(LOLOLOL).

@OT: Jakieś newsy nt. nowego clienta?

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

nie chcesz czekać , nie czekaj , nikt płakać za tobą nie będzie =)...

Aktualnie tak jak mówie client prawie zrobiony , Server nie działa bo wywaliło serverownie i nie można się połączyć.

Trzeba czekać. i jeszcze raz czekać. Exp będzie większy i itemy startowe prawdopodobnie zmienimy, 50k sp ,150k gold , attack pet działający etc

Nie czekam ... bo ja serwie grałem 2 godziny (o 2 za dużo) :) Za to tylko obserwuję temat i patrzę jak robicie ludzi w ch... ;] obiecanki ...
Opublikowano

"Exp będzie większy i itemy startowe prawdopodobnie zmienimy, 50k sp ,150k gold , attack pet działający etc"

Yyy, clean database?

AiR - dobra fajnie, znacie się, piszcie sobie na FB, bo nikogo to nie interesuje.

Client - Ojh, czekamy jak na serwer rofdzia. :D

@2DOWN

WTF?

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Rekrut
Opublikowano

"Exp będzie większy i itemy startowe prawdopodobnie zmienimy, 50k sp ,150k gold , attack pet działający etc"

Yyy, clean database?

AiR - dobra fajnie, znacie się, piszcie sobie na FB, bo nikogo to nie interesuje.

Client - Ojh, czekamy jak na serwer rofdzia. :D

Przecież wiesz, że nie o to mi chodziło. Widać nie zabłysnąłeś intelektem chłopcze.

@OT: Wątpie, żeby było clean database, ponieważ to jest tylko nowy client. Bynajmniej tak mi się wydaję ale pewnym być nie można xD

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

nie będzie cofek , restartów ;] Dodamy mirrora z nowym Clientem. Kiedy ? ja już nie będę nic mówił na ten temat, ja tego clienta nie robię więc 100% pewnosci nie mam. Musicie czekać i tyle , Server jest włączony , Aqua aktualnie coś zmienia , w nowym cliencie , kiedy go da? nie wiem , nie będę go poganiał , niech robi , lepiej żeby to było dłużej i żeby zrobione wszystko było cacy. .. niż wypuścił chujowizne tak jak to było na starcie servera, stąd tyle bugów.
Cierpliwości , napewno client będzie i napewno nikogo nie robimy w ch...a . Napewno też są postępy , i napewno Aqua się stara żeby było wszystko ok. Więc jak już będzie dawał na mirrora to napewno wam o tym powiem :) spokojnie i bez nerwów

Opublikowano

dalej mobki respia sie i znikaja;//

teraz nie ma mego wolfa i krolka;//

zrobilem reloga i moj krolik z wolfem pojawily sie i znikly jestem w sm naprawicie to??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...