Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [D.R.O] Dragon Road Online-Cap110-PL Server-Low Rate- Start 01.02.2013-20:00

ewenement91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy jest mozliwosc kupna silkow inna niz paypal? Albo czy admin moze dodac adres mailowy paypal na strone po to aby zrobic zwykly przelew paypal ( nie mam karty debetowej zeby dodac.)

Opublikowano

Zasysam, transfer jest dobry, grałem na serwerze wcześniej, lecz raty mnie zniechęciły, wróciłem gdy się zwiększyły, trochę mało graczy, bo średnia to c/o 50, ale miejmy nadzieję, że się poprawi. :)

Opublikowano

Jak na razie ladnie server wygląda :) 69 osób to jeszcze niewiele, ale myślę, że da rade. pomysł z jajkami fajny. Tylko częściej używajcie zakładki News na stronce.
Pozdrawiam.

@edit
pisząc to wpadł mi pierwszy som 6 dg ^^ faktycznie mniejszy rate cieszy bardziej :) oby tak dalej.^^

Uczeń
Opublikowano

@up 72 online na ten moment

@topic zrobcie cos z tym media bo bot kupuje po 2 poty :s cos musialo sie wam spieprzyc przy upadte...

No i jeszcze troche smiesznie jest z egg'ami, solo dropie wiecej niz cale pt wiec chyba cos nie tak.

Opublikowano

Drop Eggs jest OK i nie zmieniamy go.

Teraz CHN, którzy expią solo mają lekką przewagę na PT EU i stan serwera wyrównuje się.

Jedni mają przewagę w EXP/SP, a drudzy w Egg, itamkach z DRO Shop.

Nieplanowane xD Ale w miarę sprawiedliwe.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Uczeń
Opublikowano

Tak dobrze że przypomnieliście mi kolejnym update'm bo rano miałem już napisać ale mpc nie działało... Ile razy macie jeszcze dziennie robic reset serv + update? tak piszecie wczesniej zebym mogł sie powkurwiać. Ile razy pt skleje to sie zaraz pierdoli przez wasze ciagle resety( nie da się tego zrobic na raz?).

Opublikowano

serwer jest świeży wiec resety są żeby wyeliminować bugi które wam przeszkadzają, nei robimy tego dla siebie a dla was, wiem że to męczy ale początki takie często są niestety i to nie tylko u nas, lepszy chyba reset niż offline w tych godzinach na x godzin jak to niektóre serwery robią

Uczeń
Opublikowano

Szczerze? wole off przynajmniej się nie wkurzam przy sklejaniu pt bo wiem że nie wyłączą za 5min a tu już zaraz 3 w ciągu jakiś 30min...

Opublikowano

Witam , Nie było mnie dość długo, ponieważ miałem kłopoty z Zalogowaniem.
Zrobiłem nowe " Oficialne " konto którego będę używał , tamte są już bez użyteczne.
Wracając do tematu , Aqua poprawia spawn mobów i coś jeszcze , więc Server nie wiadomo kiedy będzie Online. Musimy cierpliwie czekać

111111111111jq.jpg"Błąd staje się błędem, gdy rodzi się jako prawda."

Opublikowano

Słownie jest =) na 3 chary , ale ogólnie nie ma. GM sprawdza często w bazie , czy się coś nie powtarza. Więc uważajcie

Opublikowano

Tak , jajka "dragon eggs" można przerzucać z postaci na postać , na wydropienie jest 3% z moba.

ps. 90 ludzi online =) nieźle

Opublikowano

Polecam skonstruwoać solidny regulamin serwera oraz dotacji ... Bo stiwerdzenia "Słownie jest =) na 3 chary , ale ogólnie nie ma." a wierzcie mi , że poźniej będą problemy z takich wpisów .

Opublikowano

Server puki co cały czas jest ulepszany =) fixowane wszystkie bugi , tak by grało wam się lepiej. Co prawda , jest troche restartów , ale Aqua o 22:00 dzisiaj będzie robił Update w którym pozmieniał kilka rzeczy i fixnął bugi. Narazie Reklamy nie robimy bo chcemy zrobić wtedy gdy Server będzie naprawdę w dobrym stanie.

Opublikowano

Tak , jajka "dragon eggs" można przerzucać z postaci na postać , na wydropienie jest 3% z moba.

ps. 90 ludzi online =) nieźle

A co jest za te jaka ? bo szukam ale nie mogę znaleźć ;x

ps. 90 online nieźle ... proszę Cie.

1373700515-U207193.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...